Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz Bazsi84 #4638 üzenetére

Én 2 Poco után váltottam 7 Pro-ra. Nekem megérte a nyugalom. A 2. Poco-m (F2 Pro) elképesztően irritáló volt szoftveresen illetve hardver minőségben is. A 7 Pro már másfél éve megvan de még mindig eszem ágában sincs cserélni, sőt ez az első teló amit ennyi idő után inkább hosszabb távra is szeretnék megtartani. A Poco-nál pontosan másfél év után jutottam el arra a szintre hogy meg kellett tanulnom ROM-olni mert annyira elviselhetetlenné vált a MIUI. PE ROM és Pixel UI ROM használata után döntöttem el hogy Pixel lesz a következő telóm annyira bejött a működőképes szoftver. A Poco-t elengedtem a ROM-okkal járó pepecselés miatt 2,5 év után. És azt kell mondjam a Pixel szoftveres támogatása egyenesen szuper számomra. Ilyen telefonom még nem volt aminél a szoftverfrissítések hatására nem romlott hanem érezhetően javult az üzemidő és a rendszer fluid működése. 2 főverzió frissítés után. A Poco gatya volt szoftveresen hosszú távon, fél év után ritkulni kezdtek a frissítések is, ott ha valami hiba volt arra várhattál hogy javítsák (márpedig mindig volt valami szopakodás).
    Megérite a felárat a Pixel. Persze a kemera is nagyon szuper, de nekem már mindenek felett van a jó szoftver, a 7 Pro pedig nagyon bevált ezen a téren.

Új hozzászólás Aktív témák