Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
Én 4 feetet szoktam hallani, de ez is attól függ, mi a legmélyebb hang amit diffúzál a diffúzorunk. Ha pl. megnézed Ethan Winer videóját ő is elmondja,hogy mi a minimum táv, de azt is, hogy az üres falhoz képest még akkor is érezhetően jobb a diffúzor, ha nincs meg ez a minimum távolság.
3 méter szélességnél pl., ha beülsz középre, 1,5-1,5 méter majdnem megvan az oldalfalaktól. 3 méternél több esetén meg még több, ide simán lehet diffúzort tenni. Aztán ott a plafon, 105-110 centi ülő fejmagassággal számolva 2,6m kell a 150 centihez, simán lehet diffúzort alkalmazni a plafonon is. Nálam pl. az egész házban 2,8-as belmagasság van.
Persze a fő kérdés a hátsó fal, onnan nyilván egy pici szobában nem lesz meg a 120+ centi. Oda lehet tenni elnyelőt, vagy kombi panelt ami diffúzor és elnyelő egyben.
Ja igen, tudom, hogy a diffúzor előlapjától kell számolni a távot. Szóval nem kell emlékeztess rá.
-
Dorian
félisten
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz
python1
üzenetére
"teret csak diffúzorral lehet csinálni"
Hogymi? Diffúzor értelmes használata elég korlátozott a hagyományos méretű helyiségekben. Első reflexiós ponton is legtöbb esetben jobb az elnyelés, ugyanis elég ritka, ha utózengést már semmiképpen nem szabad csökkenteni, ill. a szélssávú elnyelő mélyebb frekvenciákon is tudja gátolni a direkt visszaverődéseket.
-
törölt tag
válasz
gab1ka
üzenetére
" 40cm-re.Így az MLP kb 75cm-re került a faltól.A mélyek egészen szépen kisimultak, innen viszont 1-2 lépés már a null."
Érdekes, hogy ha 1-1.5m-el kijjebb húzom a kanapét, akkor meg szinte semmit nem lehet hallani a mélyből, ott meg már egy rohadt nagy beszakadás van! -
-
-
Dorian
félisten
válasz
python1
üzenetére
Diffúzálásnak mélyek tekintetében semmi értelme. Korábbi hsz-ban a 10 m2-es szoba esetében pedig semmilyen tekintetben nincs, mert kell egy bizonyos bázistávolság, hogy kialakuljon a diffúz hangtér, ez legalább 1,5m körül kezdődik.
gab1ka:
"térkitöltő polcrész"
Pontosan ezt tettem a korábbi helyen én is. Ha felülről nyitható megoldást tervezel, akkor bele lehet tenni a téli dunyhát, pokrócokat akármit, de ha tele teszed sűrű kőzetgyapottal és réseket vágsz a szekrényen, akkor basszuscsapdaként is funkcionálhat. -
gab1ka
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Ebben az esetben nemsokára konkrét tanácsokért jelentkezni fogok, van egy sejtésem hogy a problémámat akusztikai anomáliák okozzák, még kipróbálok ezt azt aztán körbeírom a gondom.
@Jigsaw04:
Nálam is túl sok volt a mély a kanapét a falra tolva, ezért előrébb húztam ~40cm-re.Így az MLP kb 75cm-re került a faltól.A mélyek egészen szépen kisimultak, innen viszont 1-2 lépés már a null.Jelenleg bugyután néz ki, a terv szerint abba a pár centis sávba be akarok szabatni az asztalossal egy ilyen térkitöltő polcrészt, mintha egy a kanapénak a magasságával pontosan egyező szekrény lenne betolva a közé és a fal közé.A neten másnál láttam ilyen megoldást, elég esztétikus lett, de egyelőre ez még itt képlékeny.
-
törölt tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Szélessávú elnyelők (10cm vastag) kellenének a frontok mögé, illetve hallgatói pozició mögött lévő falra.
Ilyen panelek, otthon házilag is viszonylag könnyen lehet barkácsolni.
Sajnos párom nem akar belemenni, tény, hogy nem lenne valami esztétikus, viszont nem is ez a legnagyobb baj.
Igazából a mélykiemelés ami borzasztóan zavar, azzal nem tudom mit kéne kezdeni..
-
gab1ka
senior tag
válasz
üzenetére
Jelenleg nálam hasonló a környezet a csupasz falakat nézve, azaz a tv körül és a két frontok mögött, illetve a nálad is látható kanapé mögötti fal teljesen "üres". Nem tervezed akusztikailag kezelni ezt a részt? Jelenleg én nem tudom hogyan és mivel fogjak hozzá, illetve a befektetés előtt szeretnék valami előtte utána hatást elérni.Tegnap a kanapé mögötti részre fellógattam egy összerongyolt pokrócot, de őszintén szólva nem igazán tapasztaltam nagy változást.
-
törölt tag
Köszi!
Ez a falra tolt hallgatói pozició a legtöbb nappaliban jelen van, nálam is..
Ez a 3. ház ahol élek amióta mozizom, de egyik otthonomnál sem sikerült megoldani, hogy máshová üljek mint a fal.
Egyik oldalon ablak fütőtesttel, másik oldalon az ajtó, így csak a hosszanti falra való elhelyezés tud megvalosulni.
-
-KP-
veterán
válasz
üzenetére
például falra tehető hangfalat használsz, vagy in wall hangfalat, esetleg thx fallal elől. több mélysugárzó megfelelő használatával az állóhullámok kioltása. ez lehet a floyd toole féle módszer, vagy double bass array. megfelelő ülőpozíció, nem rátolva a falra stb. akusztikai kezelés, mélyhangok rendbe tétele, ütőzengési idő, majd a végén sok sok diffúzor.
nem azt mondtam, hogy olcsó lesz, csak azt, hogy meg lehet csinálni jóra. -
-
törölt tag
-
python1
veterán
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A meglévő rendszeremet elkezdtem egy kicsit tovább fejleszteni, mert nem voltam megelégedve a sztereójával.
Az erősítő (608-as Onkyo) lecserélése folyamatban van egy Arcam AVR350-re.
Az Arcam már megvan, csak még fent van Pesten, én meg vidéken élek.
Szóval még nem tudom mekkora lesz az előrelépés zenében-hangban.
A nagy kérdésem inkább az lenne, hogy ajánlottatok nekem anno a laptophoz + dac-ot, hogy jobb legyen a zenei élmény. Úgy néz ki hogy kedvezményesen hozzátudnék jutni egy FiiO K3 dac-hoz. (Erről szinte csak jókat olvasni a neten).
Ha összejönne ez a dac, akkor ti mit javasolnátok, hogy 75Ohm-os RCA-val kössem a Dac-ot az Arcam-ra, és az audio konvertálását az erősítő dac-jára bízni, vagy egy 3,5-es jack-rca kábellel és a FiiO-t használjam Dac-nak? -
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci
üzenetére
Csomó képen láttam, hogy a kanapé mellé kb 30-40cm-re van rakva a háttér sugárzók fejmagassságban, gondolom mivel nincs hely. Nekem is volt úgy korábbi kisebb szobába és nekem nem tetszett túl direkt volt a hang, nem volt tere. Ha bal oldalt ültem a bal hátsó dominált ha jobb oldalt akkor meg jobb hátsó, hiába volt halk nem volt távolság. Nekem most a nappaliba 2.5 és 3 méterre vannak a háttér sugárzók és így sokkal jobb. Szóval szerintem is nagy térben jobb mozizni, de nincs nagyobb akkor ez van.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok, remélem jó helyen járok...
Előzetesen az eszközpark:
Számítógép: IGP-vel (Intel HD4600) és VGA-val (5700XT). 1-1 HDMI kimenet, a többi DP port (meg az alaplapon lévő DVI-D meg D-SUB)
-4K Monitor, DP porttal
-4K Projektor, HDMI 2.0-val
-Denon 3806 eddig SPDIF-el összekötve a PC-vel.Csillagpontosan összekötve, aminek a közepén a PC áll.
Le szeretném cserélni az SPDIF-et HDMI csatlakozásra, hogy az optikai kábel max. 2 csatornás PCM jelétől feljebb léphessek pl. olyan hangforrás miatt ami ugyan több csatornás de a Denon már nem támogatja, vagy a játékok alatti térhangzásért.
A 4K monitor és 4K projektor az 5700XT-be van kötve, de szerencsére az alaplapon van még 1 üres HDMI-m. Az Intel HD4600 és 5700XT gond nélkül működik egymással párhuzamosan, munka miatt nagyon sok monitort is kezelt már (egyszerre 4-et) szóval ezzel nem volt baj. Viszont, olyat hogy tudok csinálni, hogy az alaplapi HDMI kimenetet nem csak akkor engedi hangkimenetként használni ha Monitor -és emiatt kép is- van rajta?
A problémám most az, hogy csak akkor tudom a HDMI-t kiválasztani hangkimeneti eszközként, ha kiterjesztem rá az asztalt vagy tükrözöm. Tükrözésnél még csak-csak (függetlenül attól, hogy a valóságban nincs rajta megjelenítő) de mivel a Denon már öregecske így a 4K-tól és/vagy HDR-től hasra vágja magát, a kiterjesztett asztalnál meg hiába van beállítva, hogy a 4K-s eszközök az elsődlegesek, sok alkalmazás nem tudja jól kezeli a kiterjesztett asztalt. Na meg az érzés, hogy tök felesleges számítás.
Azt már meg sem említem, hogy hiába 7.1 az erősítő, valami miatt csak 6 csatornásként engedi kezelni.
Remélem sikerült nektek is emészthető formában leírnom a nyűgöm.Valakinek van rá ötlete, megoldása?
-
BBéci
legenda
válasz
exception
üzenetére
A nappalim 22 négyzetméteres, úgy alakítom, ahogy akarom, oda tehetek akusztikai elemeket, ahová szükséges, mégis hiányzik 6-8 négyzetméter. Messzebb, optimális távolságban lehetne a kanapé a mögötte lévő faltól, elférnének hátsó háttérsugárzók, nagyobb lehetne a vászon, stb.
A dolgozószobám 11 m2 alapterületű, még egy tisztességes sztereó rendszerhez is kicsi, próbáltam, pláne házimozihoz. -
Winne
nagyúr
Nappaliba nem akarom bepakolni, mert pici a gyerek és egyrészt mellette nem tudnék nézni semmit, másrészt mindenre veszélyes.

Az a baj, hogy nagyobbat nem tudok lenyomni az asszony torkán, mert a hálók sem lesznek nagyobbak ugye.

A párhuzamos falak se nagyon elkerülhetőek, jááj. Át kell gondolnom a dolgokat akkor.

-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Abban segítsetek légyszi, hogy van egy számotokra nem túl komoly Wharfedale Diamond 8.4-es 5.1 szettem és egy Denon AVR-2308 erősítőm és építkezni fogunk, gondoltam neki egy max 10nm-es szobát egy wc ablakkal mindösszesen. Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a méretben milyen arányban legyenek a falak? 2,5 m * 4 m pl? Egy asztal lesz benne számítógéppel, egy kanapé előtte, padlószőnyeg. A falakra érdemes tenni valami (hangelnyelő
) anyagot, ami nem túl drága? -
ginola
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Teljesen jó cucc, főleg Hivox tuninggal, hallottam annó és nagyon tetszett.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Attòl függ. Èn a Conceptet 26 èvesen vettem. Te mennyi idős vagy?
-
-KP-
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mindenkinek az az új vicc, amit még nem hallott.
-
MasterMark
titán
Meg lett a teljes Concept szett:
Concept 6, Concept 2, Concept Center, Concept Sub
Igen, tudom hogy mindenki után le vagyok maradva 7 évvel.

Lesznek még VDC kábelek holnap vagy holnap után. (Igen, tudom hogy ebben is vagy 5 évvel le vagyok maradva.
) -
Q
senior tag
válasz
Tamoo
üzenetére
Röviden csak annyi, hogy meglepően jól élt együtt a highend a pro vonallal. A front szekció 3 db sztatikus volt, a hátterek és a sub viszont pro. Ha -KP- szeretné, leírja részletesen a komponenseket én nem szeretném "kiteregetni" más rendszerét. Az összeállítás 7.2 volt. Úgy tudom, hogy a rendszer csak ideiglenesen lett összeállítva, nem volt rendes bemérés, csak nagyolt beállítás, de így is a helyén volt minden hang. A tér kiváló volt, Atmos nem hiányzott (nálam ki van építve). A megdöbbentő az egészben az volt, hogy a reflexes sub-ok (elárulom, hogy nem is sub dobozok, hanem LCR-ek voltak jelenleg magassugárzó nélkül) olyan produkciót nyújtottak, amiről simán elhittem volna, hogy zárt dobozokat hallok. Gyors, feszes mélyek, olyan erővel, hogy a tüdőmben éreztem minden történést. Nem csak az ágyú csapott oda, hanem minden komolyabb fegyver dörrenésének súlya volt. Nem is tudom, hogy mit művelt volna a valódi pro sub-ja, ha azt köti rendszerbe. Ha jól láttam, a szoba akusztikai kezelése kimerült a két elülső sarokba felállított sarok csapdákban, de a szoba még épülőben van. Ami negatívumot tudok mondani, hogy számomra nem nappali kompatibilis egy ekkora hangdoboz. Pláne kettő. De mivel én egy pincében mozizok, nincs kizárva, hogy beruházok valami hasonló "szekrénybe". Köszönöm -KP-nek a bemutatót és a kölcsön sorrundokat!

Még annyit hozzátennék, hogy az egész összeállítás hosszan hallgatható, egyáltalán nem fárasztó még nagy hangerőn sem. Ezek a Pro subok, nem az olcsó reflexes sub kategória. -
Tamoo
nagyúr
-
-KP-
veterán
válasz
Tamoo
üzenetére
Steven Smith aki a Home Theater Gurus youtube csatornát csinálja azt mondta, hogy mielőtt a Hammert megtervezte rengeteg hangszórót és gyári szubot megmért és rengeteg konstrukciót szimulált le. Aztán döntött az Um12 mellett. De nála csak mozi van, dedikált szoba stb. Azt írta, hogy a refis UM12 az SVS PB13/PB4000-el egyenértékű. Azoknak a problémái nélkül.
-
Lite
őstag
válasz
Tamoo
üzenetére
Az esés nem annyira meredek, és ha jól emlékszem, WinISD vagy SpeakerBox volt.
Ha megtalálom, hozom.Ami még feltűnt a két sugárzó között az az érzékenység.
Ultimax: 86.5 dB vs. Ref HF 91.2 dB.
Nekem a hajthatóság fontos, de úgy gondolom, hogy ezeken a teljesítményszinteken, amit bármelyik is képvisel, egy család által (is) használt nappali bőven betölthető, sőt, jól fogják hallani az egész házban a műsort. Max annyi, hogy elég lesz 1 végfok a két sugárzó meghajtására, nem kell kettő. Illetve a kisebb ládaméret is szempont.
Duplatekercses mélyet kocsiban használtam, hogy minél kisebb impedanciára lehessen kötni, és ne atomerőművel kelljen hajtani.Előre mondom, semmi bajom egyikkel sem, pusztán ez valamiért szimpatikusabb nekem.

Azon azért gondolkodok, hogy milyen lenne refiben össze/megereszteni ezeket a hatalmas sugárzókat. AZ rombolhat rendesen....
-
Tamoo
nagyúr
válasz
python1
üzenetére
Most csak egy korábbi EQ nélküli SPL találtam meg, az így néz ki.
Legutolsó mérésem (ahogy most használom) az ilyen:
De ez szándékosan van lefelé húzva 20Hz-től.
(#165234) -KP- : Én ebből is csak azt szűröm le, hogy nagyon hasonlóak, a Ref viszont a kisebb Xmax miatt hamarabb korlátba ütközik, már csak ezért sem azt venném. Pedig nagyon nézegettem.
-
-KP-
veterán
válasz
Tamoo
üzenetére
"Both drivers sound good for music, movies, and gaming
You can’t go wrong with either choice
Choose the Dayton RSS460HO-4 if your system is used for high quality music listening as much as home theater and you are will to give up a little bit of very low end output for a slightly cleaner sound.
Choose the Dayton UM18-22 if your system is used mostly for home theater and gaming and you want the most room shaking possible, with occasional music listening
GSG Recommendation: Toss-up (Depends on usage)" -
dezsinyo1
újonc
Sziasztok!
Bi amp.
Segítséget szeretnék kérni, Denon X2200w erősítőnél, hová kötöm be bi amp esetén a hangszóró mély illetve magas szekcióját (front, surrouand bementekbe) ?Köszönöm a segítséget.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Foglalkoznak. Tőlük.
-
MasterMark
titán
Van damme kábelt most honnan lehet venni? Gem kft azt írja az oldalán hogy már nem foglalkozik ilyesmivel.

-
Tamoo
nagyúr
Biztos jó a Ref series is, de annyival nem olcsóbb hogy szerintem megérje azt választani az Ultimax helyett. Megmutatnád hol jön ki neked lineárisabbra a HF mint az Ulti?
Abban tökéletesen igazad van, hogy van választék bőven, nem muszáj Ultimaxot venni. Ott a BMS ott a FaitalPRO stb. lehet mást nézni, kutakodni, próbálkozni. Az csak jó ha többféle diy szubbal, hangszóróval is lenne tapasztalat.
Hallgatói pozícióban mérve nekem így néz ki az ultimax:
SPL
torzítás
-
Lite
őstag
Annyira talán nem kevertem, de valóban, a 15 HF érzékenyebb a 12 HF-nél. Csak azt számoltam, hogy vagy 1 Labgruppen PXD3000 vagy egy nagyobb (2502-es) Crown el is rendezné a cuccot.
Ami miatt a plusz tápon gondolkozok, hogy a szub és a többi erősítője ne azonos vezetéken legyen, ha a szub hirtelen csúcsra jár, nehogy zavarja a másik / többi erősítőt.Elfogadom azt is, hogy az Ultimax a csúcs, teljesítményben, de azért van a választék, hogy más is jó lehessen. A 20 Hz körüli esésben a HF például nekem lineárisabbnak jött ki, mint az Ulti, de a HO pedig határozottan katasztrófa volt 30 Hz alatt....

-
ctrlaltdel13
őstag
Valaki ismeri ezt a tipust, esetleg a gyártót?
American Audio Vlp 2500.
Tapasztalat? -
Wizard8
tag
Sziasztok,
Elromlott a csipogó a BOSTON ACOUSTICS CS 225C II centerembe. Hol lehetne ezt javíttatni? Esetleg tudnátok olyan helyet ahol lehet rendelni csipogót? Elég egyszerű a csere ahogy néztem.
Köszi.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
gab1ka
üzenetére
Amikor az ASIO-n keresztül mértem, akkor még nem volt meg a hangkártya, ugyanúgy én is HDMI-n toltam ki a hangot. Nem csak 2.0 PCM-et tud kiküldeni. Viszont sajnos ebből nem tudom megmondani mit csinálsz rosszul.
(Aki PC-n EQ-zik annak célszerűbb az EQ APO-s csatornacserével mérni, már csak azért is mert az ASIO kikerüli az EQ APO-t és úgy EQ-zott frekimenetet nem is lehet mérni.)
-
gab1ka
senior tag
válasz
Tamoo
üzenetére
Köszönöm szépen, igazából ez alapján indultam el én is, de nálam csak 2 csatorna látható az ASIO-val is ugyanúgy mint a JAVA-val.Szerintem nálad azért megy flottul mert ha jól tudom külön Xonar hankártyát használsz, míg esetemben a VGA HDMI-jére a Windows 10 csak 2.0 PCM-et tud küldeni, pontosabban nekem nem sikerült más.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Tamoo
üzenetére
Értem, köszi, annyira engem sem érdekel, azt hittem van valami "fix" módja az ilyen megállapításoknak, bár azt azért gondoltam hogy ha ennyire egyszerű lenne akkor az itteni igencsak haladó felhasználók már prezentáltak volna hasonlót.
Ugyanitt szeretnék segítséget is kérni bárkitől.A REW-hez feltettem az ASIO4ALL-t, szeretnék több csatornával játszadozni, de csak LEFT RIGHT hangszórókat tudok kiválasztani.Az eddigi google keresgélésem eredménye annyi lett hogy ehhez a Windowsban is több csatorna legyen beállítva.Ezt hiába akarnám, csak 2.0-t enged.A VGA HDMI-jéről megy a cucc az erősítőbe.Mit bénázok el?
-
python1
veterán
válasz
Tamoo
üzenetére
Ja igen.
Azért tettem ˇidézőjelbe a minőségit, mert nem a szokványos minőséget értettem alatta, inkább a kivitelezést, váltások megoldására, több szub használata mondjuk 200Hz alatt már egy külön épített basszust használnék akár 80Hz-ig és alatta szubot. De itt már kevés a kommersz processzorok AVR-ek tudása hozzám.PC, minidp-vel kivitelezhető. Német profi mozikban látom ezeket a megoldásokat, de más komoly otthoni mozikban is egyre többen használnak + mélynyomókat.
A szuboddal kapcsolatban is rosszul fogalmaztam. a te fajta szuboddal.
Dorian
Most szétszedtem a mérési bazáromat, hogy szemléltetni tudjam, de abban a sávban amiben csak a frontokkal készítettem teljes tartományban mérést, magasabb volt az utózengésem 200Hz alatt, mint mikor a szub csak basszusnak volt beállítva. -
Tamoo
nagyúr
válasz
python1
üzenetére
"kezd bennem kibontakozni egy olyan megállapítás, hogy valóban lényeges a "minőségi" hangsugárzók használata mozihoz, de zenéhez is egyaránt."
Ez nemigazán vita tárgya amúgysem, hogy a minőségi hangsugárzó jobb mint a nem minőségi.

Az enyémet nem hiszem, hogy fentebb engedted, ebbe én kötöttem be a hangszórót.

-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Amikor szubkábelt kell tesztelnem, fel sem merül, hogy 400000 forintosnál olcsóbb mélyládával hozzáfogjak, de ha tutira akarok menni, akkor még drágábbal teszem. Valamint ugyanennyire fontos a hanganyag, a lejátszó és a szubláda számára jelet küldő készülék minősége is.
-
python1
veterán
Nem vagyok benne biztos, de kezd bennem kibontakozni egy olyan megállapítás, hogy valóban lényeges a "minőségi" hangsugárzók használata mozihoz, de zenéhez is egyaránt.
Most, hogy méregetek a frontok 200Hz-felett még valahogy jól tudnak idomulni a szobához, de alatta nehezen boldogulnak, csináltam néhány váltást minidsp-vel, és ahogyan vittem fel a keresztváltásokat, egyre jobb eredményeket kaptam, még korrekció nékül is. Szinte mindenhol ahol eddig jártam pontosan azt hallottam, valamiért sehol nem tetszett amit hallottam. Tamo szubját én feljebb engedtem a szokásosnál, és egyszerúen annyira besímúlt a szoba akusztikájába, hogy semmi hiányérzetem nem volt, ez zenére vonatkozott, mozinál viszont valamelyest változott ez, volt némi lyuk.
Talán valóban VoidXs megoldásán kell elgondolkodnom, hogy egy egységes hangképet kapjak.
Tehát készítettem egy olyan mérést is, amiben a szub-front adta együttesen a Large bemérést , és jóval kevesebbre csökkentek a beszakadások 200Hz alatt, és az utózengés is jobb eredményt produkált. -
Tamoo
nagyúr
-
törölt tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő.
Jártam már én is hasonlóan, kábelt érdemes a vétel elött (ha van rá lehetőség) kipróbálni.Egyébként szerintem nagyot nem fogsz bukni vele, mert arra a kábelre elég nagy kereslet van, szóval tuti el tudod adni valaknek!
" szándékosan vettem anno 1 méternyi drágább hangfalkábelt hogy hallom e a különbséget az 1000Ft-oshoz képest.Hallottam, ezért is vártam én is azt a csodát ami körüllengi ezt az nf214et."
Feltehetően a hangfalaid érzékenyebbek a jobb vezetőre, mint a mélynyomód.A jelenlegi rendszeremben, a lejátszó tápkábelének a cseréje bizonyult a legjobb döntésnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő