Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz Kiara04 #112098 üzenetére
Roviden es tomoren a lenyeg, hogy ezzel a cuccal soha az eletbe nem lesz normalis 5.1 hangzasod... (hiaba van ez a dobozara rairva) Ha 5.1-et szeretnel akkor kezdetnek kelleni fog egy normalis av erosito, amire mondjuk ideiglenesen raaggatod ezeket a hangfalakat a melylada kivetelevel, mert annak a helyere kelleni fog egy aktiv melylada.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112098 üzenetére
Nem és nem.
Scart is és RCA is analóg.
Az LG szett központi egysége, aminek neve DVD receiver, fogadja az analóg sztereó jelet, felerősíti és kiküldi a hangdobozokra.
Kérlek, hagyd a wattokat. Ha azokat a pléh izéket megküldenéd 140 wattal, kitörnének a sztratoszférába, de előtte elfüstölnének.
Valódi 5.1 hangzás nem lehet az analóg sztereó bemenet miatt, csak Pro Logic, vagy valami hasonló révén.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kiara04
újonc
válasz BBéci #112097 üzenetére
Scart-RCA kábel átadja a digitális jelet, ezt értem . De az LCD tv amiben nincsen erősítő 140 wattos hangfalat meg tudja szólaltatni ? valamint hány darabot szólaltat meg 2-t ?
Vagy inkább ehhez erősítő kell és a hangfalakat összekötni az erősítővel ,így már szólnának a hangfalak .
Segítségedet nagyon szépen köszönöm .
Még lenne ehhez kérdésem . Ha pendriven keresztül viszek egy 5.1 -s hangzású filmet a tv-re , akkor ha dac-l kötöm össze a tv-t így lehetséges lenne az 5.1-s hangzás ?
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112096 üzenetére
Ahogy gondoltam, DVD-receiver-ről van szó és csupán analóg sztereó hangbemenettel rendelkezik.
A tévéd SPDIF csatlakozójáról kinyert digitális jelet kell egy átalakítóval analóg sztereóra váltani. Ilyen kütyüt, DAC-ot bőséggel kínálnak a szaküzletek. Az árak valahol 5000 forintnál kezdődnek, felső határ a csillagos ég.
De egy Scart - RCA kábellel is próbálkozhatsz. Scart a tévébe, RCA az LG-be.A hangdobozok bekötése értelemszerű, nem fogtam fel, mi azzal a nehézség. Ezt fejtsd ki bővebben!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112094 üzenetére
A hangdobozoknak terhelhetőségük van, kivéve az aktívakat, amelyek beépített erősítővel rendelkeznek.
Azokat a számokat összeadni teljesen felesleges és értelmetlen játék. És nem csak azért, mert a problémához semmi köze.
Próbáld kideríteni az LG szerkentyű pontos típusát, mert amit korábban leírtál, az a jelek szerint téves.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
válasz Kiara04 #112091 üzenetére
Akkor már nem is 900 hanem 1100W-os cuccod van. Sokunknak nincs itt ekkora sem. Ettől függetlenül neked nem a teljesítménnyel, hanem a csatlakoztatással van a gondod.
Megelőztek, de a lényeg ugyanaz.
Értem én, és bocs a teljesítményes megjegyzés miatt, de ez olyan bűvészkedés már a számokkal a gyártók részéről, mintha bankban lennél. Ott sem bírják elmagyarázni, hogyan jön ki a kamat, meg a törlesztőrészlet. Amikor összeadod mindig nagyobb számot kapsz.
A valódi problémáról. Sajnos a cuccra nekem sem adott találatot a net elsőre, de egy képed dobhatnál a masina(ák) hátáról. Bár tényéeg nem szokott ez a topik ilyennel foglalkozni, de mint látod még a legnagyobbak is konstruktívan álltak a témához.[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112089 üzenetére
Képeket, vagy linkeket szedjél össze, hogy nagyjából megismerjük a berendezésedet, mert így, látatlanban lehetetlen előre jutni!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112086 üzenetére
Egydobozos bögreszett, amivel ez a topik nem foglalkozik. Lásd a jobb felső sarkot.
Ennek ellenére szívesen segítenék, de a jelek szerint nincs megoldás, mert a szerkentyűdnek nincs hangbemenete. De amennyiben mégis van, akkor talán jutunk valamire!
Az a 900 W durva mókusvakítás, a negyede sem igaz. Ha nem hiszed, nézd meg a hátlapján a maximális teljesítményfelvételt. Saccra 150 W lehet. Ebből a hatásfok miatt, 30-40 % hőként disszipál.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Kiara04 #112082 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy nincs házimozi erősítőd. Azon ugyanis lenne SPDIF bemenet. Az AV IN VIDEO-val hiába próbálkozol, benne van a nevében, hogy csak képjelet fogad.
(#112083) Vikthor
Ezek szerint Te többet tudsz, mint mi. Miféle AVR-be? Tudtommal az az LG egy régi bögreszett.
A set top boxban sem lennék biztos, mert Diginél sosem kellett, UPC-nél két éve létezik mediacard. Sok kisebb szolgáltató sem teszi kötelezővé. Szerencsére.
A nagyobbak közül egyedül a T-home IPTV-je, ahol kikerülhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Kiara04
újonc
Sziasztok
Van egy LCD tv-m , van rajta egy SPDIF / Coax out .
A házi mozin van egy AV IN VIDEO bemenet ( Y, Pr, Pr ). Típus : LG LH T 561Kérdésem a következő lenne .
Hogy tudnám összekötni úgy a tv-met a házi mozival ,hogy a hang a házi mozin adja le.
Persze Scarttal össze van kötve, de persze így nem szólnak a hangfalak.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
BBéci
legenda
válasz mézespálinka #112079 üzenetére
Árban nem kell elszállni, újonnan 200000 Ft körüli 5.0 szettnél drágábbra, feleslegesen költenéd a pénzedet. Figyelembe véve, hogy cirka 100000 forintért adták újonnan azt az erősítőt.
quadral hangdobozokkal meg tudod hallgatni az erősítődet, ha magaddal viszed a Stream Audióhoz, de az ott készleten lévő Denonok hangjával sem mennél tévútra.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ha jól látom az amazon.de szivárványos kedvezményeket hirdet. Olyasmi mint a karácsonyi akciók. Várni kell, kidobja az árat, és ha tetszik rámarsz mielőtt elfogy a készlet.
Nem sok minden van, ami házimozi, de hátha akad olyan akinek pont megtetszik valami. Illetve vannak egy-ketten a topicból akik külföldön élnek, és lehetőségük van szállítási költség nélkül rendelni.
Ebből pl mindet befoglalták ahogy kiírták az akciós árat. -
BBéci
legenda
válasz mézespálinka #112077 üzenetére
A Denon erősítő pontos típusának ismerete nélkül, lehetetlen korrekt tanácsot adni.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hangfal márkát ajánlanátok
-denon erősítő mellé
-inkább mozi, de zene is fontos(tudom, vagy az egyik vagy a másik igazából, de zenét is sokat hallgatok)
-a mély klipsch r-12sw
-tetszettek a klipsch szettek, jókat olvastam róluk, viszont a fórumban keresgélve a tervem, hogy klipsch legyen az 5.0 része is a rendszernek már nem túl biztos.
-árban ahogy nézegettem a klipsch-eket, center 70-80k körül volt, sorrund pár 80/pár, front 100-130/pár áron ment, nagyájból ezt lőttem be magamnak.
-25nm-es szobába
-használt is jöhet, viszont valószínűleg nem egybe venném, szépen építgetném a rendszert (mostani frontok cserések lesznek)
-nem is feltétlenül konkrét típus érdekelne, csak irányvonal, hogy merre keresgéljekSegítségeteket, tippjeiteket előre is köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz bajnokpityu #112069 üzenetére
-
Ragadozó
Ármester
válasz bajnokpityu #112069 üzenetére
kösz, de kihagyom
Norbi 72: a mostani hétvége nekem most nem jó, következőn már vasárnap bontom szét a cuccot, mert kiakarjuk festeni a nappalit...akkor majd te már szebben látod..most vasárnapot még nem tudom, lehet a telekre kell mennem segíteni, az ma majd kiderül..a vihar ott is alkotott...
Mondjuk belegondolok, most szombatot is lehet összetudom hozni, de csak késő délutántól, kora estétől...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Incubus
tag
Sziasztok!
Erről vélemény?
Jamo S406 HCS 5.0 házimozi szett
Ez elég lenne hozzá?
Harman Kardon AVR 151üdv RG
-
Rx
aktív tag
válasz MasterMark #112061 üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem sok látszódik, de nekem is csak ezt küldte....rca-val van össze kötve az átalakító az 5.1el, majd onnan optikával tovább a tv-be, elméletileg ennyi lenne csak?
Jobban örülnék ha maga kérdezné meg, mert nem igazán vagyok oda a tolmácsolásért...
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm problémáját igyekszem tolmácsolni, hátha sikerül megoldást találni rá.
Adott egy TV (ha jól emlékszem 40H6.00) és egy Orion 5.1, ezt szeretné haverom összerkötni. Külföldről rendelt egy átalakítót, ezzel lehetséges?
Előre is köszönöm a válaszokat!
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Warter
addikt
válasz Mezga Aladár #112058 üzenetére
Szerintem Ragadozó szobájáról van szó.
-
davidsone
addikt
válasz eumano #112053 üzenetére
Én most cseréltem le a pio vsx-322 erőst egy 12éves ONKYO TX-SR601E öreg vasra hát nem kicsit jobb...
Én a helyedben valami régebbi felső-közép kategóriás vasat keresnék meg megnézném a használt dobozokat is...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
eumano
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lenne e értelme lecserélni a meglévő rendszeremet, mivel sokszor úgy érzem, hogy a magasabb tartományban a frontok rezonanciát keltenek pedig megfelelően van elhelyezve a szobában. Illetve a DTS hangzás ami még izgatna. Ezek fejében a kiszemelt erősítő+hangfal páros erősebb teljesítményt és tisztább hangot nyújtana vagy nagyjából ugyan ott maradnék csak lenne DTS hangzásom?
Jelenlegi: [link]
Kiszemelt rendszer:
erősítő: [link]
hangfal: [link]Segítségeteket köszönöm előre is!
Robi
-
Patice
nagyúr
-
Ragadozó
Ármester
válasz ginola #112034 üzenetére
dali, MA, még egy dali, B&W...
De menjen el hallgatózni, erősítőstől..tudom jó pár kg
spiky03:
Nem emlékszem hirtelen, hogy vágható-e...a készített center részletezőbb és jóval nagyobb is, mint az MR...
De nem rossz attól az MR, de van azért nála jobb, nem egy...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
spiky03
veterán
válasz Ragadozó #112030 üzenetére
Mi a baj az MR centerrel?
Mert nekem is a kiszemeltek között van szintén Ádámtól az AVX-ről.
Mert havernak is az van, vagyis az elődje az M. De nála nem tűnt rossznak.Mondjuk az is igaz, hogy pl az én Focal centeremtől meg a Norbi Polk RTi centere jobb volt. Optimus jobban dörmögött benne.
Ez ugyan lehet attól is, hogy nála lehetett a center vágását is állítani, míg nálam ilyen lehetőség nem volt a Pio-nál, hogy külön-külön lehessen ezt állítani a hangfalaknál. Csak a szubot tudtam és kész.
Tényleg ez a magasabb szériánál is így van? Az LX-nél ami neked van?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
ginola
addikt
Ismerősöm NAD 757-hez keres hangfalszettet, mit ajánlanátok konkrétan?
-
ram34
tag
válasz Ragadozó #112031 üzenetére
Kösz a választ.
Időközben ezt találtam:Onkyo HT-RC630 + SKF-4800 + SKS-4800 combó
egyben erősítő és hangfal és ez állítólag tud bluetooth-t is (asszonynak elengedhetetlen ez a funkció)
144.900 ez a szett, nagyon mellélőnék ezzel? Mondom, nem high-end-re kell, és nem vagyok vájtfülú vagy hogy szplták ezt mondani. -
ram34
tag
Sziasztok.
Most gondolkodok egy házimozi erősítő (5.0) és egy házimozi hangfal szet (5.0) vásárlásán. Elég sok típust és értékelést néztem, most eléggé összevagyok zavarodva információ terén. Aktív mélyládát is szándékomban van venni de ezt majd később. Leírom, hogy mire kell, mit tudjon és hogy nagyjából mennyi van rá.
Amire használnám: filmek, TV adás hallgatása, zene (de nem high-end kategóriás, inkább buli szint, és rádió hallgatás.
