- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Enclave
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ. Én 3 nappal már tökéletesen elégedett lennék, mivel ez idővel úgyis jelentősen csökken és egyre sűrűbben kell majd tölteni (az S25 előtt egy 6 éves telefont használtam amihez már akkut sem nagyon lehetett szerezni, és 1-2 óra SOT-val már tölteni kellett).
Nekem semmi bluetooth eszköz nem fut, így azzal valszeg nyernék. GrapheneOS-en gondolkodom, ha jól látom, minden kényelmi funkció hiányzik belőle, cserébe teljesen testre szabható, nincsenek benne korlátok mint a gyári Pixel OS-ben, így a felesleges sallang is kiszedhető belőle, ami nem merít annyit feleslegesen... -
Enclave
aktív tag
Ezt olvasva meglepődtem. Mitől képes 14-17%-ot merülni éjszaka a semmire???
Egyébként 80%-ra töltötted vagy 100%-ra? Melyikről jött össze a 44 p SOT és 74%?Nálad 5G tiltva van? Felesleges alkalmazások a háttérben szintén tiltva? (ezeket is megcsináltam de semmi különbséget nem vettem észre)
Azt is lefelejtettem, hogy 5G tiltással kezdtem (semmi szükségem rá üzenetküldéshez). -
PACSA75
őstag
Sajnos a fent említett "hiba" engem is érint (Pixel 8 vs Redmi Watch 4). És ami legfurcsább, hogy néha mutatja az értesítés tartalmát az órán, máskor meg bizalmasaként jeleníti meg. Ez érvényes az összes alkalmazásra (Outlook, Gmail, WhatsApp, stb...).
Amit javasoltál az nálam aktív, de nem segít:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest