- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013 #7576 üzenetére
LEhet, hogy eszközfüggő a frissítés...
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #7574 üzenetére
Keress rá nekem is úgy dobta fel, 4mb az egész béta 2.1
-
dombila
őstag
válasz
tomboy0013 #7033 üzenetére
De gondolom a QPR2 Beta-ból is ki lehet szállni, mikor megjelenik a publikus QPR2. Az A16 QPR Beta nem visz tovább az A17 Beta programba, ugye?
-
juve600
nagyúr
válasz
tomboy0013 #6889 üzenetére
Azt hogy ?
Nálam lezárt képernyőn jobb alul van a kapcsolja azzal indítom amikor fizetni szeretnék
-
Bilux
veterán
válasz
Van 3 kártya és variálni szoktam. De a sima érintésről se tudtam
fura is volt miért van egy wallet kapcsolóm is most már ezt is tudom -
slice14
veterán
válasz
Gondolom nem az alapértelmezett kártyával szeretne fizetni.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013 #6744 üzenetére
Mindig bétazok, már a pixel 3a-m óta és soha nem volt gond sem a banki appokkal, sem az nfc-s fizetéssel (illetve azzal egyetlen egyszer volt gond egy bug miatt).
-
Essien
aktív tag
válasz
Nálam is minden tökéletesen működik.
-
gretzky77
veterán
válasz
Én is bétáztam eddig is és banki appok mennek, fizettem is már itthon, valamint ma használtam az Android autót is vezetékmentesen nem volt probléma.
-
hard74
senior tag
válasz
Banki appok tökéletesen mennek,bár én eddig is bétáztam, és sosem volt hiba.
-
macilacipaci
tag
válasz
tomboy0013 #6715 üzenetére
Mondjuk a 100 ezer Forinttól ez sincs messze.
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013 #6174 üzenetére
Nekem is a Gesztusvezérlés volt az első reakcióm a kérdés olvasásakor, de úgy éreztem hogy inkább nem írom. Mert ez nálam is elhatározás kérdése volt hogy átálok a használatára.
Én P9 vásárlása előtt kb. 1 hónappal kezdtem el használni. Nálam a fő ok a gombok felcserélésének hiánya volt Pixel-nél. -
H10
csendes tag
válasz
tomboy0013 #6174 üzenetére
Ismerem a gesztusvezérlést, de nem kedvelem. Nincs más megoldás? Gondolom ez egy sima kis szofterhiba, de nem értem, hogy az áprilisi frissítésben mért nincs javítva. Gondolom nem csak engem zavar, hisz a családon belüli mindhárom Pixelen kijött a nyűg.
-
domper2015
senior tag
válasz
tomboy0013 #5971 üzenetére
Kártyásként is megvásárolható, ez + 7,99 €.
-
storm3
senior tag
válasz
tomboy0013 #5955 üzenetére
Értem, hát az kellemetlen mert én alkalmazott vagyok itt (tehát nem saját cég), de a garipapírt ideadták hogy intézzem itthon, ha tudom - de akkor ezek szerint itthon ezzel a zöldséggel nem foglalkoznak.
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #5745 üzenetére
Az utolsó Android 15 QPR2 Beta 3 Januárban jelent meg:
https://developer.android.com/about/versions/15/release-notes
Release date: January 21, 2025
Itt nem lehetett kilépni (ha jól tudom) wipe nélkül
Mivel megszűnt a 15 Beta és helyette a 16 beta van valószínűleg nem készül olyan update amivel ki lehet lépni a Beta-ból?
Ez a legjobb tippem -
szkorhetz
őstag
válasz
tomboy0013 #5742 üzenetére
Csak ha majd kijött a végleges 16
-
nutfile
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5561 üzenetére
ez eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig hasznos. thx!
-
tom570
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5561 üzenetére
Köszönöm, de ezen nincs ilyen funkció
-
tom570
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5556 üzenetére
Igen arra gondoltam. Amikor ugye egy hosszabb cikket szeretnék lefotózni. Hol találom azt a funkciót?
Amúgy mielőtt azt mondjátok beleugrottam.
A készülék ajándék a Fiamtól, akivel előtte az alábbi szempontokat vettük figyelembe:
Kompakt méret, kiemelkedő minőségű kamera, google támogatás. Stabilitás és használhatóság a mindennapokra. Nem irodában asztalon, hanem a zsebemben akár fizikai munka közben is.Az előző 2019-es készülék, gondoltam a kisebb tudások, trükkök majd lesznek ezen is hiszen újabb készülék és majd megszokom.
Valami még eszembe jutott...
A betű és egyebek mérete.
Alap beállítás számomra olvashatatlan, olvasó szemüvegben is.
Viszont ha állítom a méretet akkor a fenti rendszer jelzések ikonok mérete is változik.
A jelenlegi beállításoknál csak az akku százalék látszik. Sem a térerő sem a wifi, sem a BT jel.
Csinálhatnék képernyőképet, hogy megmutassam, de azt nem jeleníti meg a kepernyőkép.
Na ez is egy érdekes kis bosszantó dolog.
Amúgy azért kérdezlek Titeket, mert tényleg érdekel, mit és hogyan ezzel a telcsivel.
És nem tudom elégszer mondani, hogy valóban Köszönöm a segítséget -
csipuka
senior tag
válasz
tomboy0013 #5257 üzenetére
Nekem CC Ultra van, es tegnap kiprobaltam a tukrozest ujra. Teljesen ok volt. Inkabb azert nem hasznalom, mert meg fekvoben sem teszi ki teljes kepernyore.
Casting-ra meg teljesen OK, a kepeket/videokat a Photos segitsegevel teszem ki. Popec. -
laczkaba
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5240 üzenetére
Pixel 6a-nál szintén.
-
Puresz
csendes tag
válasz
tomboy0013 #5144 üzenetére
Tudom.
Csak azt nem tudom hová tűnt a gyáriról a hdr+ vezérlő a beállításokból. -
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013 #5136 üzenetére
P9-re pár órája tettem fel. Eddig nem tapasztaltam hibát,bár nem sokat használtam azóta.Appok amiket használtam mind működtek.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5133 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz,MKBHD mondott róla jókat.De Pixel3a-hoz kozeli meretben flagship teljesitmeny más nem nagyon van. (Samsung 🤮)
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5128 üzenetére
Nem húzom le a mobilokat, egész egyszerűen nem üti meg az igényemet a kamerájuk minősége, és ezért nem szempont számomra telefon választásánál a kamera.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5123 üzenetére
Ha megfelel neked a telefon képminősége akkor nincs kérdés, sokkal egyszerűbb mint külön fényképezőgép. Tegnap kipróbáltam a Gcam-et (Frankeistein profil), nekem így is gyatra a minőség. Persze elszórakozhatnék beállításokkal, profilozással fél napot, de minek, akkor sem fogja megugatni egy fényképező minőségét.
Régebbern szórakoztam opencamera raw-lighroom feldolgozással, szóval tudom mi a max amit ki lehet hozni ebből, de azért meg nem éri meg LR-ozni vele. -
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5096 üzenetére
A szenzorméret és az optika képességei nem érik el amit elvárok egy fényképezőtől, ezért nem érdekel az egész. Ha gyorsan kell lőnöm dokumentálás jelleggel fotót azt meg bármelyik mai telefon megteszi.
Majd ha lesz APS-C méretű érzékelő f2.8 optikával akkor vacakolok a szoftverrel, de nyilván ilyen soha nem lesz. -
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #5096 üzenetére
+1.
Egyébként a Telegramon kismillió csoport van ahol ezzel foglalkoznak, és nagyon segítőkészek a srácok.
A Skyyking féle verziók egy ideje már nem ingyenesek, de itt maximum egy pizza árára kell gondolni ha támogatást küldesz a fejlesztőnek. -
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5069 üzenetére
Köszi de nem vacakolok ezzel. Mobil kamera, egyszerűség a lényeg dokumentálni, csak dupla katt a bekapcs gombra és már megy is, nincs is kint az ikonja. Aztán megy automat a felhőbe.
Kár hogy gyári szoftverben nem lehet kikapcsolni ezt az agyonélesítést, agyonhúzott dinamikát. -
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #5063 üzenetére
Sorry, elvesztettem a kontextust
Ráadásul az alsó kategóriákkal nincs is tapasztalatom. Így valóban értelmetlen amit írtam. Sorry
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #5063 üzenetére
Egyre több ilyen van itt. Fogalma sincs, hogy mi a téma és mit ír, de grafomán hajlamai vannak. Nekem már az is LOL kategórai amikor valami érzésre stabilabb
Én még filózok, hogy érzésre a kombájn vagy a katamarán a stabilabb.
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #5056 üzenetére
Nem tudom. Nálunk a Pixel 9Pro és a Iphone 16 Pro között 100€ különbség van árban. Nem érzem, hogy a Pixel sokkal olcsóbb lenne. Az viszont igaz, hogy 1 év után majdnem a felére lemegy a Pixel ára
Gyártás és egyéb tekintetben nem érzek különbséget
Software tekintetében nem akarok okos lenn. Ez mindenkinek más. Az iPhone-t sokkal stabilabnak érzem ezen a területen de a Pixel meg tele van (lenne) mindennel (is) persze leginkább az USA-ban. Van akinek a Pixel fapad és a Samung a csúcsmodel
A Samung, Pixel és iPhone kicsit mintha felosztotta volna a területet, hogy egyik sem legyen tökéletes. Viszont érdekes a Samsung és Google együttműködés -
laczkaba
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5052 üzenetére
Egyedül a kamerábam jobb a pixel.Az hogy 5 év múlva is kap friissitést hanyagolható.A többi mindenben alul marad.Volt pixelem,tudom miről írok.A mai napig hivás problémák elő fordulnak.Jelenleg Motorola edge 50 pró van,és van olyan mint a pixel.3 évig szoktam haszálni egy telefont.Annyira azért nem jó az a pixel.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5052 üzenetére
Jó meggyőztél, a helyzet az hogy nem igazán szoktam telefonokkal foglalkozni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5050 üzenetére
Pixeleket azért vettem mert tovább volt szoftvertámogatás. Most már ez nem szempont mivel Samsungra is 5 év van, 3-4 év után meg úgy is kuka.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5046 üzenetére
Fenéket, veszek assszonynak egy galaxy a16-ot és kész. Ugyan azt tudja csak féláron.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
tomboy0013 #4983 üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem, kipróbálom.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
tomboy0013 #4980 üzenetére
Köszi. Próbáltam, gatya volt a minősége.
@Bazsi84 ettől félek én is. -
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #4933 üzenetére
sok van csak mostanában minden bontott cuccra 1-4% ot adnak, majd egy idő után átvált 20+ ra, régen egyből magasabbról ment
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #4782 üzenetére
Én még emlékszem ezekre pl.Google Pixel 5 leak
kb egyik sem jött be -
K82
őstag
válasz
Concept creator 4RMD has designed a concept version of the Pixel 10 Pro.
Innen pl.? Fantáziált egyet és nem csak a kinézetről.
-
kutkut
addikt
válasz
Én is remélem, hogy nem így fog kinézni. Asztalon használni rémálom lehet, vezetéknélküli töltőpadról is lebillenne, szerintem ez nem életképes design.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013 #4774 üzenetére
Nem, ez nem a lehetséges kinézete, ez egy CONCEPT, ahogy írja is a cikk; valaki gondolt egyet, de jó lenne, ha ilyen lenne (nem lenne az). Ennek semmi valóságalapja sincs és így kezdődnek a hamis pletykák. Már töröltem nem egyszer ezt a topikból, ezt is kellene.
-
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #4761 üzenetére
Solid Explorerben megnyitsz egy képet és pár másodperc múlva jobb felül meg kell jelennie a chromecast ikonnak.
-
Rhino666
addikt
válasz
tomboy0013 #4773 üzenetére
Oda is el fogunk jutni, ne sürgesd őket.
-
Picco
addikt
válasz
Ez kezben foghatatlan lenne kb, az asztalra tett hasznalatrol nem is beszelve...marhara meglepne ha hasonlo lenne
-
Atee94
tag
válasz
Eeeeeh, ez nekem a többi pixelhez képest visszalépés kinézetben. Amire viszont nagyon kíváncsi leszek, az a Tensor G5 full TSMC node-on.Nem lesz egy teljesítmény bajnok, de remélhetőleg sokkal kevésbé fog melegedni, mint a Samsung node-ján készített Tensorok.(Bár én a G1-el is meg vagyok elégedve GrapheneOS mellett).
Illetve a modemre leszek még kíváncsi, hogy Mediatek vagy Exynos modemet raknak majd bele. -
Rhino666
addikt
válasz
tomboy0013 #4769 üzenetére
Pl. az emberek nem fizetnek elo a YouTube-ra, ha a NewPipe-ot ki lehet mirrorolni jo minosegben.
-
Xelo
addikt
válasz
tomboy0013 #4765 üzenetére
ez google photos sajátossága sajnos és igen, third party programokkal orvosolható. én a "web video caster"t használom, a p9 proról a videókat és fotókat is jobb minőségben küldi tovább chromecasttel a google tv streamerre mint a photos alkalmazás. én megvettem a prémiumot, nem volt drága. lehet telepíteni a saját lejátszó társalkalmazását is tvre vagy a streamerre, azzal mégjobb.
-
Jinx L. Joke
tag
válasz
Én nekem tavaly volt ugyanez a kiakadásom. Vadiúj Pixel telefon, szuper HDR képek, lehetne mutogatni a családnak, egy kattintás Chromecasttal, és Pffff.
A képeknél már csak a videók siralmasabbak.
Ugyanígy Sony Android TV, beépített Chromecast.
A végén a Kodi + Google Photos modul lett a megoldás az évvégi képvetítésre, de az mégsem olyan egyszerű, mint egy Castolás.
Csak leírtam, hogy látszódjon nem vagy egyedül ezzel a problémával itt a fórumon sem. -
Rhino666
addikt
válasz
Ütközik az érdekeikkel, ilyen egyszerű.
-
válasz
tomboy0013 #4763 üzenetére
Ha magát a fájlt viszed a tévére pl. pendrive-on, mennyivel jobb a kép?
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013 #4761 üzenetére
Még most sem értem. a kiküldés mikéntjét.
A Fotók app-al cast-olod ki a képeket, vagy képernyő tükrözéssel? -
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #4755 üzenetére
Teszt jelleggel felmásoltam a Pixel 7-re az alábbi filmet:
Bad Boys 4 HDR10 4K 25Mb/s mkv fájlt
Ezt Solid explorer-el küldtem át a TCL tvre és tökéletesen ment, nem látszott, hogy telefonról megy, vagy a szerverről fut!
Itt van három kép.
Szerintem nem rossz ez, ettől még persze nem hibátlan, nem védeni akarom, de simán használható a Chromecast funkció. -
ugyes
senior tag
válasz
tomboy0013 #4755 üzenetére
Évek óta ilyen a Chromecast/Google cast: erős tömörítés. Pixelen nincs más csak az alap Chromecast/Google cast.
Samsung hozzányúlt, ezért jobb. -
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #4752 üzenetére
Nekem látja és simán át tudom küldeni az asztali gép képét a tv-re!
Közös hálózatban vannak?
Azért írtam, hogy így meg tudod nézni, hogy milyen minőségben küldi át a windows képét! -
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #4746 üzenetére
Ha van Windows-os géped, akkor teszteld, hogy így milyen minőségben küldi át a Sony android TV-re (vagy egyéb chromecast eszközre)!
Win PC/Laptop kép átküldése: link1 + link2 -
morfondőr
addikt
válasz
tomboy0013 #4746 üzenetére
Kipróbáltam egy Nvidia Shield-el, ami egy LG oled-re van kötve és valóban nagyon látszik a tömörítés, de azért gyorsan megmutatni pár képet szvsz még megfelel. Egy filmet biztos nem néznék meg így. A Samsung meg az iPhone tudomásom szerint saját protokollt használ.
Biztos van rá valami app a play-be beírva a "screen mirror" szót 30 találatot hoz, keress olyat, ahol manuálisan állítható a minőség. -
válasz
tomboy0013 #4742 üzenetére
Valóban nem sok embert zavarhat.
A minőségromlás teljesen természetes. A WIFI kapcsolat adatsebessége messze marad el a HDMI kábel sebessége mögött.
A kijelző tükrözés erőteljes adattömörítéssel jár.
A képeket és felvételeket jobb küldés más eszközre/lejátszás más eszközön funkcióval kellene megoldani, Ekkor csak adatfájlként megy át a megjelenítendő tartalom. A megjelenítő számolja a látványt.
Notebookról használom néha, Androidról nem próbáltam.Gondolom a Google Home hálózatban lévé eszközökre minőségromlás nélkül lehet tartalmat átküldeni. A kijelző tükrözése minőségromlás nélkül nem megy.
. -
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #4733 üzenetére
5 GHz-es erős stabil wifi-vel nekem jól működik az átküldés TCL Androidos TV-re és Chromecast eszközre is.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013 #4725 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #4711 üzenetére
Valaki tud ebben segíteni? [link]
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
tomboy0013 #4657 üzenetére
Sztem félre lettem értve.Nekem első naptól meg volt a pixel 6,sokakkal ellentétben én nem károgtam miatta,használtam,működött,ennyi.Köszi Nate a gcam beállításokat. 🙂 Kellett gyorsan egy olcsó teló amit nem sajnálok.Közben pedig rájöttem,h nekem ez kb kompromisszum mentes.Sőt még sok mindenben pluszt is ad.Nem tervezek vele hosszútávon. Szemeztem a 8-assal,8a-val,9-es mindegyikével.Egyszerűen vmi nem jött be.Úgyh kivárok. Sosem rom-oztam és nem is fogok.Átmásolt mindent magától kábelen,mindenem a megszokott helyen van,minden működik rendben.Ha változik,cserélek,ez pedig tökéletes backup teló lesz 512gb tárhellyel.
-
Puresz
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4623 üzenetére
Húúú bazz de sötét vagyok
Köszi! -
Puresz
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4609 üzenetére
És a kurzort hol talàlom meg?😁
A beállításokban a space-el való csúsztatást megtaláltam, de nem csinál semmit 😁 -
Cyborg
őstag
válasz
"A jobbra-balra nyíl helyett a Gboard-nál a space-en kell húzogatni jobba-balra az újad és az mozgatja a kurzort, ez egy sokkal kényelmesebb dolog a nyilaknál."
Úristen, mekkora királyság ez, ma se keltem fel hiába, hogy gyűlölöm a szöveget bökdösni, vagy a nyilakat kergetni.
Óriási vagy!
-
blendész
tag
válasz
Köszii! Ez a space-es megoldás is jó: egy probléma megoldva!
A vesszős gondnál sajnos nem mellé- vagy duplakoppintásról van szó, már egy hete direkt kísérletezem vele... (Egy halvány tippem van: ha már szerepelt a mondatban vessző, talán akkor gondolja úgy, hogy a következő pont kell legyen.)
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #4583 üzenetére
Te ilyeneken még fennakadsz?
Nem mindegy, hogy ki mit gondol vagy mond?
Ettől nem fog semmi sem változni. Majd amikor megjelenik kiderül. Addig is itt a forumon senkit sem fogsz tudni megváltoztatni szerintem -
BoB
veterán
válasz
tomboy0013 #4580 üzenetére
?
Lada-t sem vennék (az is volt), hiába semmi köze a mostani ladáknak a régihez. -
BoB
veterán
válasz
tomboy0013 #4578 üzenetére
Volt régen mediatek-es tablet.
-
BoB
veterán
válasz
tomboy0013 #4574 üzenetére
Majd kiderül, de én annyira nem bízok benne hogy jó lesz.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013 #4508 üzenetére
A pixel 10 széria nem fog korábban érkezni, "csak" az Android 16 érkezik előbb.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tomboy0013 #4378 üzenetére
Mi lesz, ha én leszek a második áldozat?!
Meg elment kapálni a digi szolgáltatás, így vár magára a frissítés. -
grizlisandor
veterán
válasz
tomboy0013 #4358 üzenetére
779 mb frissítést kapott a 7a is, de olvasva a topikot, nem biztos, hogy akarom ezt.
-
BoB
veterán
válasz
Jéj
-
Thom!
veterán
válasz
P8, P9P semmi egyelőre.
-
válasz
tomboy0013 #4309 üzenetére
Újra indult a telefon?
-
boldakos
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4309 üzenetére
Köszi!
Igen, ezért érthetlen a grafikon számomra.
-
Puresz
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4296 üzenetére
Igen, a fotók és kamera adatjait, frissítését töröltem, majd a fotók appot újrafrissítettem.
Megjavult.
Köszi az ötleteket mindenkinek -
Cyborg
őstag
válasz
tomboy0013 #4288 üzenetére
Gyári appot nem tudsz törölni sajnos.
Legalább is én nem tudom újrarakni a Chrome-ot az alább említett hiba miatt. -
PACSA75
őstag
válasz
tomboy0013 #4125 üzenetére
Nem minden alkalommal csinálja, csak gondolom, miután kilövi háttértárból. A lényeg, hogy A14-en tökéletesen működött.
-
11hh
tag
válasz
tomboy0013 #3800 üzenetére
Értem, hogy vannak, akik számára a 3-4-500 ezer forint nem nagy összeg, de számomra nem a pénz mennyisége a lényeg. Inkább az, hogy mire költök. Egy telefon gyorsan elavul, és nem biztos, hogy a legdrágább modell hozza meg azt az értéket, amit elvárok. Én inkább olyan dolgokra takarítok meg, amik hosszú távon hasznosak vagy szükségesek. Természetesen mások vagyunk, mások az igényeink, de nekem ez az ésszerűbb megközelítés.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
tomboy0013 #3717 üzenetére
A 4,5 éves teló akksija annyi idős,nem? Az utángyártott lehet,hogy annál akár 2-3 évvel is újabb.Vagy melyik része kérdéses? Arra irtam a hozzászólást,h sztem mindenképp van értelme cserélni.
-
válasz
tomboy0013 #3565 üzenetére
A hetes szériától kezdve kikapcsolt állapotban is kereshető marad a telefon. Lopásra utaló telefon mozgásnál automatikusan lezárja magát.
Nem érdemes ellopni. Könnyű vele megbukni. -
L4D1K
őstag
válasz
tomboy0013 #3521 üzenetére
Koszi mindenki, alin van most vmi akcio es kb 1 USD egy uveg meg a hozza valo fitting. Meglatjuk milyen
-
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #3521 üzenetére
Ez milyen olaj?
Spigeneztem sok éven át, de mikor a 66/7a szélein sokszor megtört, áttértem alisra, most az van a P8-on is, ez speciel tök jó (de bel lehet nyúlni). -
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #3498 üzenetére
[link]
Mellette fent van a 9.2 is, de azt még nem nagyon teszteltem. -
0519
senior tag
válasz
tomboy0013 #3315 üzenetére
Köszi
-
válasz
tomboy0013 #3117 üzenetére
Jó de specifikációk alapján egyel újabb proci, azon kívül pár apróság picit eltér.
Vagy tévedek? Vannak extra spéci funkciók?
Nem tudom a specifikációkkal az árkülönbséget jusztifikálni. -
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #3112 üzenetére
+1. Én sem használnék soha egy Pixelen más launchert.
-
Hamory1
kezdő
válasz
tomboy0013 #2993 üzenetére
Jól mondtad: se a kijelző, se a kamera nem felel meg számomra. ( A felbontást az első pár percben átállítottam). Youtube- on a hang olyan vészegény... Mind1: nem kutyázom, megy vissza az Alzához. Ezt a márkát is kipróbáltam....
-
Hamory1
kezdő
válasz
tomboy0013 #2984 üzenetére
Tegnap vettem egy 8 Pro -t. ( Alza). Hát...nem jött be.
-
Hamory1
kezdő
válasz
tomboy0013 #2970 üzenetére
Olyan deal- ről ne álmodj!
-
sub71
aktív tag
válasz
tomboy0013 #2671 üzenetére
köszönöm
-
balint82
senior tag
válasz
Hibátlan, Nagyon szépen köszönöm
-
kerxy
őstag
válasz
Köszi, így már nekem is jó (szeritnem nekem már legalább egy éve nem működött ez a funkció ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest