- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
laczkaba #7434 üzenetére
Egy kis problémám van csak a nem kikapcsolhatósággal.
Olyan helyen haladok át, ahol csak 2G van, akár csak átmenetileg. Ha hívásban vagyok, akkor az nincs hova fallback-eljen.
Öszintén megmondva, inkább hagyták volna a 3G-t a szolgáltatók fallback-nek, mint a 2G-t. Vagy az is olyan könnyen manipulálható? -
Ijk
nagyúr
válasz
laczkaba #5055 üzenetére
Elfelejtettem a másik okot amiért Pixelt vettem évek óta családba (3a, 4a, 6a, 7), az a natúr android rendszer, minden sallangtól mentesen. Ha jól tudom Oneplus és Nothing Phone rendszere van ehhez a legközelebb.
Kamera nekem majdnem mind egy szint. Nálam APS-C, FF fényképező a kamera ha minőségről beszélünk, telefonban csodát még nem láttam, fizikai képtelenség. Ha meg beleraknának egy normálisat akkor az méretes púpot jelentene és kár lenne 3-5 évente érte mert kukázni kell a telefont. -
tomboy0013
veterán
válasz
laczkaba #5055 üzenetére
Nem értünk egyet. Szerintem minél lentebb megyünk árban, a Pixel előnye annál jobban kijön szoftveresen, főleg hosszú távon. Meg a kamera is elég erős érv mellette. Persze kinek mi a fontos, de elvitathatatlan tény hogy a gyári Android jobban fog futni a Google maréknyi telefonján évek után is mint a Samsung felülete a az alsó meg középkategóriában. Nekem nem mindegy mennyire fürge egy telefon, legyen az több éves is az x. Főverzió után.
-
MC Pite
veterán
válasz
laczkaba #486 üzenetére
Elég régóta benne vagyok ebben, kb minden második nokiával megjártam a szervizt (volt hogy negyedikre javították a hibát
) .
Régebben voltak a gyári garisok (amit vihettél nokia, sony, stb szervizhez) meg a gsm garisok (amikre szürkeimport miatt nem feltétlen vállalt garit a gyári szerviz).Namost a Pixel az gyárigaris mindenképp, vagy a nagyvizen innen, vagy azon túl.
Az akku csere nem gondolom hogy másfélhónapig tartana egy magyar szerviznek.A juzerek tutira küldhetik a gyártónak (egyik kolléga telefonja is most érkezett vissza), de bárki nyithat hibajegyet az imei alapján, azaz a legtöbb esetben két csomagküldés jelentősen jobban megéri, mint javítani. Pl egy kijelző hibát k..a élet hogy nem fognak megcsinálni egy gyárigaris telón, ha kevesebb mint 10.000-ből megjárja a gyári szervizt. Ő pont leszarja hogy 2 vagy 5 hétig nincs a juzernek teleronja.
De ha tudsz konkrét ellenpéldát Pixel telefonnal, az is jöhet
Ja, ne felejtsük ki az áfacsalásra épült boltokat, akik semmit nem csinálnak, esetleg visszaküldik hogy nem találták a hibát. Vagy át se veszik ha már végefelé tart a cég.
Vettem ilyentől is telefont. Miért? Olcsóbb volt mintha megveszem németből (jóval). Mi lesz ha baja lesz? Hát ugyanaz, postázom németbe.
Csúnya dolog 'támogatni' a vélhetően ilyen cégeket? Az, de a világbajnok áfánk és dilettáns gépezet tálcán kínálja ezeket.
Szerettem volna hivatalosan árulni a pixeleket, el se mondom milyen adó és járulék vonzata lett volna, mert siralmas. Nem is akarják hogy tisztán menjenek a dolgok, én meg belefáradtam hogy a magam módján harcoljak ezek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest