- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
válasz
python1 #189535 üzenetére
Tudod jártam egy párban, állítottam is be a moziját pár embernek, nagyon jól tudom miről szól ez és mit várhatunk egy-két setuptól már előre. Nem a saját készítésű vagy a pro cuccokkal van a baj és tényleg nem értem miért szívtad így mellre. Egy árva szóval nem voltak említve sem, nemhogy leszólva a saját építésű cuccok.
Az általánosító, pusztán a mérettel összefüggésében ténymegállapító általad idézett szövegre reagáltam csupán ill. konkrétan a szakmaiatlan hozzászlósádora a dupla hangnyomással kapcsolatban. Ennyi.
Lehet nagy mellénnyel kiállni, hogy Te már "kinőtted ezeket a játékszereket", csak ha akkora pro vagy nem kellene butaságokat terjeszteni, ami a kezdő topikban is feltűnne.
-
I'am Dony
őstag
válasz
python1 #189527 üzenetére
Nem sántit az csak nem kell elhinni, magunkévá tenni mindent amit valahol leírnak. Te is csináltál már pár dobozt, láttál hangfalat. A szerző logikája abban az esetben -sem - állná meg a helyét, ha a tömegről megfeledkezünk és egy 16" hangsugárzót feltételezünk ugyan akkora (motorral) tekercscsel, mágnessel, pillével mint egy 8". Arra az egyszerű tényre épít, hogy nagyobb membrán több levegőt mozgat meg, ami persze igaz csak nincs ingyen ebéd.
-
I'am Dony
őstag
válasz
python1 #189518 üzenetére
Igen, teljesen biztos vagyok benne és én tisztában vagyok az érzékenység-teljesítmény igény össgefüggéssel. Ha értelmezed az általad idézetteket, a szöveg végén pontosan az van leírva, amit jeleztem. Továbbta is jelzem ezt rosszul érted.
Az idézett szöveg bevezető részében azonban van jónéhány logikai bukfenc, mert nem számol a nagyobb tömeggel, nagyobb tekerccsel, erösebb mágneses térrel stb. Részben önmagát is cáfolja, hiszen a leírtak szerint leegyszerűsítve minél nagyobb egy membrán annál kisebb teljesítményt igényelne, ami nyilván nem így van.
A matekpéldád megfejtése: azonos hangerőnél mindkettőt azonos hangerejünek fogjuk hallani, viszont ennek eléréséhez a kisebb érzékenységű doboz 90 dB jóval több energiát fog igényelni, hiszen ahogy írtam is +3 dB dupla teljesítmény, itt pedig 6 dB a különbség ami még 1 dupla.
-
Khaosz55
addikt
válasz
python1 #189513 üzenetére
"Nálam D erősítő 96 dB-es érzékenységű hangfal mellett, negyed annyi energiát éget csak el feleslegesen, mint egy érzéketlen (88-90dB) hangsugárzóval egy AB erősítő."
Nálam annyi energia van hogy el sem tudom használni, nehogy már az energiafelhasználás mennyigége határozza meg, hogy valami jó vagy nem, főleg egy szórakoztató terméknél. Ez egy rossz érv D kategóriás erősítők mellet, főleg azt nézve hogy havonta mennyi órát megy a rendszer. Kb olyan hogy ne motorozzak mert a buszhoz képest többet eszik üzemanyagban egy főre levetítve...
-
Khaosz55
addikt
válasz
python1 #189513 üzenetére
Még mindig úgy gondolom a számodra érzéketlen hangsugárzó szebben szól mint a PA. Volt nekem az is. Mások az igényeim, vagyis úgy fogalmazok hogy nem kifejezetten hangerő a mérvadó már, pedig én szeretem a hangos zenét, bár filmet hosszú távon nem tolerálom hangosan, egy két jelenetet megnézek de aki folyamatos 110dB-n vagy fölötte akar mozini, zenélni annak egészségére.
-
Khaosz55
addikt
válasz
python1 #189507 üzenetére
Biztos ismered, kamasz korom hatalmas mémje volt. [link]
Nem veszek D-t (mert van és össze is hasonlítottam) totálisan elégedett vagyok a Rotel RMB1585-el. Majd még összehasonlítom másik A/B-vel.
ISP CORE 16-ot nézegetem, írok a gyártónak van elég sok kérdésem. Bőven felülmúlja az igényeimet, de jó lenne pár dolgot tudni, ami lehet egyesek számára lényegtelelen de nekem fontos, szóval írok a gyártónak, legalább megtudom milyen az ügyfélportál. -
Khaosz55
addikt
válasz
python1 #189496 üzenetére
Nem egyértelmű mit jelent a 800w. Nem biztos hogy a maximális áramfelvétel van megadva. Rotel végfokomra is 1100 van írva aztán két nagy trafó van benne és spec szerint tudja az összes csatorna egyidejű terhelését 5x200 8 ohm 4-en 320 azt hiszem.Minden esetre 12x300w-hoz tuti kell power, de gondolom nem egyszerre az összes csatorna tudja 300w-ot.
-
Turbo73
tag
válasz
python1 #189452 üzenetére
Megnyugodtam. Viszont akkor nem értem, hogy miért írtad ezt:
"Ezek az AVR- ek kis helyisègbe, polcsugárzókhoz valók, bár azok hatásfoka meg semmi, itt be is zárul a kör.
Nekem mèg nem volt olyan AVR- em, ami ne fogyott volna ki a szuflából."Ha voltak jóval bikább AVR-jeid is, akkor pontosan tudod, hogy nem csak kis helységekbe és polcsugárzókhoz valók.
Egyébként én is proci+végfok párost használok, sőt volt olyan is, hogy 4db sztereó, csatornánként 200W-os végfokot használtam itthon. Aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges, nem adott annyival többet. Használtam Onkyo 906-ost is 5.1-ben, bridge-elt végfokokkal a fronton, teljes sávszéllel, na az kb. mindenre is elég volt, pedig a frontjaimban 2 db 25-ös mély van.
Sőt, volt Denon X4500-am is, az is kellő bikával szólt 5.1-ben, bár sosem toltam el referencia hangerőig. -
Turbo73
tag
válasz
python1 #189444 üzenetére
Van egy fórumtárs az AVX-en, aki konkrétan egy tornatermet hangosított egy Onkyo TX-NR905-össel.
Persze nyilván segítette az 1kW-os toroid, meg a Bridge-elhető fégfokok és az így elérhető 2x200W 8Ohm-on 20Hz-20kHz-ig. Szóval azért nem általánosítanék a helyedben, mert vannak ennél az Onkyo-nál jóval bikább AVR-ek is.
-
I'am Dony
őstag
válasz
python1 #189442 üzenetére
Ez megint egy véglet és valószínűleg akkor nem volt még felő kategóriás AVR-ed. Az a baj ezzel, hogy általánosságban sugallod, hogy AVR-el lehetetlen normális mozit csinálni. Én ezzel így nem értek egyet. A célhoz kötötten kell AVR-t választani. Persze helyiség/doboz függvényében eljön az a pont amikor muszáj végfokot alkalmazni, de azért nem ez az általános.
-
devil-k
nagyúr
válasz
python1 #189334 üzenetére
Nincs sértődés, nem erről van szó.
Azért a Dreamcinema jópár mozit megépített már mindenféke körülmény között. Nem gondolnám, hogy amatőrök, vagy idióták lennének. Ők azért láttak már mindent is. Amire Fapaci azt mondta, hogy "hülyeség, nem nem működne, baromság", arra Iván azt mondta, hogy miért ne működne? Már csináltunk ilyet és működik is. Akkor most ez hogy van?Ezért nem csípem az ilyen messzemenő konzekvenciákat, hogy nem hallunk, látunk egy rendszert és azt mondjuk rá, hogy "áááá, nem működik, baromság".
-
m3ss
veterán
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
python1 #189271 üzenetére
Én ezt a problémát azzal hidaltam át, hogy az ülőpozícióhoz közel tettem a subokat. Ha legalább 2 van, egyenletes, és az inverz négyzetes törvény miatt jelentősen kisebb:
- a visszaverődés falakról,
- ezáltal a kioltások mértéke,
- a hallhatóság falakon túl, és
- a teljesítményigénye. -
Gergely2319
csendes újonc
válasz
python1 #189241 üzenetére
Nem, csak a sajátja van. A hangváltó tuniningra is gondoltam. Annak a mérésére lenne megfelelő emberem, Édesapám. Az a sok műszer ami van neki, a felének a nevét sem tudom, de van közte hiteles mérőeszköz is.
Másik: Az miért van, hogy anno 2011-ben a magassugárzónál kicseréltük ezüst/ezüstözött kábelre egy dobozban, másikban nem. Mondhatni, hogy az rca csatlakozókat váltogattuk és megeröltetés nélkűl hallható volt a különbség? Ha mondják lehet nem hiszem el, de ott ültem és tisztán kivehető volt a változás. Folytattuk mélyközép kábel (2 utas volt) cseréjével is egy komolyabb réz kábelra. Az összkép, a tere, az egész más lett, megváltozott. Mintha egy másik márkát hallgatnánk.Én értem amit mondasz, olvastam is erről írásokat. Viszont a fülem nem csal
-
imi4199
tag
válasz
python1 #189237 üzenetére
Nincs gondom azzal, hogy méreget, engem néha az zavar, hogy sokan "szentírásnak" tekintik a mérési erednényeit, a szubjektív végeredmény tekintetében összezavarva az átlag felhasználót, aki emiatt nem hallgat meg olyan készüléket, ami vígan kiszolgálna az igényeit.... Ha soha nem hallgattam meg volna azt, amire ő azt mondja, hogy méréstechnikailag nem jó, akkor nem sok készülékeóre lettem volna kíváncsi élőben...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
python1 #189194 üzenetére
Most látom a szerkesztést, a Cavern polaritáskijelzőjével vigyázz. Az új verziók (2023+ talán) a UI-on az egyéni számítást mutatják, viszont exportba szimuláció után kerül. A szimuláció garantáltan pontos, de amíg az előző módszer volt, gyárilag le volt tiltva a fázis export, mert pontatlan. Hogy miért van az kijelezve, azért, mert ezt gyorsan ki lehet számolni, és ha minden változás után újraszámolná a szimulációt, nem lenne túl reszponzív a program.
-
Rp526
aktív tag
válasz
python1 #189164 üzenetére
Én ezt már majdnem minden területen érzem. Az autószereléstől a ház körüli műszaki dolgokon át a bármeddig is. Szinte nincs olyan dolog, amiről nincs yt videó vagy leírás.
A saját belefektetett munka meg igen, kinek mennyit ér. Amennyiben ez a hobbid is, úgy már nem is munka. -
-
all6atos
tag
válasz
python1 #189132 üzenetére
Magasság, orientáció nem számít?
Ezt [link] nemrég olvastam, mert összefutottam egy klipsch rp-250s surround-al.
Kb. arról van szó, hogy mennyire (ne)legyen direkt a magas tartomány: környezet teremtés szemben direkt pozícionálás.Atmossal ez gondolom változik, ott pl. adott hangfal manualja is más elhelyezést ad régi és Atmos anyagra/felhasználásra.
Szóval távolság/gain/szűrés helyett lehet a szórtabb, kevésbé lokalizálható surround a megoldás, vagy valami e mentén?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
python1 #189118 üzenetére
Arra nincs kalibráció. Az UMIK esetében specifikusan egyébként a 0 fokos az, amit a gyárban mérnek, a 90 fok pedig abból származtatott, hogy a formája miatt minden egyes darab garantáltan annyira fog eltérni. Egy vicces, de várható jelenség, hogy bármelyik szériaszámnál ha osztod a 90 fokost a 0 fokossal, koppra ugyanaz lesz az eredmény, nincs mérési hiba, hiszen nincs mérés.
-
spiky03
veterán
válasz
python1 #189107 üzenetére
Nincs még ventim, csak a gyári, ami benne van a végfokba.
Még csak érdeklődök, hogy melyik lehet jó?
De gondolom kb mindegyik jó, ami halkabb, mint a gyári és hozza azt a légszállítást, ami szükséges a megfelelő működéshez.Pl Hétfőn megnéztem 2 filmet egymás után (kb 4 óra+) és csak langyos volt a végfok egyik oldala.
-
VoidXs
nagyúr
-
Khaosz55
addikt
válasz
python1 #188949 üzenetére
Maj megint összehasonlítom az Audiophonics HPA-Q250NC és a Rotel RMB-1585-öt sztereóban. Mozin nem tudom mert az Audiophonics 4 csatornás. Minden esetre emlékeim szerint nagyobb hangerőn bántó volt nekem az Audiophonics, de persze függ a az eq-tól és dobozoktól is, de majd teszek ismét egy próbát.
-
BIGi75
senior tag
válasz
python1 #188956 üzenetére
Egy alacsonyabb mért sinad érték nem feltétlenül hibára utal. Egy A/B osztályos erősítőt azért kedvelnek sokan mert természetesebbnek, zeneibbnek hallanak, főleg hangszeres zenénél, ez lehet részben pont a magasabb torzításából adódik, és így már bukta is a sinad top ligát, de nem is az a cél. Kicsit mintha nem is egy irányba ment volna a fejlesztés, Dnél a minnél hatékonyabb, alacsonyabb torzítású transzparens, technikailag tiszta mért jel, A/Bnél meg a karakter, zeneiség, hosszan hallgatható élvezetes hangzás inkább prior. Ezek sztem jó erősítők esetén inkább már ízlés dolga.
-
all6atos
tag
válasz
python1 #188954 üzenetére
Most futottam bele, nem mai, már meghaladták: [link] + [link]
Thomas nem egy földhözragadt fazon, várom mikor cserélnek biztit egy D-osztályún, de ha nekik is tetszik, akkor lehet tényleg jó ez, bár nekem még vannak fenntartásaim a TI egybechippel szemben, mondjuk 100W felett, ha abszolút minőségről és tartósságról van szó, de majd az idő eldönti, addig is lehet zenét hallgatni -
-KP-
addikt
válasz
python1 #188951 üzenetére
Azt mondod D osztályról még nem cserélt vissza senki AB-re. Én se olvastam még olyat, hogy aki birtokolt egy nagyon komoly AB osztályú vasat, hogy sírva menekült volna vissza D-re. Szerintem nem volt még nálad Anthem MCA, vagy P sorozatú végfok, vagy valami komoly Parasound,Rotel,Lexikon, Accuphase stb. végfok, vagy tévedek? Az ilyen végletekig menő kijelentések nem mindig szerencsések. Továbbra is maradjunk annyiban, hogy vannak szuper AB osztályú cuccok, meg D osztályú cuccok is, ahogy mindkettőből vannak középszerű, ill. kifejezetten pocsék készülékek.
A Sinad pedig nem minden. Megmutatja, hogy x teljesítmény mellett milyen a jel zaj viszony. A toppingról meg aztán abszolút vegyesek a visszajelzések. Az óccó csoda óriásölő cuccok sokszor hegyekben állnak az apróhirdetésekben. Vajon miért...
Tessék, itt van egy Audioholicsos videó is "Stop Chasing Sinad" címmel: [link]
-
-
BIGi75
senior tag
válasz
python1 #188931 üzenetére
Aiyima valahogy nem szimpi, Fosi ZA3-at nézegettem, tetszik is fazonra, balanced bemenet stb...de a mérések alapján inkább már akkor maradok a Toppingnál, az meggyőzőbb papíron is, és nem oldalra/hátra szeretnék lépdesni hanem előre. Ha lesz egy kis vad zs-m szerintem kipróbálok egy PA5-öt, aztán ha bejön lesz még1, esetleg frontnak/sztereora PA7. Igazán jó D-t még nem hallottam (nálam volt szűk a mintavétel, nem a D-ket minősítem), de előbb/utóbb lesz próba biztosan
.
-
BIGi75
senior tag
válasz
python1 #188929 üzenetére
A következő lépés már bennem is elkezdte a motoszkát, de kissé tartok a D osztályra általánosan megfogalmazott analitikusabb, hűvösebb hangtól. Olyan biztosan nem lesz, hogy egyik megy másik jön, inkább olyan hogy másik jön aztán majd valamelyik megy, hogy legyen idő a választásra. De talán perpill már nem is ez a leggyengébb láncszem, hanem a frontnak használt Q300-asok. Talán egy Q Concerto-val előrébb lépnék, és így bővülhetnék is 7.1re. Persze akkor mindenméppen kell még egy sztereo végfok (BasxA2 van még talonban).
-
gabo01
őstag
válasz
python1 #188829 üzenetére
Nem vettem észre, amig nem voltak kábelek csak egy gyors teszt volt ott meg nem tűnt fel!
Ha nem lesz meg mitől búg akkor csak a trafó csere segíthet vagy esetleg lehet vele valamit csinálni? Mondjuk gyantával kiönteni vagy ilyesmi.
Rákérdeztem az eladóra azt mondta nála is búgott kicait de őt nem zavarta mert a vetítője hangosabb volt! -
gabo01
őstag
válasz
python1 #188819 üzenetére
Dugó forgatás, másik konnektorba dugás, másik tápkábel, összes RCA kihúzás, földelés megszakítás már meg volt.
Kábel tv koaxon a tv-be van. A tv és a denon hdmi-vel van csak összekötve. Amikor a földelést és az rca-kat kihúztam akkor nem volt kapcsolat a Denon és a Lexicon között mégis búgott. Sem az X4800 sem az integrált erősítőm trafói nem búgnak.a347: ez nem zúg mint az állat de ha csend van sajnos hallani. Azért furcsa mert eddig egyik készülékemnél sem tapasztaltam ilyet!
-
spiky03
veterán
válasz
python1 #188732 üzenetére
Hát jah, nem is merek hozzányúlni a hangkártyához
Aa jó az ami van, Voidxs is azt mondta, hogy ez teljesen rendben van, neki is ilyen van elvileg.
Most a t.amp cserén gondolkodom, ami ugyan ilyen erős, de halk, és persze nem kell rákölteni sokat.
Vagy csinálsz nekem jó árú D erősítőt a két szubnak.
-
jézusom
addikt
válasz
python1 #188732 üzenetére
Régen pcről nyomattam audigy2zs kártyáról imádtam volt rajta eax hangzás. Aztán vettem valami asus kártyát jó drágán az mégjobb lett
hiába zajos pc meg mittomén nagyon szerettem. Sajnos a házimozi miatt elengedtem, de semilyen Dacot nem használok. Mondjuk a Denon erősítő után van egy yamaha végfoknak 3 csatornára.
-
spiky03
veterán
válasz
python1 #188693 üzenetére
Nem a monora gondoltam. A ZA3 az ugyanolyan sztereó csak van rajta az RCA bemenet mellett XLR is.
Mondjunk a t.amphoz is vettem RCA-XLR átalakítót, mert azon csak XLR bement van.
Ha minden jól alakul akkor hétvégén megpróbálom kideríteni, hogy kerreg a gépben, ami ugye kijön a front hangfalakban.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
python1 #188678 üzenetére
és #188679 VoidXs
És mire ajánlott feltenni? Valami kisebb fából készült emelvény, vagy fém?
A sub(Arendal 1723 1S) alatt vannak gyárilag gumilábak, akkor még az emelvény alá kellene, ami az emelvényt csatolja el a földtől?
És mennyit célszerű emelni? Hogy az ágy magassága fölé kerüljön a sub?
Olyan 80 cm -re van a sub féloldalt az ágy sarkától. Hátrébb még kb 10-20 cm tudom tenni. Eddig 60 cm-re volt, 80 ra rakva is elég sok változás lett a mélyben, szóval ezzel valamit kell kezdeni. -
spiky03
veterán
válasz
python1 #188676 üzenetére
+1
Én is így csináltam mindig, hogy az eladott cuccok árát forgattam vissza.Más!
Ezzel a procival van valakinek tapasztalata?
Anthem AVM50V2 vagy megérni a többlet kiadást a nagyobb tesó Anthem Statement D2V?Vagy van esetleg valami egyéb javaslat?
Jelige: költséghatékonyságMert ha nem tudom a PCt "extra hangját" kiiktatni, akkor sajnos muszáj leszek processzor felé menni...
-
-
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188508 üzenetére
Én is örülök, hogy rátaláltam/márhogy belinkelted a helyet, ahonnan lehet venni
/ és megvettem.
Ez a tuningtáp megérdemli az Oehlbach 13e Ft-os minőségi tápkábelt. Még lehet az is javít rajta, valami alig észrevehetőt.
De már ez így is tutti, a gyári tápjával is sokkal jobb volt hangilag is képileg is, mint a Himedia Q10pro, így meg az Xbox360 tuningtáp még megint sokat javított a hangzáson, igencsak elégedett vagyok vele. -
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188501 üzenetére
Leteszteltem az új tuningtápot, nem is a házimozirendszeremben, mert nem vagyok ott, csak egy 109cm-es lcd tv-n. A különbség szembetűnő volt, hangban/a képről majd akkor tudok nyilatkozni, ha a kivetítővel lesz vetítve a 2.8m x 1.58m-es kép/. Részletesebb, tisztább, élénkebb lett. Az Underworld című filmmel lett tesztelve az a jelenet, ahol repedezik a jég, és annak a hangjával. 3-szor cseréltem meg a tápokat, hogy tényleg jól hallom e. Vagy qrvajól működik a placebo hatás
, vagy valóban van az a különbség, amit leírtam. Pedig úgy álltam a kérdéshez, hogy semmi különbséget nem fogok hallani/a sok negatív vélemény hatására
/. Kb olyan a különbség, mint amikor a Denon3910 tápjában ki lett cserélve az összes kondi/vadiúj Panasonic-okra és Nichikon-okra/. Tisztább, élénkebb, részletesebb.
-
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188501 üzenetére
Megírom.
De ahogy én beleéltem magam ebbe a tuningolt tápba, ha zúg, akkor is jobbnak fogom hallani.
Joe123:
Ezt olvastam, és itt írnak hang és képjavulásról [link] . Az átalakítója az mondta, csak akkor zúg, ha nem megfelelő vastagabb tápkábelllel van használva.
Végülis a lényeg, hogy ezzel az Xbox360 táppal használva, károsodhat e valamilyen formában a Popcorn Hour A-410.Ez is a 175-ös verzió.
-
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188422 üzenetére
Na megjött a tuningtáp a Popi A-410-hez foxpost-on, bringa-hátizsákkal mentem érte Nyírbátorba. Jól meglepődtem rajta, én azt gondoltam, hogy kb akkora, mint a Popi410 gyári tápja, oszt nem. Ekkora a különbség.
De én ennek örülök, megvan benne az anyag úgymond.
Ez a tápkábel meg már úton van Németországból, Oehlbach OB 17040 [link] -
spiky03
veterán
válasz
python1 #188464 üzenetére
Nálam az a fura, hogy eddig csendben működött. Mert nem egy filmet néztem már meg rajta.
Pár hete csinálta először, akkor mozgattam a kábeleket a PC hátulján és újra csend lett.Tegnap meg újra előjött este. Közben meg a múlthéten egyik nap napközben volt használva (lányok a Hupikék törpikék zenére tomboltak
) és akkor sem volt semmi hangja.
megpróbálok fordigatni dugókat. Mondjuk nem tudom mennyi haszna lesz.
A PC-t megforgattam ma, de az nem hozott változást, mert máshogy dugtam vissza az elosztóba. -
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188460 üzenetére
A leírásban az van, hogy oxigénmentes réz/"...OehlbachH® univerzális hálózati kábel IEC kábelcsatlakozóval, amely nagy tisztaságú oxigénmentes rezet (OFC) használ belső vezetőként...". VDE tesztelt, 30 év garancia. Nem hinném, hogy meg mernék kockáztatni az Oehlbach jóhírét, hogy a réznek írt kábel alu.
Egy ilyet is akarok majd venni /automatikus feszültségstabilizátor/ [link] /de most eléggé elszálltam anyagilag
/ a lejátszó/Denon3910, Popi A-410/ és a HM erősítő/Denon AVC-A11SR , Denon3802/ elé.
-
attiss66
senior tag
válasz
python1 #188458 üzenetére
Akkor a fehér 3m-es is aluméneum lehet, mert 728 gr-nak kéne lennie/ha a 1.5m-es 364 gr/, de csak 260 gr.
Na kiváncsi vagyok, ha megjön a német, az hány gr-os lesz/merthogy az az adat kimaradt a weboldalon, ez má nem volt nagyon precíz kedves németek
/
. Gondolom a 364 gr meglesz, mert ha nem volna, az nagy csalódás volna a németekben.
-
-
Quetz
őstag
válasz
python1 #188431 üzenetére
Akkor nézz jobban utána, a Purifz nem forgalmaz tápegységet, manufakturális szinten a Hypex SMPS1200A400-t szerelik hozzá. A high end audio mára nem a minőségről, csak a vaskos árcéduláról szól.
#188434BBéci: Egyszerü a válasz, az elektronikai láncban mindig a végfok lesz a legygyengébb láncszem. HA pedig a legjobb erősítő modulnak elég a pár száz euros táp, akkor egy DAC-nak sem kell drágább. Másrészt nem tudok DIY dac-ról, ahol külön kellene megvenni a tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest