- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
-
G@ben
addikt
Délután kipróbálom a csökkentett módot is. Illetve poénból csináltam egy olyat, hogy Win alatt a cd-ről felmásoltam a tcpip.sys-t a megfelelő helyre, de rögtön bejelzett, hogy Malware, stb. Szóval valószínűleg tényleg fals riasztás miatt törölte.
Egyébként ez a baj:
Win32:Malware-gen
Itt: C:\Windows\system32\dllcache\tcpip.sys -
Dryman
őstag
Szia! Köszi a segítséget....oldódik a probléma....legalább is nagyon remélem.....
sikerült őskövület pendriveról telepített verziót valami 7.x.x telepítenem, ebbe raktam vissza a 17-es verzióból export/importal kimentett komplett levelezést.....ekkor jött elő a probléma, szinte minden levélnél amihez csatolmány volt kapcsolva.
Azóta frissített a jóember, mert odahaza kapásból felkínálta neki a TB, és azt mondja megoldódott...
a gondom az volt, hogy net nélkül voltam, és biza így nehéz..... -
RudyD
tag
-
G@ben
addikt
A Vásárcsarnok piacon már voltam, nem volt.
Az emeleten talán még nem jártam, azt meglesem.
Az egykori Hubertus hol volt?
Milyen tok? Ami jó lenne, az a T-Case fekete, piros belsejű, sima kihúzójú (nem az új gumis), talán XXL-es, nem félrevarrt tok. Fekete, mert fekete kell és kész. Piros belsejű, mert az jóval jobb minőségű, mint a fekete belsejű, ami nagyon vékony. Sima kihúzójú, mert a gumissal sokáig nem jön, aztán hirtelen ki akarja lőni a telefont. XXL, mert ez a telefon mérete. Nem félrevarrt, mert nem szeretném, ha rövid idő után kiszakadna.
Ami másmilyen tokot eddig láttam, az papírvékony volt. -
sladka_pani
senior tag
2004 óta van jogsija, de szerintem az 500 km sincs levezetve, ellenben velem, nekem 2008 óta van, és túl az 50.000-en, bár ettől nem lesz nagyobb az arcom, csak leírtam
1-2 hete kezdtük sógorral újra tanítgatni, és mint a biciklizés, nem lehet azt teljesen elfelejteni
Szépen megy neki, óvatosan, viszont a kuplungot még helyesen csúsztatja, gázfröccsöt ad mindenhez, illetve a tolatás, parkolás az még újratanulást igényel, mert félelmetes. Bár elárulom én sem vagyok soha a helyzet magaslatán ha centizni kell, de azért ha van idő és türelem, akkor beférek mindehová, kivéve az olyanokat, mint hogy 2 fa közé, ahol nincs 10 centi hely a kocsi és a fa között
Sokszor ha látom mások egyre beállnak ilyen helyekre, azt mondom a fát utólag ültették oda
Piálás: nem vagyok nagy piálós, de marha szivesen részt vennék egy Győr topicos találkozón. Gondoltatok már ilyenre? Vagy szerveztetek? Szerintem simán lehetne, és részemről kerítenék rá szabad hétvégét ezt megigérhetem, sőt beszállhatok minőségi szlovák/cseh sörökkel, esetleg nemzeti pálinkafélével is itthonról. Na de most komolyan, ha van rá jelentkező, és hely (nem kocsmára gondoltam, hanem valakinél), akkor ugorjunk már össze. Lehet közben előkerülnek a jó kis hardverek is -
Swifty
csendes tag
Tudom, hogy a Matroska amit keresel...
Viszont csak azt szerettem volna jelezni, hogy ez egy konténerformátum... Tehát nem codec...
A jelentés jó, csak nehogy valamit félreérts...
Aztán meg:
A gyártó nem fog megtéveszteni... MKV-t fel fogja ismerni, max nem tudja lejátszani... Szóval ingyéétééévéé project bukta.
-
Swifty
csendes tag
Nem mondtam, hogy a vásárlói bevételekből adok bármit is
Viszont komolyan fogalmazva: Aki beszáll, annak ingyen adom a tárhelyet, reklámok nélkül, max a cégem logóját kell a láblécben megjeleníteni...
És persze nem illik/szabad illegális tartalom megosztására használni...
Szóval kit érdekel?
-
Pont, hogy nem véletlenül van a Rendszer partíció - de tudom, hogy te is tudod. Viszont azért javasolt a Windóz lemezkezelő eszköze, mert ugyen az eltolás - alignálás - jó lesz akkor ami SSD esetén musthave, de ezt is tudom, hogy tudod!
Windwos XP óta van egyébként partíció méretezés.
MR_Joe: Köszi!
-
Speeedfire
félisten
Én a router fw-t írtam, nem a desktop os-t.
Amúgy nekem itthon van egy ősrégi dlink, de koppkopp. Semmi baj nincs vele. Régebben egy smc volt, de azzal sem volt gond.
Volt egy másik smc is egy rövid ideig nálam, wifis. Na az...örültem ha rátudtam kapcsolódni. Nem, hogy még sebesség is legyen.
Állandóan ledobott. -
Jazzos
őstag
Na, akkor egyértelműsítem. Mivel egy 100 ft-os kábelről van szó, nem szeretnék hozzá kitet rendelni, sőt egyáltalán rendelni sem szeretnék. Nekem az lenne a legjobb, ha itt Győrben valaki tudna nekem ilyet adni. Régen nekem is volt ilyen kábelem, csak valakinek elajándékoztam.
-
Jazzos
őstag
Párom számlája a Citinél van, ott ingyen jár minden, kp levét, utalás, stb. VIszont havi valamennyi összegnek rá kell mászni a számlára mellé, az tuti. Ezt a számot nem tudom, viszont valami keresővel biztos meg lehetne találni ha nem lennék ilyen lusta.
Havi fix jövedelem utalás nélkül nem lesz ilyen ingyenes számlacsomag az tuti. Ingyenebéd nincs, vagy q.ra ki kell fogni. -
Balinov
titán
ize, amit linkeltem az a digi-s how to-k masodik oldala, XP-re vonatkozo resz az elozo oldalon van. Erdekes amugy ez a digi most, neznem, linkelnem az XP-s fejezetet is, de itt Eircom neten sem akar bejonni tobbszorire probalkozasra sem az oldaluk. Lehet, tenyleg naluk van valami gebasz.
"Balinov fórumtárs hatékony stíluselemei ösztönözzenek a megoldás egyszeri megtalálására" kostolgatsz?
-
vlcsko82
senior tag
Én a Raiffeisen Bank-nál vagyok
Nem rossz,igaz nézőpont kérdése
-
G@ben
addikt
1: nem megoldható. De a telefonon is lassú volt az előbb, pedig az elég friss rendszer. Konkrétan egy oldalt sem hozott be wifin keresztül.
2: rákötöttem, nem jön be semmi, nem is kér felhasználónevet, jelszót.Most frissítettem a ph-t, de megint nem töltötte be. Erre rámentem a speedtest.digikabel.hu címre, alig akart bejönni. Amikor bejött, teszt indít, megy rendesen. A ph még mindig nem jön be. Teszt megállít, ph nem jön be. Kis idő eltelik, ph frissít, bejön. Na most akkor mi a fene van?
Elvileg a wifit nem lopják, nem találtam benne más címet, csak a saját gépem meg a telefonom. -
cellpeti
nagyúr
USA nem a józan eszéről híres...vegyük csak számba a hábórúit!
Az alma is lopott, vegyük csak az egeret amit a Xerox-tól "kapott". Meg még sorolhatnánk. Samu is lopott vallja be, Apple lopott bevalotta, de mégse kellett milliárdokat fizetnie.
Amúgy, kiváncsi vagyok, hogy az Apple-t ki fogja beperelni, amiért az alma beperelte őt.
Ja a másik, meg,ha a Samsung lopott, akkor miért a Samu gyártotta még utánna is az iPhone alkatrészeket?
-
atos19881101
senior tag
Üdv,
Semmi probléma. Így már érthető.
Igen valahol igazat adok neked. Viszont szerintem nem az alma az, aki minden egyes kis lépésből média felhajtást csinál. Itt van ugye az i5 bejelentése. Rögtön másnap már jöttek a hibákra utaló cikkek tömege, az ilyen-olyan festék kopások stb. ... nekem viszont az az érzésem, hogy valami oknál fogva a médiában dolgozók még arra is rákattannak, amire más gyártónál nem. Mert ugye köztudott, hogy az alma vezető cég, és ha ilyen hírekkel rukkolnak elő, akkor kelendő lesz az "árujuk" (cikk, újság stb.) Nem hiszem, hogy pl egy új Samu Galaxy S 3 100%-ban tökéletes lenne. Csak ugye abból nem csinálnak felhajtást, mert nincs akkora érdeklődés iránta.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy bárki hibázhat. Ilyen világot élünk, hogy az egyik cég lop a másiktól, mert mindenki pénzhajhász. De ha valaki ilyet tesz, akkor vallja is be. Ebben az esetben az alma bevallotta, elnézést kért. Viszont. Ott van a Samu ... ugye pereskedés volt stb., és nem nagyon vallották be, hogy igen is az iPhone, iPad design-ját ellopták. Azért valljuk be, hogy ez nem csak felnagyított dolog. Igaz most már az új Samu készülékek más, egyedi kinézettel rendelkeznek, de nézzünk csak meg egy régebbi modellt, vagy akár egy Galaxy Tab-ot. Ugyan az a forma mint az iPad. Ha én találnák ki valamilyen design-t egy világhírű terméknek, akkor én is morcos lennék, ha ugyan azt egy más neves cég lekoppintaná. .. az már csak az Ő dolguk volt, hogy kitiltották a terméket. Ez már pénz, politika. ... ezen felesleges rágódni. A lényeg annyi, hogy nem kell egymás dolgait ellopni, mindenki csináljon olyat, ami a saját ötlete. .. Ha meg koppint, akkor vallja be, és fizessen jogdíjat.
OFF vége.
-
Coyot
őstag
Mivel fejlesztő vagyok, így kizárólag a mindennapos használatra szánt böngészők érdekelnek, a userek elég nagy része használja az aktuális releaseket ezekből.
Ismertem a céges felhasználású FF-et, stabilabb komolyabb cucc, ami jó benne hogy nem kell (szerencsére) külön tesztelni rá, mert ez azért hozza a 3.6 os FF ek szintjét.
-
-
G@ben
addikt
Piacon már voltam, semmit nem láttam, pedig a táskásnál még kérdeztem is.
Igazából tudom, hogy milyen tok kéne: T-Case XXL fekete, aminek piros a belseje (kicsit erősebb anyagú, mint a sima), és a varrása normálisan van megcsinálva, nem fél mm-re a szélétől. Na ilyet még nem láttam.
Vagy minden stimmel, de fehér, vagy fekete, de a varrása már ránézéstől is kiszakad. -
Balinov
titán
szia RudyD, erre gondoltal?
az a baj, szivesen backupolnam, de nincs 500GB-nyi tartalek vinyom, csak egy 120-as notivinyo, amivel nem sokra megyek.
Valszeg az lesz, hogy atnezem a 2 HDD tartalmat, gyalulok minden olyan szart, ami P2P potolhato sepercalatt, atttolom a terrasrol a cuccokat, ami feltetlen kell a 640-esre es csinalok 2db patriciot a terrason. Majd egyszer, ha kurva sok idom lesz
vagy, figyelem az akciokat es amikor latok 750GB-1TB koruli vinyokat olcsobbert, veszek 1et. Most neztem 60 korul van 500-as, de terras WD Blue mar 85-ert van, ingyenpostaval....fura, aszittem meg mindig jobban elvannak szallva a hdd arak, kb 1,5 ev a terras Hitachit vettem valami 90egynehanyert
-
Balinov
titán
najo,de ha 1-2 x86-ra megirt gamman kivul, amit mondjuk epp nem is futtatsz azert 1GB korul idle eleg kell legyen, nem? sok sw-nek meg mar van nativ x64-es verzioja. Konkret kerdes az az volt, amibe belefolytam, hogy E7xxx, 9800GT OC, win7 x64 es 2GB ram mellett (jo, tudodm, ide eleg az x86-os is) iszonyat laggol a COD4, grafikai reszletessegtol fuggetlenul es egyik hsz azt mondta,hogy keves a ram.
lofaszt keves cod4 multihoz (aminek az MP resze kevesbe hw igenyes, mint az SP), anno AM2-es huzott Sempron + 7600GT + 2x512MB ram mellett nem szaggatott
-
Speeedfire
félisten
Akkor tapasztalatok:
viacom: Nem a legolcsóbb, de az egyik legjobb, legmegbízhatóbbak között van szerintem. 7/24-es support, akár élő, akár emailes. Az admin panel kicsit fapados, de mindent meglehet oldani rajta. Amit nem, azt meg 10 perc alatt megoldják ha szólsz nekik. Gyors megbízható szervereik vannak, külön szerver minden célfeladatra. kb 20-30-as szerverparkjuk van jelenleg.
2 oldalam van náluk, mind a kettő 99,9%-os elérhetőségben vannak. Ha van leállás akkor azt jelzik.tárhelypark: Az olcsóbbak közé tartozik. Gyors elérés, segítőkészek. Cpanel-es admin felület van. Ha jól tudom náluk nincsenek külön szerveren az adott "programok", minden egy helyen fut. Náluk nem tudom, hogy minden az oldalak elérhetősége, ezeket nem monitorozom. De eddig amikor rájuk néztem, mindig elérhetőek voltak.
Más céggel kapcsolatban nincs semmi infóm, de itt olvasgathatsz tapasztalatokat.
-
Igazándiból Ubuntu van most. Amire kéne meg bőven elég a Debian. Koncepció: Debian, azt még nem tudom, hogy 3 -as vagy 2.6 -os kernel, compiz + gnome. Főleg munkára kéne és semmi csicsa (C, Java, PHP) ami még kell max. egy Vlc és Rhytmbox. Gyors legyen megbízható.
Ubuntut meguntam, sok minden jó benne, de ugyanannyira bonyolult is ha kell valamit csinálni vele.
Szerk.: Debian ellen szól a Lightdm hiánya...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest