- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Tényleg nem kell túlspirázni, be kell lőni az adaptív töltést kb semmi hátránya nincs.
Akinek fontos és bőven elég egy napra az aksi az belőheti a 80%ra töltést is. Náalm 80%ra belőve is átlag 2napot bír, aktív használattal se merül 1 nap alatt 20% alá.Így a gyári aksival sokkal jobb esélyel összejöhet, hogy amíg a pixel support tart ~7évig nem kell aksit cserélni.
Pocokon nekem mindig 2-3év után már gondok voltak az aksival. Most Pixel 6 adaptivtöltéssel 3.5év után semmi aksi gondunk nincs. Ahogy kinéz simán ki fogja bírni az 5+évet gyári aksival a Pixel 6.
-
-
bbendre
őstag
Igen, a töltés lehetne gyorsabb. Szerencsére az autóban gyorsan tölt.
Valamint nagyon sokszor felveszem a telefont és amikor feléled a kijelző jönnek meg az értesítések. Mint második telefon nem zavar, de ha ezen futna minden ami fontos akkor lehet "kicsit" bosszantana. Így viszont azt hiszem 3 napja nem töltöttem és van benne 41% AOD használata mellett -
dropi
senior tag
Én siman vettem Alirol a legolcsobb uvegfoliat, és siman mukodik vele az ujjlenyomat. Elotte volt szilikonos folia, de azt felhozta a tok. Viszont probaltam az ilyen oldalrol keprnyo sotetitos uveget, na azzal egyaltan nem ment a feloldas. Ha erdekel, kikereshetem, hogy melyiket rendeltem, amivel megy a P7Pro.
-
gabro0
őstag
Én ilyet vettem. Nem rossz végül is, ujjlenyomatolvasó működik, de lehetne kerekített szélű. Erre nem is figyeltem...
Az előző telefonomon (7P) nem használtam védelmet és semmi baja nem lett, csak kompromisszumos volt mindig tisztán tartani az ujjam, az újhoz inkább vettem ezt az üvegfóliát, de lehet repül, mert csak nem olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest