- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
golya32 #34408 üzenetére
nincs az az isten...
tobb okbol sem vennek bmw-t, az hogy na AZ tenyleg baromi tularazott, csak az egyik
hugomnak volt M3-asa, szep meg jo auto volt (amikor mukodott), de nekem nem kelleneOpelt eleve eldontottem hogy nem veszek, azt meg sem neztem, nem azert mert bajom lenne vele, de nem tudnek 'azonosulni' egy opellel, az annyira 'semmilyen' (ami sokaknak persze pont elony)
erdekes egyebkent hogy mennyire kulonbozo tapasztalatok erik az embert a kulonbozo markak szalonjaiban
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #34153 üzenetére
Szia!
Ezt akartam csinálni tegnap délután, aztán rájöttem hogy nálam a gumicsík is el van öregedve, már nem rugalmas, így nem tartja bent a hálót a "nút-ban"
Kéne neki valami redőnyös, szúnyoghálós vállalkozó, de akit találtam az 3 hét múlva jönne ki...szóval már ott tartok hogy a keretet le is szereltem azaz mobilis a cucc, csak valakinek tenni kellene bele egy hálót!Köszi a tippet, ma Praktikerbe is megyek, és nézem hátha adnak gumiszalagot is....
-
envagyok
veterán
válasz
golya32 #33495 üzenetére
Nem, csak 3-4 évente rámjön a költözhetnék, cserélhetnék. 15-ször költöztem eddig. Ilyen vagyok. Kocsiból sokkal több volt.
Most ahogy öregszem már úgyis rekordideje megvannak ezek az ingatlanok, autók.Mondjuk régi tervem, hogy nyugdíjaskorban veszek itt lakásokat, kiadom őket, és ebből+a nyugdíjból Balin vagy Thaiföldön elmegyek valami tengerparti kis kalyibába és minden hónapban beújítok egy huszonéves csajszit
Húgom is hívogat hogy menjek Floridába mellé, komoly munka is várna ott, de az USA nem jön be, párszor voltam már, annyiszor pont elég is volt. -
kiszi07
senior tag
válasz
golya32 #33470 üzenetére
Érettségit estin is lerakhatja. Bercsényibe a sport szak amúgy halál. (kézis részére gondolok) Napi 3 edzés stb. A sima sportosztály (mert ugye van külön a kézi, illetve az összes többi sport), az nem olyan vészes. Én személy szerint nem ajánlom. Sok úszás és a felesleges dolgok..
-
G@ben
addikt
válasz
golya32 #33299 üzenetére
Biztos vagy benne? 22 év alatt ez az első alkalom, hogy műszaki okok miatt nem indul (volt ezen kívül 3 akksimerülés, meg egy motormosásos beázás, ott 10 percet várni kell, és ment). A futóműve teljesen rendben van, a kormány szintén, a fék is, a váltó is, gumik jó minőségűek, és nem régiek, a mostani nem induláson kívül a hibája, hogy a küszöbök rozsdásak. Szerintem ez még sokáig használható marad, mert vigyázva volt rá, rendszeresen szervizelve volt, ráadásul egy háklis tulajjal, aki minden hibát meg akart szüntetni.
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #33150 üzenetére
Köszönöm a javaslatot!
Passzolom hová lenne érdemes, számomra nem ismert a Face-s hirdetésfeladás?
hogyan is kell azt???? saját nevével vagy valami csoportba kell hozzá regisztrálni???A lakás a Benedetto cukrászda feletti tömbben van, 1 szoba 1 konyha kis előtér, wc, fürdő, meg egy erkély....szóval panel, de felújított...mármint kívülről...hőszigetelt és a távfűtés is egyénileg állítható, hőmennyiség alapján fizeti a bérlő a fűtést.
átlagrezsi 25eFt/hó, bérleti díj 65000Ft/hó -
BalooTM
tag
-
okiDoki
aktív tag
válasz
golya32 #33125 üzenetére
Nekem a Telekomnál volt előfizetésem és februárban voltak kedvesek tájékoztatni, hogy Szigetnek azt a részét átadták üzemeltetésre a Kalásznet Kft-nek (???).
A szuper scart csatlakozós beltériük helyett már évek óta kártyával néztem a tv-t. Egyik napról a másikra megszűnt az adás, reklamáltam a T-nél, azt mondták semmi közük hozzá, reklamáltam a Kalásznetnél, fogalmuk nem volt miről van szó.
Végül kijött egy Vidanetes gyerek és egy szó nélkül kicserélte a 10 éves belterit egy saját kártyára és azóta minden olyan tökéletes amennyire ez a Kalásznet/Vidanetnél lehetséges.
Szóval a Vidanetnek is lehetnek néha jó húzásai... -
golya32
senior tag
válasz
golya32 #33124 üzenetére
Most képzeld el mit kaptam volna ha valamelyik moderátornak emlegetem a felmenőjét, vagy az anyukáját..akasztást??
De hát Mo-n élünk, én is olyan h@lye vagyok, kiakadok a kicsi szívatásokon, amikor a cégnél a nagyobb igazságtalanságok simán lemennek rólam..Vidanet kellemes csalódás volt, végül is kihívtam Őket kértem Modem cserét, kijött a szerelő elmondtam mi a gond és megoldotta ingyen, elégedett voltam velük.
-
Füleske
addikt
válasz
golya32 #32333 üzenetére
Nálam 8 km - t ír és úgy látom csak újabb házak vannak ott. Annyiban igazad van hogy kb. a város széle és eddig tősgyökeres győriként sem hallottam az utcáról.
Másrészt Újváros sincs közelebb és csak az utóbbi időben kezd az a rész fejlődni , de még mindig több a putri mint a normális rész. -
Hannibhál
őstag
válasz
golya32 #32303 üzenetére
nem tudom, hogy aki magántanítást vállal az mennyiért szokta, 2 éve mikor angolt tanultam akkor 1800ért volt egy óra azért gondoltam h ennyit írok de igazából majdnem mindegy h mennyi(3500ig gond nélkül el tudok menni) csak érdekelt volna hátha valaki ismer egy jó nyelvtanárt mert csak úgy ismeretlenekhez nem szeretek menni:/
A hatos az melyik suli akar lenni? -
BalooTM
tag
válasz
golya32 #32296 üzenetére
Hali!
Nekünk ilyen van zsalus, párakapcsolós kivitelben. Életem legjobb döntése volt, Cső-lavinában lehet venni.Már zuhanyzás közben bekapcsol, és a tükrökről is eltűnik a pára pár perc alatt. Valamelyik távolabbi ablakba meg be kell fúrni egy ilyet, ami ha gázkészülék van, akkor amúgy is kötelező.
Üdv,
Baloo -
sladka_pani
senior tag
válasz
golya32 #32245 üzenetére
Volt nekem egy York original 25kg-s békebeli satum, de ottmaradt egy költözésnél, aztán 3 évig vadásztam hogy legyen új, asztalos és műszerés satum volt, de kalapálós nem, és nem akartam kiadni érte 20+ ezer forintot, meg még 15 ezret se használtan vagy ETO parkos piacon, végül a Lidl-ben 7 vagy 8 ezerér sikerült venni egy 12kg-osat, ami bőven megfelel az itthoni fémmegmunkálásra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest