- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ez az impact ratings dolog nagyon gyerekcipős még ne is foglalkozz vele. Egyenlőre semmi értelme.
Kb verseny közben is változik a színem nekem is, sárgából zöldbe majd vissza, kérdezd csak meg Csapoatit vagy Intert..megyünk egymás mögött és látjuk változik.Elvileg valóban úgy kéne lennie, hogy nyilván ha vigyázol zöld leszel mindig, de ez főleg coll off-ban semmit nem ér.
Ami meg érdekes és még nem jöttem rá, hogy megyekm ultiban és a verseny után kapok impact rating bonust, coll off-nál
Kemény 
Aztán utánajártam és elvileg ha s szerver készítő bejelöli, hogy impact rating on, akkor van ez, de mondom én ő miből számolja ki nekem a pontot ha egyszer coll off van és nincs is ütközés?!
Én azt sejtem a falnak csapódásokat is lesi és az alapján is számolja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kemény