Amit tudjon, mert eddig is volt használva (jelenleg egy Thomson hangprojektor van, ezeket tudja)
- Bluetooth kapcsolattal telefonról zenét hallgatva: na ez úgy tudom csak drágább készülékekben van, de lehet adaptert kapni)
- USB, vagyis pendrive-ról zene, mp3
Az erősítő+hangfal szettre kb. 150.000 Ft-ot szánnék.
Eddig kinézett hangfal szettek:
- Eltax EXPERIENCE HCP
- TAGA Harmony TAV-306 v.2
- Jamo S 426 HCS 3
- Onkyo SKF 4800
Eddig nézett erősítők:
- Pioneer VSX 329
- Pioneer VSX 424
- Harman Kardon AVR 151Ja és még egy fontos kérdés.
Az ilyen erősítőkre ugye HDMI kábellel kötöm össze a set-top boxot stb. a TV-vel,de amikor csak TV-t akarok nézni és a TV hangját hallgatni, be kell kapcsolni hozzá az erősítőt vagy elég csak standby mód és átengedi a jelet? Bocs a láma kérdésért.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112027 üzenetére
"A párbeszédek fixen középről és érthetően jelennek meg most."
(Alapvetés sztereó frontok esetén is, hogy középről szólal meg.)
Filmje is válogatja, hogy érthető és megfelelő szintű marad-e mindig a centersáv hangja a sztereó frontokon. Center esetén ez könnyedén korrigálható, ha kell, de például nekem fixen +2 dB-en van a frontokhoz képest.
Természetesen marha fontos, hogy milyen a center hangminősége. Egy dobozhangú, kis felbontású centertől biztosan jobb lesz a mostani sztereó frontjaid hangja. Ezért sajnos költeni kell egy jóra, nincs mese. Nekem szerencsém volt, egy régi, akkor csúcskategóriás, gyakorlatilag nem használt JMLab centert vettem potom áron. Te is kifoghatsz hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112021 üzenetére
"Érdekes a center nem hiányzik"
Tudom, hogy már leírták, de szerintem is nagyon kell a JÓ(!) center. Számomra talán a legfontosabb hm. tartozék. Centeren ne spórolj. Nekem amíg meg nem lett a JÓ(!) centerem, folyton beszédsáv-érthetőségi gondjaim voltak, pedig meglehetősen jó sztereó frontjaim voltak. Most már nincsenek beszédsáv-gondjaim, és nem csak amiatt, mert meg tudom emelni a centersáv hangerő-szintjét.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz bajnokpityu #112023 üzenetére
Pont az ár miatt én arra várok, amikor a használt piacon már kapható lesz emberséges áron. Tudom, ez még legalább 3-4 év, de nekem nem sürgős.
-
bajnokpityu
félisten
sztem 2.1nél annyit nem fog hozni a proci, mint amennyibe kerül.
inkább előerősített kimenet, fázisállítás, és sima 2.0ból keverném ki. igen, tudom 2.0ba bele-majd kikeverni a sub csatit az "bűn", de normális procit nem tudok fél misi alatt. egy rendes zárt fázisállításos sub meg harmadába kerül. és ha a procit beleveszem, akkor 650 vs 150. nekem tuti nem érné meg, ha soha nem akarnék rendes 5.1et.robi-k:xmc-1 nagyon jó proci sztem. viszont a 280as USD, a 40%os akció hiánya, és még pluszba az áremelés már rettentően megdrágítja. (cirka 800eFt) gyakorlatilag, mire ideér, többen lesz, mint egy halcro ssp220 (750ért lár láttam) . és oké, az emo tud rendes HDt, nem csak LPCMet, nagyon jó szobaEQvan hozzá, de azért csak egy karácsonyfa Emo vs Halcro. ÉS igen, még midnig inkább Emot venném, csak ne lenne kétpálcás az előlapi világítása. és még a távja se világít.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
Érdekes a center nem hiányzik - majd fog
Innen már nincs megállás, de ha már invesztálsz, akkor érdemes olyn procit venned, mi később egy full HM rendszert is jó minőségben ki tud szolgálni, ismerve valamennyi HD hangformátumot is.
Pl. egy Emotiva XMC-1 (egy ilyenre nekem is "fáj a fogam" ) -
-
Patice
nagyúr
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #112018 üzenetére
haha, tegnap csúnyán megfertőztek.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112015 üzenetére
Lehet, de tényleg sokkal nagyobb a dinamika, "látványosan" jobb magas átvitel, sokkal jobb minden szempontból. Teli van élettel. Régi 2.0-ás filmek is egészen másként szólnak.
Pl. Chris Botti koncertje sokkal jobb, élvezhetőbb sztereóra keverve, mint TrueHD-ben, vagy LPCM-en hallgatva HDMI-ről. (nálam) De sorolhatnám az összes BD koncertemet akár, mert mindegyiknél ugyanaz az élményfaktor. Ja és Pat Metheny DVD, DD-hangja (mert nincs más) is egészen felvillanyozóan szól DAC-ról.
Jó hallgatózást."csak a zene van"
-
robi-k
őstag
válasz Mezga Aladár #112015 üzenetére
Ha 2.1-ről lépsz tovább pl. 3.1 vagy 5.1 felé, akkor kell valami, ami képes többcsatornás hangot dekódoltan kiadni, és nagyon ajánlott, hogy rendelkezzen valamilyen szobaakusztikai korrekcióval is. Tehát ajánlott vagy egy AVR, vagy legalább egy HM proci.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz dgyuri0123 #112014 üzenetére
Köszi nektek.
Na akkor a csavar, ha filmezéshez 2.1-re bővítem akkor gondolom már kellene a processor?[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112012 üzenetére
A Te "cuccaid" magasan jobbak, mint az enyém, de azt tudom, hogy a NAD T758-nál sokkal jobb sztereóra kevert hangot kapok a Denon DA300-al, Med600-Optikai kimenetéről.
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam.....Az összes koncertem, mintha életre kelne.....
Azért FLAC jobban szól, legalább is nálam.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Patice
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112012 üzenetére
Tényleg. Nemsokára lesz alkalmam kipróbálni, milyen a Bladi filmmel.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
válasz Mezga Aladár #112010 üzenetére
DD és DTS esetében ha jól rémlik szabványos az algoritmus, amivel le lehet keverni az (általában) 5.1-et 2.0-ra. Dolby TrueHD és DTS HD-MA esetén is vélhetően megmaradt ez a "szabványos" lekeverési metódus.
Viszont a készülékek között hangminőségben lehet, hogy tapasztalható különbség, főleg, ha a mozi vasaknál a DSP proci kikódol + lekever, aztán a DAC chipek analógra alakítanak. Popiból, ha HDMI-n keresztül a mozivasba küldöd, akkor is a mozivas DAC-ja fog dolgozni. Ha a Popiból kinyered digitális kimeneten és külső DAC-ot használsz, akkor ugye ettől a DAC-tól fog függni a kapott karakter.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Mezga Aladár
veterán
Srácok van különbség minőségben, többcsatornás hang lekeverése esetén pl egy popcorn vagy egy házimozi vas között?
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
TV állvány talpához állítva (Yamaha zone2-höz), elektromos gitárt jól megszólaltatni tudtok ajánlani valami jó Tannoy hangfalt? 638-am van, hozzá Vi1 és VC1 hangfalak 5+1 rendszerben.
A VC1 önmagában elég sovány hangzást ad, ennél több kellene. Fontos, hogy beférjen a kb. 40 cm magasan lévő erősítő alá.
-
Norbi 72
veterán
Van valakinek tapasztalata Earthquake subbal?
-
Vasy09
őstag
válasz Norbi 72 #112002 üzenetére
Igen, meghallgattam. Igazából nekem nincs olyan nagy különbség a kettő között. Azért kérdeztelek benneteket, hogy szerintetek melyik a jobb szett! Hosszútávra érdekel, mivel nem szándékozom mostanában cserélni. No meg azért, hogy melyik érhet többet?
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Sziasztok. Rég jártam erre, viszont most megint szükségem lenne a szakértelmetekre és a segítségetekre. Jelenleg van egy Quadral Quintas 500 hangfalszettem amit használok. Az öcsém viszont adott egy Heco Vitas settet (500-as front, 200-as back, illetve center 2). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez jobb, mint az én quadral szettem, vagy nem? Igazából azért kérdezem, mert az egyik szettet el kéne adnom, de nem tudom, hogy melyiket lenne célszerűbb! illetve érdekelne még, szerintetek mennyit érhetnek a szettek jelenleg? Válaszotokat előre is köszönöm.
Gamertag: Vasy09
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest