- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Trogerz01 #152092 üzenetére
Igen, értelmetlenül elszórod a pénzedet BD-kre, amiből vehetnél sokkal jobb hangdobozokat, mint a JBL Northridge. Azokkal remek házibulit lehet rendezni, de házimozira senkinek nem ajánlanám, még belépő szinten sem.
(#152096) ctrlaltdel13
Mindenki úgy élvez, ahogy tud!
Számomra elfogadhatatlan, hogy egy vacak kábel miatt ne tudjam kihozni a rendszer alkotóelemeiből azt, amire ténylegesen képesek.
Meg kellene érteni, hogy a kábelek pontosan ugyanolyan fontos alkotóelemei egy rendszernek, mint a lejátszó, az erősítő és a hangdobozok. Ameddig ez nem válik egyértelművé, alapértelmezetté, addig a belépő szinten kellene vitézkedni, nem a haladóban! -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BBéci #152079 üzenetére
Kábelből van kismillió egy fajta, ha csak egyet is kihagynák a próbából, ugyanolyan lúzer lennék mint most egy szimpla kábellel. Sokkal több időt töltve így a kedvenc zenéim és filmeim társaságában,ahelyett hogy az ördögi körben keressem a "hátha az az igazi" nemlétező mítoszát.
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152091 üzenetére
ahhoz elődmodellek is megteszik pl Onkyo 545 is simán átengedi a 4k HDR-t.
Ha me g a lé engedi akkor szerintem rendszerben gondolkodj.. fele-fele alapon mindkettőt cserélhetsz: régebbi RZ és megfelelő uj hangdobozszett szerintem jobb lenne. -
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152082 üzenetére
most láttam az RZ730-at. (tényleg lehetett valami abban a töltöttkáposztában) részemről kiváló választásnak tartom, csak hogy a hangdobozoknak is fel kell majd nőnie azokhoz, pl Heco aurora, celan, Dali oberon vagy ikon MK II, vagy quadral.. vagy bármi hasonló. bár a nagyobb testvért hallottam, kis fülek megsúgták hogy a 730 kvázi ugyanaz, csak kisebb szobába tervezve..
-
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152084 üzenetére
akkor ha nem szórnád akkor irtam 2 típust, amelyek jelenleg is kaphatók, és árban alatta vannak a kiszemelt denonnak/marantznek:Vagy ha minőségi ugrást tervezel akkor a jbl-eket Dali spectorrra vagy oberonra vagy pl emlirtett quadralra cseréled, azok kb illenek a denonhoz.(bár a 3500 oda is tullövés de minőségi ugrás lenne).
-
törölt tag
válasz
BBéci #152081 üzenetére
ha azt mondom töltöttkáposztát, mindern tekintetben házit, akkor szerintem indulnál is.
Mindössze egy pici félreértés részedről: nem a nortridge mellé, odao nkyo 565 vagy pioneer vsx531 is jó, hanem ha denont választana. Bármi más minőségibb hangdoboz mellé, pl quadral. -
BBéci
legenda
válasz
Trogerz01 #152075 üzenetére
Ez a Házimozi haladó szinten topik, itt a JBL Northridge említése cseppet sem kívánatos, mert egyértelműen a belépő kategóriába tartozik. Ebből az is következik, hogy azok az erősítők (Denon AVR-X3500H vagy Marantz SR5013) feleslegesek lennének, nem használnád ki a tudásuk javát. Aki még azoknál is drágábbat ajánl a meglévő hangdobozaidhoz, az vagy nem ért hozzá, vagy valami aljas indokból akar neked rosszat.
(#152080) Sanci38
Sanci, mit szívtál, én is kérek belőle!
JBL Northridge hangdobozokhoz mi a bánatért kellene Denon AVR-X4500H???
Maximum a 2000-es széria valamelyik tagja, de tényleg inkább 200000 Ft alatti Pioneer vagy Onkyo. -
törölt tag
-
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13 #152073 üzenetére
Bármilyen rendszered van, ha egy kábel cseréjével tudnál javítani a hangzáson, akkor azt meg kell tenni! Az bizonyítaná, hogy van még benne kihasználatlan potenciál.
Cserélhetsz drágább, minőségibb hangdobozszettre, de ugyanúgy lúzerség a nem hozzáillő kábelezést használni, mintha egy sokkal olcsóbbról lenne szó. -
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #152070 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Az biztos, hogy a többség nem akarja a rendszere minden alkotóeleméből kihozni a maximumot, mert nem érdekli őket, vagy fogtechnikusok és sajnálnak minden kiadott forintot.
Ha van egy kiváló szubládám, minden pillanatban azon agyalnék, hogy szólhatna jobban is egy másik kábellel.(#152071) tomyka74
Nem hinném, hogy alávetnéd magadat egy feleség terrorjának. Ha nem tetszik neki a házimozi rendszered, menjen világgá ő. -
Trogerz01
csendes újonc
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem a tapasztalt szakikhoz. Erősítőt vásárolnék, egy Onkyo 608-as lenne lecserélve UHD videó és hozzá kapcsolatos audió bővítés miatt. A jelenlegi hangfalszettem egy ilyen JBL: [link]
Denon AVR-X3500H vagy Marantz 5013 lenne a két kiszemelt példány de a Denon szaküzletben mind a két típusnál legalább egyel magasabbat javasoltak, hogy ki legyen hajtva a hangfalszett. Ismerőseim szerint meg bőven elég lenne amit kinéztem. Tényleg kell az erősebb vas a jelenlegi szettemhez vagy csak a drágábbra akartak rábeszélni? -
törölt tag
válasz
ctrlaltdel13 #152073 üzenetére
Harmadszorra írom, hogy senki egy szóval nem vitatta, hogy teljesen egyértelmű módon nagyobb változást fog hozni egy komplett hangfalszett csere mint bármilyen kábel...
Doriánnak mi a "célzott a tábora"??
Egyébként nálad a "Ti" többesszám kit-kiket takar?? Nevesítsd már légyszíves..
-
törölt tag
-
tomyka74
senior tag
válasz
BBéci #152050 üzenetére
Mikor megvettem az NF 214-et azt hittem enyém lett a világegyetem! Aztán most olvasgatom,hogy beszélgettek a jobbnál jobb prémium kábelekről, az enyémmel már már szégyenlem magam.
Most akkor megint nézegessem a használt piacot sub kábelért?!Még jó,hogy nincs nejem mert már azóta úgy kivágott volna a házimozival meg egy szaros gatyával együtt mint a szart, amennyit már elégettem a mozira!!
-
törölt tag
válasz
Quetz #152068 üzenetére
Amiket leírtál teljesen érthető, és egyértelmű dolgok... alighanem én sem vennék 10m Husky-t... Mindenki kompromisszumra kényszerül valahol, amint leírtad, nálad ez a kompromisszum a kábelezésnél lesz...
Azonban ezek mind személyes preferenciák, és a tény attól tény marad, mégpedig az, hogy a melynyomód jobban szólna egy Husky kábelell.
Tényleg nem kötekedni akarok, mert én is erősen kompromisszimut kötöttem azzal, hogy nincs egységem center téren, az még ha lehet nagyobb hiba mint a kábelezés...
Ettől függetlenül tény, hogy a centerem többi elemét ha kiépíteném akkor jobb lenne a rendszer.
Az, hogy ez nekem már nem fér bele anyagilag az más kérdés... -
Quetz
őstag
válasz
#98221312 #152052 üzenetére
Hogy miért nem foglalkozom a kábel tuningal? Több oka is van ennek:
1.
Pechemre vagy szerencsémre, de a nagy nevű gyártók nem forgalmaznak 10m-es kábelt, így nem tudnám összekötni a az eszközöket.2.
Interpoláltam, ha mégis forgalmaznának, akkor 200k felett lenne valahol az ára. Ebből kettő darab és máris van egy új mélynyomóm. Hát akkor inkább az utóbbit veszem meg. Te mit választanál, 2 x Elac 2070-t / Arendal Sub2, vagy egy darabot meg a 10m-es husky-t?3.
Tapasztalatból tudom, hogy ha egy üléssel arrébb ülök, vagy felállok a kanapéról, hogy mekkorát változik a mély szekció. A kábeleknek tehát ezt kéne kiküszöbölniük, vagy még ennél is nagyobb javulást/változást okozni, hiszen a helyváltoztatásom ingyen van
Ebből következik, hogy én ennyi pénzért elvárom, hogy legyenek mérések, frekvencia átmenet diagramok, amiket össze tudok hasonlítani a sajátjaimmal. Mivel ezt a drága gyártók nem publikálják, csak a marketinget nyomják az arcunkba, ezért nem is kérek a termékeikből.4.
A sokat emlegetett 80/20 szabály. 80% minőséghez 20% (pénz)befektetés kell. A maradék 20% minőség eléréséhez 80% (pénz) befektetés szükséges. Mivel a büdzsé (mindenkinél) limitált, ezért inkább azt mondom, legyen minden komponensem kiváló, mintsem egyvalami tökéletes, egy-két másik meg középszerű vagy rosszabb. Típusokra lefordítva: SVS SB1000 + 10m Husky, vagy Arendal Sub2 + 10m Real Cable. -
Tottu
senior tag
Lehet nagy hülyeség, amit kérdezek, de azért felvállalom.
Próbálom elvezetni a kábeleket a nappaliban és a legkézenfekvőbb megoldás az a padlóba építette radiátor helye lenne, ami így néz ki: [kép]
A kérdésem az lenne, hogy a kábeleknek hosszú távon nem okoz-e gondot a magasabb hő? Maguk a kábelek: [link]
-
BBéci
legenda
válasz
univerzita #152065 üzenetére
Azt nem ismerem.
-
BBéci
legenda
válasz
univerzita #152063 üzenetére
Amennyiben a két RCA egyike egyben LFE is, akkor csak ahhoz csatlakoztast a szimpla kábelt. Erre biztosan kitér a szubláda kezelési leírása.
Melyik Velodyne? Ha Impact, ahhoz ajánlom az említett SVS kábelt. -
univerzita
addikt
válasz
BBéci #152061 üzenetére
Szia. Egy tanácsot szeretnék kérni. A AVR -en egy Pre out kimenet van subwoofer-e a subwoofer-en két imput van( L-és R( mono). Most egy kábelt használok és az a R( mono) - ba megy. Ez így jó vagy olyan kellene aminek két vége van? Gondolom a egyszerű Hama kábelt dobjam ki ( alap Velodine a subwoofer) mert jobb minőségű kellene.
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #152061 üzenetére
50.000-ből sajna még basszuscsapdát se lehet csinálni jót. Ha kőzetgyapotból is csináljuk, 80-100hz alatt az se sokat ér. Én most az Acoustic Fields DIY terveit nézegetem, ami több rétegből áll, légrésekkel és elvileg 40hz-en is hatásos. De szerintem még az se jönne ki ennyiből, úgy hogy asztalossal csináltatnám, nem pedig gyártótól venném.
-
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13 #152059 üzenetére
Pontos típusnak ott van Vikthor SVS-e, az egész onnan indult ki.
Amikor 600000 forintos szubládát írtam, arra gondoltam, de helyettesíthető B&W, REL, Sunfire, Velodyne gyártmányokkal, amik nagyjából annyiba kerülnek.Egy pillanatig nem kételkedem abban, Hogy Quetz szubládája remekül szól azzal az 5000 forintos kábellel, de abban biztos vagyok, hogy 50000 forintossal még jobban szólna. Meséld el nekem azt, hogyan tudnál másképp jobb szubbasszus hangot elérni annak az 50000 forintnak a felhasználásával? Annyiból nem cseréled le kategóriával feljebbire.
Basszuscsapda nem ér, mert az akkor is erősen ajánlott, ha a kábel csak 1000 forintos. -
törölt tag
válasz
ctrlaltdel13 #152058 üzenetére
Nincs különleges hallásom.., és a többesszám sem indokolt, tudom, hogy sokan tartják úgy, hogy "mások után megyek" egyszer kaptam is ezzel kapcsolatban egy tartalmas oltást... le is mentettem.
már csak azért sem, mert pl BBéci-től iszonyat messze állok, az, hogy az én szintemen hasonló dolgokat tapasztalok mint ő... Istenem, ez van..
Azonban, hogy a témánál maradjuk: Quetz rendszere nyílván több mint kielégítő, itt finomításokról van szó, hifis szempontok alapján.. Teljesen egyértelmű, hogy egy akusztika kezelés, vagy akár egy szub csere nagyobb hatással lesz..
(#152059) ctrlaltdel13: Nem is a "valódi érték" megállapítása a cél, hanem, hogy a (nevezzük akkor így) kitalált árhoz képest viszonyítási alapot adjon, hogy árban milyen kábelek között érdemes keresgélni.
Ne haragudj, de tényleg az az érzése az embernek, hogy szándékosan nem akarod érteni...
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
#98221312 #152056 üzenetére
Irigyellek titeket, ilyen nem mindennapi hallással kevesen rendelkeznek.
Én voltam Quetz-nél hallottam mit tud az a szub számotokra gatyamadzaggal.
Biztos van különbség kábel és kábel között, ezt nem vitatom, azért mert nem hallom,DE ha lecserélnéd a mélynyomód kategóriákkal feljebbire valószinű nagyobb különbséget hallanál mint a mostanival.
A többi ismeretlenről ne is beszéljünk ebbe az egyenletbe,
mint a szoba,az elhelyezés stb.
Amik ugyancsak nagyobb változással bírnak a kapott hangra,mint egy kábel csere.
Én a komplett hangfalcsaládot cseréltem, ez az igazi változás. -
BBéci
legenda
válasz
#98221312 #152056 üzenetére
Erről van szó, csak az nem érti, aki nem akarja.
(#152055) ctrlaltdel13
Akkor van közük, ha a magasabb árhoz jobb hangminőség is társul.
Egy 100000 forintos szubládát hiába csatlakoztatok AudioQuest Wolffal, vagy valami hasonló 250000 forintos kábellel, nem fog jobban szólni, mint Boxerrel. Sőt, úgy sem fog szólni, mint egy 340000 forintos mélyláda 10000 forintos kábellel.
Ugyanakkor a szóban forgó SVS láda sokkal jobban fog szólni Wolffal, mint Boxerrel -
törölt tag
válasz
BBéci #152054 üzenetére
Ezeken a szinteken nincs tapasztalatom, nyilván soha nem is lesz, az biztos, hogy a saját 90000ft-os szubom is elég komoly különbségeket mutatott a kábeleket cserélgetve. Ami legjobban tetszett az AQ Black Lab kábele volt.., de a tápkábel cseréjétől is pontosabb lett a hangja..
(#152055) ctrlaltdel13: Az árat viszonyítási alapnak használja... Nyilván minél magasabb szinten van egy hangdoboz, annál jobban megmutatja az egyes kábelek közti különbségeket.
-
BBéci
legenda
-
válasz
BBéci #152047 üzenetére
Szakemberek ajánlották, hogy ne a 2x ennyibe kerülő Inaqustik Referenz-t vegyem, hanem az ugyanazt a minőséget hozó sajátmárkásat. Nem ez most a lényeg BBéci, ennél nagyobb a gond. Hétfőn jönnek és megnézik, de valószínűleg panelcserés lesz, mert tapasztaltak ilyen problémát az SB 16 Ultránál is.
-
válasz
Dagidög #152044 üzenetére
Felhívtam a boltot, és mondták, hogy volt egy Ultra 16 (SB4000 nagytesója) mélyládájuk, ami szintén elhalkult és panelcserére szorult. Csak pont 2 hete van nálam és eddig bírta? Még jó h garisan vettem és nem használtan. Hétfőn jönnek ki hozzám megnézni, hogy mi lehet az oka, AVR vagy subwoofer...
-
-
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
A segitségeteket szeretném kérni.Van egy Onkyo tx-nr 555-ös erősitőm. Össze van kötve egy Samsung KS 7000-el, közvetlenül az erösitöbe van az xbox one x, playstation 4, tv box hdmi-n, és a one connect box-ba csak az arc-t csatlakoztattam. A probléma az, hogy bármit használok, miután mindent kikapcsolok, egy olyan 20 másodpercre rá az erősitő bekapcsol(más nem), és kikapcsol olyan 2-3 perc után. Ez kb, 2szer fordul elő, utána csend, egészen addig, amig megint újra el nem inditok valamit. Szerintetek mi lehet?
-
Volt nektek olyan tünet, hogy semmihez nem nyúltatok vagy állítottatok el az AVR/PC menüjében, mégis a .1 azaz az LFE nagyon halkan szól? Duplán megnéztem, nincs sehol night mode belőve.
AVR reset megvolt, ugyanaz a helyzet.
-
TomAce
tag
válasz
univerzita #152039 üzenetére
Kezeli, csak a LAN nem megoldott de akkor gondolom olyan medialejatszo kell ami Wi-Fis / DLNA-s+ USB bemenet van rajt a HDMI/optikai kimeneten felul.
De igy kulon taviranyito a mediaplayerhez es annak a feluleten keresztul megy, ugye?
-
TomAce
tag
Sziasztok,
Erositot vennek, csak nem tudom, hogy letezik-e olyan amit szeretnek
Synology NAS-rol jatszanam le Samsung TV-n a filmeket, de sajnos a legujabb Sasmung TV-k nem ismerik a DTS hang formatumot. Jelenleg a Samsung TV optikai kabellal van osszekotve egy regi 15 eves Thomson erositovel, viszont igy se jatsza le a DTS-es hangot, gondolom a TV-bol nem jon mar ki.Van lehetoseg, hogy DLNA-s erositovel vhogy le tudjam jatszani a hangot / kepet egyszerre? Vagy ez, hogy mukodik?
Koszi!
-
PodMAN
senior tag
válasz
bendeguz76 #152035 üzenetére
Szabad-e megkérdezni, hogy honnan és mennyiért sikerült beszerezni? Nagyon filózom én is rajta.
-
nTom
aktív tag
Valaki a napokban keresett jó subot. Az AVXen van egy Svs SB12-NSD - gari nélkül, csak az árat sokallom
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #152031 üzenetére
Éppen pár napja beszélgettem egy ismerősömmel házimoziról és szomorúan említettem, hogy nincs a házam alatt pince, pedig ott milyen szuper helye lenne. Ezt arra alapoztam, amit például a Totel tulajdonosánál láttam, hallottam. Viszonylag kevés pénzből, rengeteg kőzetgyapot tábla felhasználásával irigylésreméltó zenehallgató és házimozi helyiséget hozott össze az alagsori garázs szomszédságában. Durván háromnegyedrésze van a talaj szintje alatt.
A nappalimban lenne egy háttérzenére megfelelő sztereó összeállítás és egy TV, mert ott is kell valaminek szólnia. -
-
spitta08
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék kialakítani a pincémben egy kb 4x3 területű moziszobát.Bármilyen segítséget elfogadok! A hangszigetelés már körvonalazódik, hogy is kellene, de ebben is elfogadok tanácsokat. Kösz előre is.
-
Bodó2015
csendes tag
válasz
BBéci #151885 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszod!
Szeretném megkérdezni, mint hozzáértő, milyen subot tudnál jó ár/érték arányban ajánlani a Focal szetthez ami szintben is hozza azok hangzását?
Továbbá Denon X3500H vagy X4xxx szériás erősítő megfelel-e vagy felsőbb kategória szükséges hozzájuk?Köszönöm a többiek válaszát is.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
tutitibi #152014 üzenetére
Denon AVR-X4100W van most is egy project lejatszoval (jofajta pickup al). Jelen pillanatban ezen megy a jatszo nincs baj. A baj az hogy a hazimozi leszorult 0% ra es sztereo ra hasznalom a denont. Arra az nem csak overkill de nem is jo. Es abban gondolkodom hogy lecserelem egy sztereo szettre. Viszont pont ez a baj. A felhasznalasi mod miatt (Lemez, spotify, airplay, dsd meg kitudja mi) nem tudok egy verbeli sztereo erositot ket hangfallal tolni mert kell a pre-amp, a halozati lejatszo meg a vegfok...igy mar eleg draga moka lenne (senki nem is gondolta hogy ez egy olcso hobbi
)
Abban remenykedtem hogy letezik olyan integralt megoldas ahol riaa korrektor benne van a dobozban. Ebben a kategoriaban mar nem csinaljak. (ha igen akkor szeretnek tudni rola)
Es igy jutottam el az primare cuccokhoz ahol csak a pre-amp ot kellett volna meg megvenni de az kiabranditott... (csak a kinezete miatt ettol meg lehet hogy a vilag legjobb cucca)
-
Z0mbi
senior tag
válasz
BBéci #152009 üzenetére
Vannak amin nem lehet kicsinyiteni. Egy torroid akkora amekkora. Egy elko se tud sokkal kisebb lenni.
Egy vegfokba meglatok kapcsolouzemu tapot attol is irtozom. Lehet oldschool vagyok de nem attol lesz nekem valami minosegi ha nehez (ironikus hogy ez a linkelt preamp 8.5kg 😂 )hanem attol hogy anyag van benne, jol zenel. Mivel ezt nem hallottam igy nem mondom hogy ez gaz.. viszont hallottam autohifi ben mosconi d class nyavajat ami nem melegszik es nincs benne anyag... meg a rokford om 1999 bol ami 7kg ab osztaly es 40% futesre megy az energianak...es itt ez utobbi szol szebben -
-KP-
addikt
Nem attól lesz jó vagy rossz valami, hogy egy alkatrésztemető belülről.
-
Z0mbi
senior tag
Hat mar megint sztereo jon..sry.
Porgok azon hogy ejtem a hazimozit, soha nem hasznaljuk ki. Eloszor gondoltam megeroszakolom az erositot es a bakelitet rakotom. Tudja. de azt szarul.
Elkezdtem szetnezni mi lenne az a setup ami nem kerul egy balatoni nyaraloba.
Amit akarok az a
jo hangzas,
sztereo,
halo (igen mindenki megdobalhat en nem audiophile vagyok, sokszor spotify megy)
Bakelit jatszoItt leszukitettem a kort markansan mert a legtobb komoly marka kizart hogy csinal halozatot a sztereo erositoibe.
Primare felbukkant mint marka, tudja amit szeretnek de sajnos nem meggyozo. I15 be belenezve kapcsolouzemu tap nalam hidegrazast okoz ezert a penzert.
De amit igazabol akartam megosztani veletek az a eloerositojuk 300 lepedoert belulrol:Tudom nem marhafelsal ez hogy kilora adjak de...nema...(Primare R32 btw)
-
mola21
tag
Sziasztok!
Monitor Audio Silver 6 hangfalhoz melyik hm erősítő passzolna jobban, ami zenére is jó? Denon x4xxx, Marantz SR 6xxx, 7xxx, de láttam itt egy eladó Rotel RSX 1562-öt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest