- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Android 16 QPR1 includes some of the Material 3 Expressive changes covered in last week's announcements, with visual refreshes to notifications, quick settings, the lock screen, and the launcher.
de igazad van, részben benne van
-
Celithrandi
addikt
gyári hibás, a kamera mellett volt X fekete pixel a kijelzőn, hibásan "vágták" ki vagy valami. Azt hittem gyárilag ilyen, majd amikor vettem asszonynak is ott láttam hogy nem kéne ilyennek lennie, de nem zavart és már belaktam így nem küldtem vissza. Most hogy megvettem a 9et visszaküldtem reménykedve hogy kapok egy újat és azt hirdethetem meg, de visszakaptam az árát amiből vettem még egy 9est. Jó kör volt
-
tomboy0013
veterán
Ezek amúgy tuti garanciában javított példányok lehetnek amik kifutottak a 30 napos időből. Én leginkább csak a bontott példányokat venném meg. Bár ez a 40-50%-os kedvezmény esetemben céges vásárlóként eleggé elgondolkodtató lenne ha teló vásárlásnál lennék. Végülis normális gari van rá, hogyan gond van.
Nem tudom amúgy figyeltétek-e, nagyon kis számban vannak mostanában felbontott és használt példányok is az Alzánál. Azért ez eddig nagyon nem így volt, mindig elképesztően sok volt a visszaküldött telefon.
-
tomboy0013
veterán
-
seamus
csendes tag
-
Landor
tag
"az olvasatlan értesítések nem tudják bekapcsolva tartani a kijelzőt"
Persze, ha állandóan be van kapcsolva a kijelződ, akkor nincs mit bekapcsolni.
Ahogy Hieronymus is írta, jobb az állandó AOD nélkül - számomra így van jelzés értéke.
Nem mindig van nálam a telefon hogy meghaljam/érezzem a rezgést. -
-
-
vacs
veterán
Érdekes, én általában a 13-14-ik napon jeleztem hogy mégse kell a cucc és csak pár nappal később küldtem vissza!
Fura is lenne, ha a 14-ik napig meg kellene érkezni Alza-hoz a cuccnak, mert a szállítás lehet akár 3-4-5 nap is, ezt lehetetlen lenne kiszámolni, hogy mikor küldjem vissza, hogy időben oda is érjen!
Szerintem téged átb*sztak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest