- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Nekem a Google Messages csinálja ezt a nem jön fel a billentyűzet néha dolgot, csak a helye látszik. De ezt már csinálta a Zenfone 9-en is Android 14-en.
Szerk:
Ezt viszont másodszor tapasztalom itt a Fotók, videók mobillal topik nézegetése közben:
[link]
Más is tapasztalt ilyet a Chrome-mal?
Pixel 8a Android 15 -
s4tch
veterán
Köszi a javaslatokat! A gyári tokot néztem, abból egy majd érkezik, ahogy összeáll a családban egy amazonos rendelés, illetve a Mous vékonyabb tokjai is pofásak (bár mocsok drágák). A Bellroy bőr se tűnik rossznak. Régebbi telefonokon a Nillkin Frostedet tudtam legtovább elviselni, de az eltakarja a kamera sávját, amivel szerintem eléggé szétesik a dizájn.
-
kerxy
őstag
Van ott is, csak a másik oldalon
Köszi, akkor valamiért összeakad a lokációváltáskor, ami érdekes, mert német Store rendelést simán látok osztrák lokációval, de magyarul meg nem.
Ez nálam egyelőre azt jelenti, hogy korábbi rendelések visszaküldése továbbra sem lesz lehetséges magyar store-o+ keresztül.
-
kerxy
őstag
Azt tudom, hogy magyar lokáció esetén nem lehet rendelni, az eredeti kérdés arra vonatkozott, hogyha volt valakinek korábbi (német/osztrák/stb) Google Store rendelése, akkor magyar lokációval kiválasztva a Megrendelések menüpontot mi történik? Mert nálam a képen látható nem túl bőbeszédű hibát dobja.
-
Csendeske
aktív tag
Nálam mindenfajta szinkronizálás ki van kapcsolva. 🙂
Egy email fiókom van, arra ránézek melóban mondjuk kétszer, Viber szintén. Napközben nem lóg a neten a telcsi, otthon vetem magam az internet bugyraiba wifin.
Neked a 10+ % nagyon sok szerintem! Az igazsághoz tartozik, hogy előtte sem volt, és utána sem sikerült megismételni ezt a képernyő időt! Jellemzően 9 óra körül szokott lenni. -
Csendeske
aktív tag
Nem, nem volt töltőn!
Keveset használtam szombaton, de a készenléti fogyasztás parádés!
Általában 9-10 óra szokott lenni, de inkább 9. Legtöbbször wifin netezek, szinkronizáció kikapcsolva. Digitális jólétben csak a mai napot tudnám megnézni, de az ügye még nem releváns. -
zöldhunyor
csendes újonc
-
K82
őstag
Persze, teljes értékű Chromecast támogatása van és a Chromecast-nál azért jóval többet tud olcsóbban. Nálam is azért van több ilyen mert nem akartam bekábelezni a házat ill. a telken csak mobilnet van; Sweet.tv a telefonon, a tv boxon (mert annyira azért nem okos a tv) és kábelmentesen tudok tévézni gyk. bárhol.
-
bem13
csendes tag
Pár ezer kilométert már megtettem így, mindig júliusban-augusztusban, és csak egyszer irta ki a mostani telefonom, hogy túlmelegszik: mikor egy határákelőnél állni kellett a tűző napon. Próbáltam egy darabig a csak hang alapú navit, de az vele a baj, hogy néha muszáj látni, hogy mire is gondol, lemerülhet a sisakba rakott Bluetooth kütyü, és jobban melegedett tőle a telefon, mint a kormányon.
@vacs: Igen, ezért is néztem ki a Quad Lock-ot, mert nekik van talán a legjobb rezgéscsillapítójuk.
-
Bazsi84
aktív tag
Forditva.Vétel közben kiválasztod,h mit számíttatnál be,milyen állapotban,mondanak egy árat.Fizetsz,megkapod a telót és egy dobozt amiben visszaküldöd a másikat.Erre 30 napod van.Megvizsgálják,ha megfelel annak amit bejelöltél állapotban,mondanak egy árat és azt visszakapod.Ha ez kevesebb,mint 75%-a az eredetileg ajánlott árnak,akkor visszaküldik a telefont és nem számítják be.
-
MC Pite
veterán
Tegnap jött a P8, ha megszeretem, ez marad.
7a volt az előző, de akkuidő szarakodott. Majd jött az A14, és újra 96%ot mutat az akksira. Mivel gariztatni/eladni akartam, ideiglenesen vettem P6a-t. Nejem is P6a-t használ.Hát, ha a fotó és kijelző fontos, akkor megéri. Nyáron néha melegdett, zavart, bár azt mondják A14-el sokat javult. Konzervatívoknak 6a, többieknek 7a a jobb. Elvileg jobb térerőben a 7a, mérve tényleg jobb egy kicsit, de hatos is átlagos, és több eneegiájába kerül ez a hetesnek. De gyorsabban talál újra vissza mint a hatos. Plusz jobb az ujjlenyomatolvasó kicsivel, plusz ami nekem zavaró a hatosnál, hogy a 7 ill 8 99% ban éleszti a kijelzőt/olvasót ha kiveszem zsebből, ez a 6nál 65-70%, és gombot kell nyomnom, vagy újra elővennem.
De a P8 meg annyival lépi le őket, hogy nagyon összemérni se kell (terveztem alapos összehasonlítást). Fotó más dimenzió, kijelző is (főleg amíg nem kapják meg a többiek az ultra hdr-t). Hangja is állat, ez tölt a leggyorsabban kompaktabb, hűtése isna legjobbnak tűnik, max annyi melegszik mint a P6a, de több kakaó van benne (ez 99%ban fotóknál látszik nálam, amúgy a 6/7 másban elég gyors már).
Én a kurva nagy kamera sziget a Pixel8-on nekem nosztalgikus, N8 és 808 érzésem van, az a modellek szigete az semmi, főleg a hatosé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged