- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csepy
Topikgazda
Igen, ez a Pixel 6, 7, 8 szériák sajátossága. Azért van, mert a telefonba a kijelző felől lehet bejutni és nincs a kijelző mögött fém hátlap/keret, hanem rögtön a telefon belső alkatrészei vannak a panel mögött. Az 5-nélé még volt fém középső keret a kijelző mögött, a 9-nél pedig már hátulról lehet bejutni a telefonba (ezáltal mondjuk jóval kockázatmentesebb lesz egy akkucsere pl.), így a kijelző stabilan, kereten és fém hátlapon fekszik.
-
Ijk
nagyúr
Én most a Sony 10 VI-al szemezek, keskeny, műanyag házas könnyű kis telefon, kiváló akku idővel, fizikai ujjlenyomat olvasóval és a rendszer is elég letisztult. Samsungok soha nem tetszettek.
Sem a gyors SOC, sem a 60Hz feletti képfrissítés nem érdekel, ellenben kerékpározásnál nagyon nem mindegy hogy húzza a zsebem. -
grizlisandor
veterán
-
vacs
veterán
Android alkalmazások topik, ha itt nem kapsz választ.
-
kertesz.d95
csendes tag
Ha jól emlékeszem adásvételit kaptam IMEI számmal, elvileg azzal tudom érvényesíteni a garanciát... Eddig egyetlen telefonommal sem volt garanciális gond, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele megmondom őszintén.
Akit érdekel, van 4 db hydrogel fóliám pixel 8 pro-ra elrontott rendelés miatt (nekem sima 8 van)
Ha valakinek kell, Szegeden ingyen odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged