Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Nem is tudom melyik modell igen megvan az Galaxy nem a sima hanem az ultra kapta meg azt a spéci bevonatot amitől jobban látod a tűző napon a kijelzőt ilyen szempontból az összes pixel 6 tól nulla innováció a samuban az a jó H ott legalább törekednek erre bár ott is lassulás van.
-
macilacipaci
tag
válasz
domper2015
üzenetére
P8 Pro is fűt mint állat, meg leveszi kint a fényerőt, de már megszoktam. Elvileg a P9 Pro XL és a 10 Pro XL már jobb ilyen téren is.
-
peugeotmate
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Oké.

Az értesítések most nagyjából megjavult.
Akik iOS/OS X vonalról érkeznek: melyik app jött be legjobban, ahol lehet lockolni a jegyzeteket a Notes-hoz hasonlóan és syncel a különböző (op.rendszerű) eszközeim között is? -
Tomiii258
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Valamilyen szinten nyilván büszke is vagyok rá, hogy olyan menüket is elér a telón, amiket még az apja se ismer, de azért na
-
válasz
domper2015
üzenetére
Külföldi SIM kártyával nem megy a VoWifi.
Az talán a simhez tartozó szolgáltatótól is függ. Ha nem engedélyezi, akkor nem megy.
Elméletileg a külföldön lévő készülékre nem vonatkozik az EU romaing szerződés, ezért a rendes tarifát is számlázhatnak. A konfliktus elkerülésének legjobb módja a tiltás.
Átlagos esetben, az EU zónában probléma mentes a VoWIFI használata. -
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
765 ciklus van benne, eleg gyengenek erzem ahhoz kepest amikor megvettem
Az komoly, amennyit ír töltési teljesitmenyre???
-
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Sikerult sok szarakodassal ....90%
Akku segedet kikapcsoltam...
Hagyhatom ezt a ket progit a telefonon? -
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Hol látjátok ezt én p7-en sehogy nem tudtam elhozni, még programokkal se írta.....
@ embe ? -
embe
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ez így szuper! Én most kapcsoltam ki, 96% -on vagyok.
De korábban írta Madoc kolléga is ezt az anomáliát. -
válasz
domper2015
üzenetére
* Telekom-nál
-
kissvendel
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Jött egy patch, Pixel IMS-hez, ami mindent bekapcsol:
https://github.com/vvb2060/Ims/releases/tag/v2.1
Engedélyezni kell a Shizuku-ban!
Ettől még ugyanúgy elszáll a Pixel IMS, de induláskor bekapcsolja az összes funkciót. -
bbendre
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Ez nekem is gond volt. Magyar es Osztrak kartyaval folyamatos volt a szivas ...

-
kissvendel
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Működnek, kipróbáltam.
Külföldi vowifi alapból be van kapcsolva (legalábbis nálam), a backup callingra pedig rápróbáltam egy külföldi e-simmel itthon yettel-re roamingolva, simán átveszi a One kártyát, ha nincs térerő.

-
kissvendel
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Valóban, nálam sem megy, de igazából minden működik anélkül is, amire szükség van.
-
Sofian
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem is szarabb lett az üzemidő a 16-tal (pixel 9 pro xl) De úgy látom hogy ez leéggé random. Van akinek meg jobb lett. Következő frissítésnél lehet pont fordítva lesz.
-
juve600
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
+1
-
Golota
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm.
-
tng
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszi! Jól látom, hogy ők csak Ausztriába szállítanak? Áthidalható ez valahogy?
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
Neked legalább sikerült.
Holnap megkérdezem a Vodát mit láttak a szombati próbálkozásaimból amikor nem csattant fel semmilyen hálózatra. -
nagytalpu
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
Családi okok és a munkám miatt nem engedhetem meg magamnak hogy ne legyek elérhető.
Ez a sim tökéletesen működött OnePlus és Sony telefonban.
Másképp is tud kínos lenni ha nincs mobilnet. Egyszer elfelejtettem bekapcsolni a roamingot és a waze előretöltése pont egy nagyon durva útelágazás előtt fogyott el, sokórás kerülő lett belőle.
Párkány azért is érdekes ebben az esetben mert oda jártunk át mobilnetes cuccokat tesztelni - közel van, jó a kaja és már szlovák szolgáltatók vannak -, inkább az volt a gond hogy manuálisan kellett beállítani melyik hálózatra másszon fel a teló mert automatikusan magyar hálózatra csatlakozott. -
bbendre
őstag
válasz
domper2015
üzenetére

Ez egy töltés animáció. Azért lehet zavaró mert a háttér színével egyezik meg. Próbaképpen állíts be píros színt és meg tudod nézni milyen is lenne rendesen
Pl a feloldó anim is változik. Ha arc feloldás volt akkor a képernyő teteje felöl indul az animáció. A gombra a gombtól. Ha pedig lent akkor lentről
Btw mosmár értem, mennyi jó dolog szünt meg mert az emberek bereklamálták. Pl az AOD wallpaper is ilyen lehetett
sok ember azt hihette, hogy ez valami kiejlző bug
-
embe
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Pixel 9 is csinálja. Egy vízszintes fénycsík, egy effekt. Szerintem ez csak egy "látványelem".

Valami ilyen. -
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015
üzenetére
sajnos senki
-
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015
üzenetére
Igen, de csak osztrák lakcímet fogad el, különben már vettem volna, de ezért nem tudom az egész országot átautózni.
-
embe
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Az tök jó ár. És ugye ott más kereseti viszonyok is vannak.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Az aBattery az AccuBattery-t jelenti?
Nálam fut a Shizuku és az AccuBattery is, de nem találok ilyen opciót! -
consono
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Gondolom itthonra ezt nem tudom rendelni

-
Enclave
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
És nincs semmi "apróbetűs" rész? Kötbér fizetés vagy IMEI tiltás?
Ez nagyon jól hangzik, a havidíjak is hihetetlenek. (kivéve ha valaki flottás nálunk mert az más tészta) -
Kobun1980
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Lehet hülye a kérdés, ezt nézzétek el, de ezek függetlenek?
-
válasz
domper2015
üzenetére
Az a 8a ár az zsivány!
-
tomboy0013
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Ez havi előfizetési mellé van ha jól látom.
-
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
-
PistiSan
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Így már sikerült, müködik, köszi.
Fentebb írta valaki, hogy az új frissítéssel ezekre már nincs szükség.... meg látjuk a következő frissítéssel meg maradnak a dolgok, vagy újra be kell majd állítani. -
PistiSan
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Nem még, azt hittem az update ami jött, azzal már nincs ilyenre szükség.
Van erre pontos leírás, mit kell csinálni? -
t72killer
titán
válasz
domper2015
üzenetére
A szolgáltatóhoz ragaszkodást nem egészen értem, nekem Békés-Csongrád megyei rokonság látogatásakor yettelre állt a roamingoló telefon és tök jó térerőm volt szinte mindenütt.
-
t72killer
titán
válasz
domper2015
üzenetére
. Nézegetek kicsit, mik vannak még. Itthon eddig samut és pixelt tudtunk a kezébe adni, bár nagyapjának ha jól rémlik xiaomi van, arra is rászabadítjuk vmikor, véleményezze az UI-t. -
muszi0521
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
t72killer
titán
válasz
domper2015
üzenetére
általánossá tehetnék ezt az iparágban, nem ritka látvány a csíkos kijelző. -
t72killer
titán
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem is kínaivacak lesz amúgy, ami a tokkal (remélhetőleg) jön.
Közben nézegetem, mi legyen az első vezeték nélküli töltőm. Az ilyen nagy tányéroknak van gyakorlati előnye? Nekem az jönne jól, ha a becsukós bőrtokban se sülne meg a teló.
-
Bferibörs
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Ja az Alzát nem írtad,ott nincs.
-
Bferibörs
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
-
Hawk02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Minden működik.
Van 4G-hívás kapcsoló.
Az viszont érdekes,hiába van bekapcsolva az ikon kijelzés, nem jelenik meg.Ez már harmadrangú.Nem fontos. -
Hawk02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Többit kapcsoljam ki?
Ims be volt kapcsolva. -
Hawk02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm.

ims (IMS helyett)
Ims
Ims- ezt melyiknél állítsam be?
IPv4
IPv4Eldobja ugyanúgy sajnos.Ismét be kell állítani.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Név-IMS, Hozzáférési pont neve-ims,Azonosítás-PAP, Hozzáférési pont protokolja-IPv4,Hozzáférési pont roamingprotokolja-IPv4.
-
tomboy0013
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem a 7 Pro üvegfólia után már nem kong. Addig engem is zavart ameddig sima fólia volt rajta, de így már nincs hangja.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
[kép]
Ebből van több színben, bírja az esést. 1600 Ft. -
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
A VoWifi nálam is működik ausztriában vodafone simmel, ellenben a VoLTE az "Unavailable". Nálad az ment?
-
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem még a kapcsoló se jelent meg . (Pixel9 pro)
-
csipuka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Mukodik!!!
Az APN volt a megoldas. Az APN type-ot be kellett allitani default, ims, es utana az tunt fel hogy a Pixel IMS-ben az IMS status az registered lett.
Kiprobaltam egy hivast, wifin ment ki.
Koszi a segitseget! -
csipuka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
csipuka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Hm, ezt az APN beallitast kifejtened bovebben?
2 helyen van a configban IPv4, mind2nel beallitottam:
APN protocol
APN roaming protocol.
repulomod ki/be, de nem muxik.
Megneztem a *#*#4636#*#* is. vowifi provisioning az aktiv, de az IMS status szerint a vowifi unavailable.@vacs: igen, az is megvolt. A Pixel IMS aktivalta a menuben es utan be tudtam allitani a SIM-nel.
-
bbendre
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Tényleg. A tapasztalataim szerint ez szolgáltató függő (a jelek szerint). A 3 AT WiFi pl roaming-ot számol fel HU-HU hívás esetén, de ha átmegyek a magenta hálózatra akkor az ottani WiFin már más a helyzet
És ezt találtam hozzá: https://magenta.at/handytarife/zusatzpakete/vowifi-roaming
a szolgáltatlás VoWifi Roaming 6€/hó -
csipuka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Koszi, erdekelne!
En az USA-ban vagyok, es a roaming szamit. Ha menne a vowifi, akkor egyszerubb lenne. -
csipuka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Roamingban is mennie kene?
P6-rol jovok, aszittem 9-en mar nem kell mokolni. -
Cyborg
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Én Pixel 4A-ról váltottam, hozzá vagyok szokva, hogy olyan fotót kapok, amit látok a valóságban, semmi csicsa, csak a valóság, de most miindegyik képre elférne minimum egy ember filter, vagy nem tudom. A zöld színeket nagyon nem találja, se karácsonyi fényeknél este, se nappal pl fű, falevél képeknél.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Veszel egy Chromecast eszközt és akkor simán át lehet küldeni a képeket/videókat a tv-re, sőt akár a telefon képernyő tartalmát is!
K82:
de, átlehet.
Telefon beállítások, Csatlakoztatott eszközök, Kapcsolati beállítások, Tartalomátküldés! -
K82
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Mint ahogy írták is már, nem lehet.
A Pixelek vezeték nélkül csak tartalmat tudnak átküldeni chromecast-képes eszközre, viszont ez nem egyenlő a megosztással.
-
bbendre
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Nem lehetséges. A Google A Google/chrome cast-ot támogatja. A Samsungon Miracast van (Ez volt régen a Googlenak is)
-
BoB
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem nem megy (P8P).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Btw mosmár értem, mennyi jó dolog szünt meg mert az emberek bereklamálták. Pl az AOD wallpaper is ilyen lehetett

. Nézegetek kicsit, mik vannak még. Itthon eddig samut és pixelt tudtunk a kezébe adni, bár nagyapjának ha jól rémlik xiaomi van, arra is rászabadítjuk vmikor, véleményezze az UI-t.

Csepy