Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Ehhez mondjuk taxizni sem kell, de tény, hogy jár pluszinformációkkal. Mindig van olyan szemléletű, képességű?, aki látja a világot, akár ezt a rétegét tekintve. Hogy a boldogság/vakság-elővigyázatosság skálán ki a boldogabb, hát igen, ez egy jó kérdés. A halálom az, mikor figyelmeztetnél valakit, de szerinte képzelődsz, hülye vagy...
-
Áprilisban ezek voltak most a hírek Párizsban:
-
Hála az égnek.
Jó volt kicsit Párizsban kirándulni? Biztos élveztétek
Atrocitás, balhék: látod mi volt a hírekben tegnap is: szeged benzinkúti lövöldözés gázpisztollyal. Bármelyik országban,, bármelyik városban, akárhol belekötnek az emberbe, : tescó parkoló, piros lámpa, lényegében akárhol, ha épp egy hülyébe botlasz bele. De hála az égnek ennek mindig kicsi az esélye.
-
M0ng00se
őstag
már haza is értünk, semmi atrocitás nem ért, csak 2 tukmálós emberrel találkoztunk
-
Hála az égnek.
Nekem nem egy ismerősom mesélte (asszony is), hogy mi van kint. Már a repülőtéren vannak "figyelő" emberek, akik azt nézik egyedül vagy e, hová mész, mit viszel, stb. Asszony nem egyszer volt kint. Egyedül. Követték többször. Magas a munkanélküliség. Minden tizedik ember munkanélküli. A falatok körében még nagyobb. Minden negyedik ötödik fiatal munkanélküli. De ismétlem, örülök neki, hogy ti ebből semmit nem vettetek észre. Legyen így mindig.

Amerikai utazási tanácsadás szerint Spanyolországra "2-es szintű óvatosság” ajánlott turistáknak: alapvető biztonsági elővigyázatossággal. Ez nem azt jelenti, hogy veszélyes, inkább, hogy mindig érdemes figyelni – mint bármely nagy turistacélpontnál.
Én taxis voltam a saját városomban 8 évig. Azóta mindig mutatom az asszonynak utcán/boltba, stb helyen, hogy na ő csalja a feleségét, Na ő drogos. Na ő ügyvéd , és a Pesti buzi bárba szoktuk vinni. Múlt heti story: intespár: egy "azték" előzékenyen elengedte az asszonyt a kosaraknál. Még udvariasan beszélt is. Mondom neki, de jó, tudod ki ő? Mondja, nem. Mondom neki, így hívják: kicsi tyson, Szekszárdon a "chikágóban" lakik. Emberölésért volt sitten. Még vittem is taxival, ahol persze nem fizettek a haverjaival, én meg örültem, hogy kiszálltak. Még ott a kocsiban is mesélte, a többieknek, hogy kártyázás közben épp melyik fehér embert szúrta hasba.
Egy pesti tesco parkolóban rádudálni mérgesen egy másik autósra, lehet hogy veszélyesebb

Szóval, egy szónak is száz a vége. Örülök neki, ha az átlagemberek nem veszik észre a bűnözőket, vagy a veszélyes szitukat. Sokkal nyugodtabb úgy élni. Én meglátom őket sajnos. Az emberek nem tudják, hogy kik mellett mennek el az utcán. Mellesleg, a PH-n volt már olyan fórumtárs, akitől futva menekülnénk, csak mondom.
-
HKorn
veterán
"Mondjuk Barcelona nappal is necces, elég ha csak 1(!) utcával arrébb sétálsz, mint kellene, és megvan a baj"
Ehhez képest nem fért bele a top10 legveszélyesebb európai város listájába...
Most voltunk ott, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig össze-vissza kolbászoltunk a városban, metróval is meg gyalog is.
-
Minden rendben lesz sztem. Hozzáállás kérdése. Persze ha odamész egy csoport afro-franciához a sikátorban este, és meglöködöd őket, akkor megtudod, hogy milyen Párizsban kocogni
De ugyanez itt is igaz a nyóckerben egy kocsmában. Ha úgy mész be, hogy ki a fasza gyerek itt? - Mehetsz kocogni
Először mentek?, és hány napra? Hol lesz a szállás?
-
M0ng00se
őstag
Aprilisban megyunk parizsba, hat kivancsi leszek, hogy milyen elmenyekkel terunk haza
-
66zio
aktív tag
A tüntetés részről egyből ez a videó jutott eszembe.

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest