- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Mindenben egyetértek egy kivétellel.
A Pixel elszakadt a Stock Droid-tól és levállt a AOSP vonalról valamint elhagyja (a tervek szerint) a Material You designt és (HA LEHET HINNI A PLETYKÁKNAK) teljesen átáll majd a Pixel vonal a Material 3 Expressive vonalra ami ELVILEG csak a Pixeleken lesz elérhető mint a oneUI a Samsung-nak
Aztán lehet, hogy nem így lesz és a Material 3 Expressive része lesz az AOSP-nek is, de hivtalosan is a Pixel levállt a "Stock Drioid" vonalról és nem AOSP + Pixel feature lesz
A következő Android frissítést már megint egy Pixelel fogom várni, szeretem amikor a frissítés után minden is megváltozik -
consono
nagyúr
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Z Flip 5-ről fogok váltani, szóval nem túl régi készülékről, de 3 évre nem merem bevállalni a Flip 6-ot, annak ellenére sem, hogy a 5-tel nem volt eddig semmi bajom. Igazán az S25 és a 9 Pro között vacillálok, de már ráúntam a Samura kicsit...
KoVe84: nekem app téren sokáig az Apple Notes hiányzott, de egyszer kicopyztam mindent, ami fontos volt, azóta ez sem akadály
-
-
Enclave
aktív tag
válasz
*RLaci* #6000 üzenetére
Én sok tesztet néztem és többször az jött ki, hogy üzemidőben jobb a 9 Pro az LTPO kijelző miatt, még a Mobilarénás tesztben is megemlítették, hogy 10% előnye van a Pro-nak üzemidő tekintetében. Milyen használatnál jött ki nálad, hogy üzemidőben a mezei 9-es tovább bírta? (nekem egyikkel sincs tapasztalatom de igyekszem minél több infót, véleményt gyűjteni róluk üzemidő tekintetébe, hogy melyik bírja tovább
)
-
válasz
*RLaci* #3058 üzenetére
Közben rá jöttem, hogy kaptam a telefon mellé egy év Google One szolgáltatást Gemini Advanceddel így át cuccolok szépen iCloudról ide.
Köszi a dupla kattintásos appot, azt kipróbálom.
Szomorú, hogy a kereső sáv fix abban lehetne rugalmasabb.
Ikon akkor marad az alap aztán a színeket változtatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest