- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Swifty #13917 üzenetére
Egyszerű szövegeket szeretnék scannelni majd azokat nyomtatni, tehát ha tudj a fénymásolás funckiót mint azt az már maga a csoda kb
Gondolom a szkennelés a színes fotókon bukik erősen, na de nem erre lesz használva.
Samsungot ennyire jó? Topcikban is sokan használják őket
cellpeti is köszi.
-
Dryman
őstag
válasz
Swifty #13821 üzenetére
félreérted! azért írtam le hogy wan-miniport meg hogy layer 3-ig...na jó legyen...Layer 3 kicsit fölött...talán....
nincs semmiféle böngészős tesztoldal, sőt a kapcsolatok között csak egy hálókártyádra értendő wan-miniport kapcsolat él, ez megjelenik a tálcán két kis monitor formájában amik kommunikálnak....mellette a tálcán (ha jól emlékszem) a hálókártya ikon továbbra is piros x-es....így csak ipconfiggal tudsz operálni, de legalább felépült az adsl connect, és a modem valamint a pc ezen része átment a taszten..... -
Coyot
őstag
válasz
Swifty #13814 üzenetére
pppoe-én még adsl nél nem láttam, de a kolléga meg sem próbálta a dinamikus verziót, ezért mondtam hogy benézte.
Diginél pedig valóban megy a pppoe de ott nincs rútered nincs modemed nicns semmid, egyből be vagy vágva a hálózatba a másik 1000 előfizetővel, na ők tipiusan ezt használják
De majd te megmondod jól mert te szolgáltatod
-
RudyD
tag
válasz
Swifty #13363 üzenetére
Yeah! Kösz a tippet!
Nekem a Miniature/Multiple Kill Vehicle tetszik a legjobban. Így is érzem magam.
Speciel a matrioska konténerre gondoltam. Elméletileg léteznek ilyen kütyük amik tudnak video állományokat is lejátszani.
Ha nem jó jelentést találtam meg akkor szívesen veszem a további felvilágosítást.
Apropó - ha a megtévesztés miatt a gyártótól visszakövetelem az összeget akkor visszakapom az árát és a terméket megtarthatom?
Mert akkor szerezhetek magamnak egy "ingyentévét"....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- PlayStation 5
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest