- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Ezt követve az EKG és a vérnyomásmérés is aktív lesz. Nekem nem 1-2 perc volt, de végül megoldottam.
-
ugyes
senior tag
A Viber nem támogatja az eltérő op rendszerek közötti váltást. Mindenképpen elveszted.
-
ugyes
senior tag
válasz
Nandivagyok #5449 üzenetére
Vársz 2,5 hónapot. Nálam is hasonló volt a P9P: szinte semmi használat mellett 1,5 napig sem bírta. Most, 3 hónap után, ez 3 nap.
Illetve keress rá a P9/P9P battery time témára és lesznek ötletek, hogy mivel tudod megnövelni. Hátha van még olyan, amit nem használtál ki. -
ugyes
senior tag
válasz
Dare2Live #5378 üzenetére
Nem tudok róla. Már az első napokban is merült, mint a nyeletlen balta. Ugyanakkor több fórumban is írták, hogy az elején ilyen. De nekem kb. 3,5 hónap telt el így merülve. A múlt hét óta jó.
Ha a zárolási képernyőt is tudnám alakítani (dátum + idő kijelzés és pozíció), akkor már tényleg elégedett lennék. -
ugyes
senior tag
válasz
Enclave #5377 üzenetére
Nem tudom. Én is meglepődtem, mert jókat olvastam az üzemidőről és 1,5 napot bírt ki kb. 1,5-2óra SOT mellett az elején, ami kb.hasonló volt, mint az S10e-m újonnan.
Az utolsó (múlt heti) frissítés óta javult: legutóbb is 3 nap volt és lesz várhatóan a következő etap, valamint csak 15%-ot merült 20 óra alatt.
Nem, mindig 100%. Csak az UWB-t kapcsoltam ki és a kisebb felbontású képernyővel használom. A Google környező zenék felismerése funkciót kikapcsoltam, mert nem érdekes nekem. A Samsung Health és a Galaxy Watch Manager folyamatosan fut az órám miatt. Bár elég gatya a bluetooth hatóságara, úgyhogy éjjel nem bír csatlakozni az óra a telefonhoz (és fordítva).
Nem tiltom az 5G-t, mert 90% felett csak 4G hálózattal találkozom.Összefoglalva: aktuálisan kb. 3 napot bír hasonló használat mellett, mint a tiéd. Nem gondolom, hogy + 1-2 nap lenne benne a S25-ödhöz képest.
-
ugyes
senior tag
válasz
BossBoss #5370 üzenetére
Szerintem válaszd az S25-öt, ha nagyon hozzászoktál a Samsunghoz. Több funkció hiányozni fog a Pixelnél és hosszú, néha bosszantó és néhány lehetetlen megoldásban lesz részed.
Az óra működik, de hackelni kell, ha a vérnyomásmérés és az EKG-t is használni akarod. Megoldható, mert én is megcsináltam, de nem néhány gombnyomás.
A P9P szerintem nehéz. Ha tokot teszel rá, akkor még nagyon széles is lehet (valami nagyon katonait vettem először és nem értem át egy kézzel, igaz kis kezem van). -
-
ugyes
senior tag
válasz
kissvendel #5308 üzenetére
Nálam pont fordítva: új csúcs: szerda délben töltöttem 100% és most 32%-on van. P9P
Persze lehet egyszeri kiugró eset, volt már rá példa. -
ugyes
senior tag
válasz
thegaben86 #5161 üzenetére
S10e-ről váltottam P9P-re. Kamerában tényleg jobb. Üzemidőben is, de nem annyival, mint néhol kereng. Szolgáltatásokban viszont gyengébb még úgy is, hogy tényleg nem nagyok az igényeim.
Samsung pont ott erős, ahol a Google alapból elfogy. Már a névjegyzékben is többet ad, ez akkor számít, ha nemcsak gmail accountod van. Testreszabásban is, pl. a lezárási képernyőre bármit kitenni az 3rd party appokkal való küzdelem.
A Samsung kiszállít egy csomó mindent, amiből sok Samsung exkluzív, így nem fut majd Pixelen. Ha sok ilyet használsz, akkor keresned kell helyettük mást, ami időigényes és lehet fizetős. Szóval ez benne van.
Amire még készülj, hogy a bluetooth hatósugara gyengébb, mint a Samsungé (az S10e-hez képest biztosan). És nehéz a készülék.
Ha tényleg jó áron van, akkor nyugodtan vedd meg. Ugyanakkor ha pl. 10% különbséggel lenne egy neked megfelelő Samsung S23-25, akkor inkább azt vedd. -
ugyes
senior tag
válasz
tomboy0013 #4755 üzenetére
Évek óta ilyen a Chromecast/Google cast: erős tömörítés. Pixelen nincs más csak az alap Chromecast/Google cast.
Samsung hozzányúlt, ezért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest