- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Jinx L. Joke #7472 üzenetére
"(Más kérdés, hogy most 1-2 hónapja inkább a Pixel 5-t használom újra, mert számomra ez a tökéletes telefon. A P8 meg a fiókban porosodik...)"
Erről szabad többet tudni? Semmi szakmai, meg beleokoskodás. Pusztán kíváncsi vagyok. Minden ilyen furcsaság érdekel. Ki miért használ régebbi telefont, pedig van újabb, olcsóbbat, pedig van drágábbja stb.
-
Cyborg
őstag
válasz
Jinx L. Joke #2877 üzenetére
A gemini ai mire való pontosan?
Le lehet írni a különbséget közte a google assistant között 1 mondatban?Véletlen gemini van google assistant helyett a telefonon, de ez nem úgy működik, pillanatnyilag azt se tudom, mire való
-
MC Pite
veterán
válasz
Jinx L. Joke #431 üzenetére
Ez nem ritka a vodánál, legalábbis KE megyében általában nincs 5G ahol írják, 4G még ha van átjárszójuknis a cégnél csigalassú.
Fogyasztás passz, amíg P6a-volt, nem vettem észre érdemi különbséget (keveset volt aktív mobilneten a telefon, csak olyankor használja ténylegesen, addig csak kijelzi, hogy elérhető). Itthon beltéren 200, kültéren 500MBit körül ment. -
Csendeske
aktív tag
válasz
Jinx L. Joke #317 üzenetére
Akkor egy cipőben járunk. Vajon mitől lehet?
-
MC Pite
veterán
válasz
Jinx L. Joke #257 üzenetére
A fizikát nehéz meg...ni, igen. Magas iso, hss vaku ami ezt tudja, meg igen jó af rendszer.
Szenzorra/képekre még példa, ez ugyan P6a és P7a, de hasonló a P8al is a helyzet, az még egyel jobb : [link]
Crop/zoom, sötét vagy nagyobb dinamikánál nyílik az olló.
Színek, dinamika, részlet, tartalék a jpg-ben simán jobb. Fókusz is jóval erősebb, végre hintázás, futkosás közben le tudja követni kislányom, éles lesz a kép. Sőt, a haja se nagyon ég ki, és a hajszálakban is marad részlet.Plusz ami előtte hidegen hagyott, az ultrahdr 'rizsa'... Hát, sokszor baromi jó, a fényes részek tényleg fényesek. Zabálja is az akkut
Hamar kiterjeszthetnék mindenre, a mikrokontrasztot is javítja, és természetesebb a szemnek az eredmény, és sokkal jobb a helyzet nem támogatott megjelenítőn mint az adobergb-nél.A videónál viszont ugyanolyan szopás nem támogatott programban/megjelenítőn, ki is kapcsoltam inkább.
-
MC Pite
veterán
válasz
Jinx L. Joke #253 üzenetére
Ahogy fogy a fény és mozog a téma, úgy nő a nyolcas előnye. Hanmeg tűz a nap, szintén, sokkal több a tarcsi (főleg ha szerkesztjüknis még). Természetfotóra bármi jó szinte ami színhelyes (sorry xiaomi).
-
Thom!
veterán
válasz
Jinx L. Joke #253 üzenetére
minimálisan jobb a 8as
-
K82
őstag
válasz
Jinx L. Joke #205 üzenetére
Nem ugyanaz a két készülék, a cikkszámuk is eltér. Az USA-modellekben van mmWave támogatás ami a többiből hiányzik, de ez a világ többi felén sem okoz problémát. Felváltva voltak EU és US piacra készült Pixeleim és mindegy h az Atlanti-óceán melyik felén voltam, ugyanúgy tudtam használni őket vica versa.
Megveheted kint ha zsebben be tudod hozni, viszont a garancia csak azon a piacon él ahova szánták a készüléket: amit az USA-ban vettél az csak ott lesz garis (ráadásul csak egy évet kapsz), az EU modellt viszont mindegy h Németországban vagy Írországban veszed meg, az EU területén élni fog a gari. Anno a 2XL-t kint vettem, beégett a kijelző, ugyanúgy kint tudtam csak gariztatni. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Jinx L. Joke #205 üzenetére
Usa készüléket nem tudsz itt gariztatni. Azokra amúgy pedig csak 1 év gari van.
-
bbendre
őstag
válasz
Jinx L. Joke #46 üzenetére
Ez benne volt a Pixel2 ben is. Csak kikerült utána és most vissza
-
MC Pite
veterán
válasz
Jinx L. Joke #46 üzenetére
Én a manuális módnak is legalább ennyire örülnék (lámpatesztek miatt) de az arc összeválogatós is nagyon jó lenne
Kérdés ezeket hetesek, vagy 8a megkapják-e...Szerk: Ó a hét év nekem új, reális lehet?
The Pixel 8 series is rumored to receive up to 7 years of OS, security, and Feature Drop updates, setting a new standard for software support in the Android ecosystem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest