Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
csipuka
üzenetére
Köszi szépen!
Igen, hasonlóan kezeljük a tárhelyünket.#11667roseben
Ez is egy tök jogos szempont!
Szerintem is elég lesz a 128gb igazából. Durva belegondolni, hogy bő 8 éve még a 16gb-os Nexus 5 telóm is elég volt, szintén ezzel a gyakran mentegetős hozáállással. Azutan majdnem 1 évig 64gb-os Mi A1 telóm volt, majd '18 vége óta konstans 128gb-os telóm van: iPhone7/iPhone11. És azóta pedig folyamatosan elég ez a tárhely. 
#11750gamegod
Én is gondolkoztam P10-en, de egyszerűen sokkal jobb a P9 kamerája, akárhogy nézem. Alap(abb) felhasználásra szerintem az is hasonlóan hosszan kitart majd, alacsonyabb ár mellett. -
morfondőr
addikt
válasz
csipuka
üzenetére
Ez akkor is igaz, ha védve van a telefon pin-nel, újlenyomattal és arcképpel? Én is úgy gondoltam, hogy totál használhatatlan lesz a telefon, mert bekapcsolás után rögtön kéri a bejelentkezést! Így egy lopott készülék marhára kényelmes lehet netezgetni meg fényképezni!
-
válasz
csipuka
üzenetére
Válasz Hieronymus-nek is.
Köszi srácok, tényleg csupán ennyi volt a probléma. Csak nem értem, hogy ezt miért így kommunikálta le a készülék.
Samsung egyszerűen nem enged tovább a kezdőképnél sem. Itt meg van egy fényképeződ amivel tudsz fotózni, tudsz egy rakat dolgot csinálni, működik mintha minden jó lenne, és egy ilyen hülye üzenetet kapsz ahelyett, hogy azt mondaná, hogy a készülék még hozzá van kötve egy másik account-hoz vagy valami. -
válasz
csipuka
üzenetére
Óvatosan a WoWIFI használatával.
Elméletileg az EU-n belül is kedvezménytelen hívásdíjat számolhatnak fel a szolgáltatók. A szerződések szövegében csak a mobil hálózati kapcsolás szerepel. Az egy másik történet, hogy a szolgáltatók nem számít fel extra díjat. Nekik is előnyük származik a WIFI hívásból. Ha a szolgáltatód akarja, a WIFI ellenére is normál díjat számolhat fel neked. (Tudja melyik Internet szolgáltatón keresztül kezdeményezték a hívást. Neki nem kell fizetnie az amerikai partner szolgáltatónak. A semmi helyett, maximumot zsebelhet be.)A világutazók problémájára is van majdnem tökéletes megoldás, de nem ennek a beszélgetésnek a témája.
-
Jherumit_
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, hasonlóan kezeljük a tárhelyünket.

Csepy