- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Egyetlen egy esetben van hátrányban a Tensor: a jatékok.
Minden másban abszolút nincs.Bár szerintem akinek elsődleges a játék az eleve nem pixelt vesz.
Próbáltam most S25-öt is. Semmiben nem éreztem gyorsabbnak, jobbnak. Még csak melegedésben se volt különbség a két teló között napi felhasználásban.
Egyetlen egy érdekes különbség akadt, az pedig a Reddit app. Köztudottan egy hányadék az az app, de S25-ön valamiért vaj simán futott. Minden máson meg akad benne a görgetés. -
giroud199
senior tag
Ugyan ,én azért jöttem vissza harmadszor is PiXeL6a ra mert nagyon szeretem. Nekem tökéletes a méret ,az akku ,a hangszóró és simán elvan a 6gb rammal 16os droid alatt is
egyszerűen szeretem ,pedig volt több mint 400keszulekem.
(Köztük rengeteg flagship)
Nekem az utóbbi két évben már semmit nem adnak pluszba a 4_5_600ezres készülékek ,végre elértük azt az időt amikor egy erős közepes készülék is elég tud lenni mindenre , forró soc nélkül is.Amúgy ezzel a PiXeL6a mizeriaval mi a helyzet? Előjött egy akkumulátor probléma ennél a szériánál is.
-
tomboy0013
veterán
Nálam még a 7 Pro is jobb ezen a téren mint asszony i15-e, külföldön észlelhető leginkább. Nem értem annál miért nem megy a problémázás a térerő témában, tavaly siralmas volt Sziciliában, konkrétan nem lehetett normálisan csatlakozni, állandóan dobálta el a hálózatot, meg a mobilnet is sokkal gyengébb volt. 2 hete Párkányban mobilnetnél lehetett észrevenni, hogy alig tölt be neki valamit, a Pixel-em meg azonnal hozott mindent azonos mobilhálózaton.
-
Pano
addikt
Ha adatokat átmásoltad a másik telóról vagy biztonsági mentésből állítottad vissza, akkor az lehet gond.
Én ha nem feltétlen muszáj abszolút nem szoktam ezt javasolni. Sokszor érthetetlen bugok jönnek elő miatta.
Ha így történt, állítsd vissza teljesen gyári beállításokra a telefont és állítsd be teljesen újként mindenféle mentés nélkül és kezd a nulláról. Tudom macera, de csak így lehet kiütni a várható problémák jelentős zömét. -
K82
őstag
Ott a kis szerkesztés ikon jobb lent, ott lehet nyomni egy reset-et. Ránéznék még a sötét/világos témára ill. magára a színbeállításokra, ha hozta magával a Samsungról lehet belekeveredett.
Németországból rendeld az LTE verziót, az a legközelebbi emlékeim szerint ahol árulnak eSIM-es órát. Az aktiválás kicsit trükkös ha jól emlékszem, először egy olyan ország SIM-je kell ahol elérhető az LTE-s óra és csak utána jöhet bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest