- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Nem egészen értem az akksi mizériát,biztosan van akinek fontos.
Az akksik váltotak gondolom én. Lenovo p2- m kb. 7 éves,5 ezres akksival,a mai napig használom,zene,hanganyag hallgatásra esténként.
Mennyibe kerül egy akksi csere,ha szükséges? Mennyi ideig használunk egy telefont? Megéri hogy agyon kíméljük az akksit?
Nekem biztosan nem,20-30%- ra merítem ( inkább 30 alá) majd feltöltöm 100- ra,adaptiv töltés van beállítva. -
dombila
őstag
Hmm, ez érdekes.
Ha most ki szeretnék lépni, ezt a tájékoztatást adja az opt-out ablak:
"Opt out
You are about to remove this device from the Android 16 QPR1 Beta Program. If your device is running a beta version of Android, it will be sent an OTA update that will wipe all data on the device and install the latest stable public version of Android. If you choose not to install the update to the latest public version, and your device remains unenrolled from the program, you will automatically receive the next stable release update of the version you’re beta testing when it becomes available to the public. It may take up to 3-4 months to receive the update depending on when during the Beta program cycle you opted out. If you apply the final public release of the Beta version you are testing, your device will not get wiped."Ez pedig az, amit fenn írtam.
-
vacs
veterán
developers.google.com/android/images
Frissítsd szorgalmasan az oldalt és ha itt megjelenik az Android 16, akkor szólj.
-
-
Azon kívül, hogy persze egy sérülékeny pont, júzer errorra tudok gondolni, hogy napi rendszerességgel gyúrta be valami szűk zsebbe a telót, ami így kifárasztotta a kamerakuckót
De persze az 1M készülékből 97db anyaghiba esete sem kizárható, ez minden gyártási folyamatnál előfordul. A linkelt eseten kívül soha/sehol nem láttam említve.
-
Xelo
addikt
-
ghiottone
nagyúr
Lehet akkor jobb az amplitudó görbéje. Anno az S10-eseket tudtam használni (220-240), utána próbáltam s21, S21fe, s22+ de nem voltak jók. Pár hónapja volt nálam OP12, aminél reklámozták a szemkímélő dc dimming és pwm szabályozást, de a gyakorlatban meg 1 nap után raktam fel hardverapróra. Lehet akkor teszek itt is egy próbát, hátha.
Starann - ez rendben, de ha érzékeny a szemed azt nem tudhatod, hogy bírni fogja-e. Online rendelésnél így nézve ez kb. így egy védelem a vevőnek, hogy visszaküldheti - legalábbis ezt én így fogom fel ilyen esetben.
-
Celithrandi
addikt
benéztem basszus, korábban sima, hdr és hdr enchant volt a pixeben, most nézem hogy a pixel 9 en már eltűnt a hdr és hdr enchant gomb és ultra hdr re lehet váltani, de megnéztem most 8 on és ott is így van, pedig korábban nem így volt szerintem, ez valami frissítéssel jöhetett
-
Celithrandi
addikt
hát pedig hdr fényképhez nem kell speciális kijelző, a hdr fénykép és film teljesen mást jelent. A fényképnél az alul és felül exponálásból eredő részleteket a filmeknél meg színtér lefedettséget és fényerőt jelent, tehát filmnél kell a megfelelő kijelző fényképnél akár ki is printelheted látszik a különbség. Én hdr fotókból készítem már egy ideje a fekete fehér képeimet.
-
Celithrandi
addikt
Az akku rész alatt engedélyezve van a háttérben futtatás. Vagy máshol is át kell állítani? Úgy látom droid 15 alatt vagy engeded vagy nem, nincs optimized stb.
A másik gondom meg az vele,.hogy annak ellenére hogy 15 percenként kéne frissítenie magát max az új leveleket kéri az imap rendes frissítést nem csinálja meg., kézzel kell frissítenem, hogy törölje a már máshol törölt leveleket. Egyszerűen lehetetlen dolgozni vele. -
Mono_G
tag
Sziasztok!
Erre gondoltam, csak tegnap még pixel 6/7/8 volt a topik, ezért nem találtam ide
Szóval sold by amazon, dispatches by amazon, és a rendelésnél is az amazon s.a.r.l van eladónak feltüntetve. Én egy fehér 7-est berendeltem.
Töltő is akciós, 21 eurora jött ki a rendelés végén.A linkelt pixel 7 az jó, ott van kis betűvel, hogy save 75.xx euro at check out. Azt meg is adja a rendelésnél.
Azt kell nézni, hogy a rendes ár alatt ott legyen hogy save xy euro at check out. -
Gstyler
senior tag
Jogos, valóban ki lehet kapcsolni, de sajnos továbbra sem tudok arra az oldalra mást tenni... (Így csak simán nem tudok balra lapozni. Na ez olyan tipik pixel.)
Peace: lebeszélni nem akarlak, de azt vedd figyelembe szerintem, hogy költözés szempontjából ez a teló nyügösebb, megszokást igényel.
-
snake32
csendes tag
A Foxconn elektronikai termékeket gyárt nagy amerikai, kanadai, kínai, finn és japán cégek számára. A Foxconn által gyártott jelentős termékek közé tartozik a BlackBerry , [6] iPad , [7] iPhone , iPod , [8] Kindle , [9] az összes Nintendo játékrendszer a GameCube óta , Nintendo DS modellek, Sega modellek, Nokia eszközök, Cisco termékek, Sony eszközök (beleértve a legtöbb PlayStation játékkonzolt), Google Pixel eszközök, Xiaomi eszközök, a Microsoft Xbox konzoljának minden utódja , [10] és számos CPU foglalat, köztük egyes alaplapok TR4 CPU foglalata. 2012-ben a Foxconn gyárai a becslések szerint a világszerte eladott fogyasztói elektronikai cikkek 40%-át gyártották. [11]
A Foxconn az alapító Terry Gou nyugdíjba vonulása után nevezte ki új elnökének a Foxconn, 2019. július 1-jei hatállyal. Young Liu a korábbi elnök, Terry Gou különleges asszisztense és az S (félvezető) üzleti csoport vezetője volt. Az elemzők szerint az átadás jelzi a vállalat jövőbeli irányát, hangsúlyozva a félvezetők , valamint az olyan technológiák fontosságát, mint a mesterséges intelligencia , a robotika és az autonóm vezetés , miután a Foxconn hagyományos, okostelefon-összeszerelési üzletága kiforrott. [12]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged