- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #3268 üzenetére
Korrábban annyit mondtak, hogy még kapcsoljon be, de párral feljebb azt írták nem foglalkoztak vele.
-
válasz
T0mBd1gg3R #3241 üzenetére
Normáliséknál a bemutató darabot a forgalmazás végén (vagy mielőtt lestrapálnák az érdeklődők) kedvezménnyel kiárusítják. A tesztelés lehetősége okán többet tudnak eladni az adott készülékből.
-
Alemida
tag
válasz
Dunakeszi Auchan Yettelben is kint van mindhárom variáns, megtapizható.
-
Technoman
őstag
válasz
Elképzelhető. Csak a nagyobb partnereknél (pld. műszaki áruházban) szokott (néha) előfordulni, hogy a kiállított darab un. dami (magyarul kár ellopni, mert egy kibelezett, pld. csak internetezésre ill. a fontosabb dolgokra való példány) Ilyenek szoktak lenni pld. a Medias Samungok (ha a Samsung Mo. biztosítja).
Te még sosem vásároltál úgy nagyobb műszaki terméket (TV/mobilt, stb...), hogy a polcról adták oda (MM, eMag, Euronics)?
Visszatérve a kérdésedre, gondoljál csak bele, hány Yettel shop van az országban, annak csak a felében van kitéve az is min, 100 db/fajta Valószínűleg a forgalmazás végén, ezt is majd kedvezményesen kifogják árusítani (a dolgozók között) -
manokaki
addikt
válasz
Alza ott kint van , megtudod nézni , nyomogatni..
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #3150 üzenetére
Talán az egyetlen dolog ami nagyon zavar a Pixel telefonomban évek óta. Sajnos nem találtam rá megoldást, pedig akár egy widgettel is megelégednék az asztalon.
Végül én is vissza mentem az osztrák MediaMarktba a 9 Pro XL-ért.
Nálam egy 6 Pro-t váltott. Egyelőre nagy a szerelem. De ugyan akkor nem érzem hogy a telefon megér ennyi pénzt, főleg aki 8-asról upgradelne. Ha új telefon kell és szereted a Pixeleket, akkor a tradeIn bónuszokkal, meg a duplázos tarhellyel végulis nem volt rossz akció. Úgy fizettem kb 960-eurót az 512GB-ért. Papíron ez 1429 euró lenne a google storeban az akciók nélkül. (Ha a 6ost külön adom el, és szerzek valakitől valami éppen működö készüléket akkor egy jó 100 eurót még lehetett volna faragni az árból, de most a közelgő nyaralás miatt sürgős lett a dolog).Nálam a design teli találat, és nagyon fontos a telefon kinézete. A fogása nekem sokkal jobban tetszik mint a 6osnal. Nem szeretem az iPhone-t de a maga a készülék ház az új szériákon már évek óta tetszik.
Az ujjlenyomat olvasó klasszisokkal jobb, apróság de sokat tesz hozzá a mindennapi telefonhasználathoz, valszeg ha ezután kéne újra a 6ost használni nagyon zavarna.Amivel kicsit megszívtam a tradeIn-kor, bár valszeg én vagyok hülye, de mivel letörölték telefont meg leválasztották a google fiókot róla, ezért az új telefonnál nem mutatott elérhető backupot. Így mindent újra felkellett rakni, és mivel előre adod oda a tiédet, így vezetékes átmásolásra se volt lehetőségem. A fontos appokat persze lementettem előre, de a 60%-ának a nevére sem emlékszem mi volt fenn. Így naponta mikor kéne használnom valamit jövök rá hogy uhh, ezt is még felkell előbb installálnom. Ha tudom legalább pár képernyőképet lövök az applistáról.
Tokkal kapcsolatban annyit tudok elmondani hogy vettem egy gyárit hozzá, és bár nagyon minőségi darab, jól védi a telefont (nem teszteltem még szerencsére), viszont eszméletlen nagy lesz tőle a készülék. Amúgy sem kicsit, de így már igazi péklapát. Ezek után ha az első leejtésnél összetörik majd akkor nagyon mérges leszek, mert most úgy használom hogy elfogadtam a péklapát méretet cserébe a jó vastag védelemért.
-
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #3148 üzenetére
A custom rom pixel os, nem azonos a valódi pixel telefonokon lévő android rendszerrel!
Nálunk nincs olyan kapcsoló, mint az első két képen, én a második két képen lévő módszerrel váltok! -
sub71
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #3130 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #3129 üzenetére
-UWB
-Jobb modem = jobb akuidő
Összességében p30 pronál kamerában jobb a pixel. Ezen a vonalon a legnagyobb ugrás a tele lehet... ha neked kell a tele de az proban van. -
L4D1K
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #3129 üzenetére
Hali -
Mindegyik telefonnal jol fogsz jarni
Nekem a 8a modellnel nagyon tetszett a friss szinvalasztas (aloe zold pl
) es a relative alacsony kamera vizor a hatlapon (pl 8 vagy 8 pro-hoz kepest.) A 8a kemeraja sztem kb barkinek elegnek kell lennia ma. Nezd meg Marques videojat a kamera tesztekrol.
A kijelzo kornyeke tenyleg vastag - nekem egy Xiaomi 9T-m van es meg ott is szembetuno volt.
9 / 9Pro:
Nekem nagyon tetszik a design, az uj kamera vizor illetve a szinek es anyaghasznalat.
Kamera jobb, tobb AI funkcio meg esettleg meg be nem jelentett a ficsor amit varhatsz.
A teljesitmenyt neked illetve a "tudasra" valo szugseket neked kell felmerned. En pl nem jatszom de szeretek hobbi etel fotozni - igy nekem a kamera / tarhely stb jobban tetszett. Illetve szeretnek minel inkabb tanulni az AI hasznalatot ami pont egybe esik a munkammal is, szoval megint egy win.
Epp ezert nehez ajanlani konkret tipust.
Pl apamnak nem vennem meg a 8a-t mert utalja a kereteket - de a sima 8as-nal meg nem lenne tobbre szugsege tudasban (kb soha.)
Nezz videokat, menj el megnyomogatni a kiallitott modelleket es merd fel az igenyeidet.
-
norby_42
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #3116 üzenetére
Szerintem a legfontosabb különbség a 8Gb/12Gb ram. Már van olyan AI cucc, ami csak a 9-esen (és a 8 Pro-n) fog futni.
Mondom ezt úgy, hogy most kaptam meg a 8a-t, remélem ez is kihúz 7 évet, mint az elődje
-
sub71
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #3118 üzenetére
Nálam provinciális kérdés jusztifikálni a specifikációk mentén, Inkább emocionálisan és impulzíven differenciálok a potenciális produktumok között...
-
K82
őstag
válasz
Elképzelhető h lesz a sima Pro is, de csak szeptember 4-től indul és lehet ezért nincs. Itt az USA-ban is csak bemutató darabok vannak; a Store csak szeptember 11-re ígéri az első szállítást, Best Buy dátumot sem ír csak h hamarosan...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
"Van értelme jóval drágábban megvenni a 9-et mint a 8a-t?"
Az ilyen kérdést sose értettem. Te mástól várod a választ, hogy mit vegyél? Pláne, úgy, hogy a másiknak lövése sincs a preferenciáidról?Én általában elolvasok / megnézek annyi tesztet adott témában, amennyit csak időm engedi, aztán egy ilyen topic-ban már csak konkrétumok mentén kérdezek.
A végén pedig eldöntöm, hogy nekem megéri-e. -
ghiottone
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #3118 üzenetére
Utolsó mondattal meg is válaszoltad akkor az eredeti kérdést.
-
tomboy0013
veterán
válasz
"Van értelme jóval drágábban megvenni a 9-et mint a 8a-t?"
Hát ha leírod mellé mik a fontos szempontok nálad egy telefonnál, akkor megvalaszolható ez a kérdés, anélkül túl sok értelme nincs. Kivéve ha arra vagy kíváncsi hogy annak aki igennel vagy nemmel válaszol megéri-e megvenni
-
Drughi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2170 üzenetére
A Pixel OS nem egyenlő a stock pixel os-sel. Egyik portolt sem lesz ugyanaz.
Nézhet ki pont úgy, de akkor sem ugyanazEgy indiai által heggesztett rom ami egy Xiaomira van rápakolva nem működik rendesen. Nem is értem ...
-
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2166 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel egy telefonnal, emiatt vigyázni akarsz az aksira, akkor jó dolog, ha csak 80-85%-ig töltöd!
Aztán vannak azok a hozzászólások, ahol írják, hogy mindig gyorstöltőt használnak, egész éjjel rajta van stb és az évek alatt is alig veszített az aksi a teljesítményéből ... ami vagy igaz, vagy nem!
Pl én Samsungon be szoktam kapcsolni, hogy csak 85%-ig töltsön! -
MC Pite
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2170 üzenetére
Nálam annyi van, hogy 5:30kor kelek karórára, és 8órára van egy riasztás beállítva a telefonon, így 5:40 körül mikor lehúzom 90% körül szokott lenni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
7 Pro-ban nincs ilyen opció.
-
MC Pite
veterán
válasz
Ez nekem új, csak az adaptívat jasználom, hogy reggelre 90 körül legyen. Hol van benne a plafon?
-
dominating
tag
válasz
van már ilyen?
-
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2145 üzenetére
A telefon ára már nem lesz kisebb. Én vettem hozzá töltőt is, arra is volt kedvezmény. A telefon az ennyi lesz, ennyi rá a kedvezmény. 475 euro helyett 399.
-
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2143 üzenetére
Igen, nekem is ennyi volt csak a telefon.
-
Mono_G
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2141 üzenetére
Én Magyarországra rendeltem, magyar címmel:
Pixel 7
Google töltőPlusz másik cégektől tokot meg kijelzővédőt.
A végén 120 euro kedvezmény szerepelt.Szerintem mindegy hova kéred, nem lett több így sem.
-
Xelo
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2138 üzenetére
pixel 7a
pixel 7
pixel 8
pixel 8 proszerk: ja nem fix hogy ezekre gondolt, itt a google store az eladó nem amazon
-
manokaki
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #1992 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1916 üzenetére
Tudtommal dektop mód nincs, minden más van persze, ezek Google funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest