- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
jpm
senior tag
válasz
Tomics #44772 üzenetére
nem nem
Zoza24: köszi, tavaly is megfogtam Alonso egyetlen győzelmét...
tomic: ennyit nem sajnáltam, többet már sajnáltam volna, bíztam a káoszba...
8nemesis8: Felezek vele
McCartman: Igen, köszi. Mivel nem szurkolok senkinek így reálisan próbálom nézni. ill most bíztam a kavarodásba, ja és szerencsém is volt.
St3ven: lényeg hogy nyertünk
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Tomics #41606 üzenetére
Csak hogy ne offoljuk tele az F1 topic-ot: Egy szezon után búcsúzik az F1GP.hu szerkesztősége A régi F1hirek.hu nem húzták sokáig.
Long time ago in a galaxy amúgy is boltvezető volt , akartad mondani. Egyetem mellett. Majd saját pc boltja volt. Önéletrajzot ne töltsek fel?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tomics #25156 üzenetére
Annak idején Palik rendezte maga mellé az egyik barmot hogy legyen kit sz*patni. Walter meg úgy került be hogy nagy spanja Wébernek. Elismerem a túraautózásban szerzett érdemeit, de kommentátornak nem való. Már eleve az orgánuma nem engedi. Ahogy Gyulámnak se a legjobb ez a herélt hangszín.. ebből a szempontból Palik sokkal inkább való kommentátornak mint ez a két visongó..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Tomics #16833 üzenetére
Cirkusz 1. Idén még nem volt tiszta futam, és sem néztem, pedig 2002 óta nem hagytam ki időmérő+futamot sem. Tegnap inkább elmentünk haverokkal strandra, mind F1 rajongó, de ebből a cirkuszból nem kérnek. Tavaly is szar év volt, de ez még azon is túltesz. Azt hiszem a német nagydíj helyett előkotrok egy 2005-ös versenyt..
-
hunnylander
őstag
válasz
Tomics #13887 üzenetére
A niggert kihagyhatnád a dologból. Más szituációk. MS-nél vissza nem fordítható szabálytalan befutási sorrend valósult meg (értsd: nem mondhatják meg neki, hogy adja vissza a pozíciót), amit mindig helyrehoznak drasztikus büntetésekkel, ha a szabálytalanságot megvalósultnak ítélik.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Tomics #12131 üzenetére
Ne félj, lesz majd bünti.
Van egy konkrét okoskodó emberke itt, majd abírák eldöntik, szabályos volt e. Egy biztos, Hamilton boxbamenetele nem volt az(bár ez nincs konkrétan lefektetve), és az se mikor kiengedték őt a boxból Vettel abszolút elsőbbséget élvezett. És itt nem is Hamit hibáztatnám, hanem a csapat hibája volt. Ott szépen meg kellett volna várni Vettel-t. Ennyi. Aki ezt nem érti meg, az olyan is. És ha a csapat hibázik, akkor is a pilóta bűnhődik, ez mindig így volt, kivétel a konstruktőri pontlevonás esetén. -
törölt tag
válasz
Tomics #12156 üzenetére
Ezt miért kell?
Mindkét esetnél benne volt Vettel, amikor SC alatt Webber-rel volt incidense, akkor Vettel ment be Hamilton mellé, a pit-ben meg Vettel szorította befele.Ezek egyszerűen kemény szituk, voltak régen és vannak más sorozatokban...ahogy pl. nekem egy szavam sincs arra hogy MS kitette Hamilton-t a fűre, csinálja...ettől verseny.
Pedig jobban megvolt mint anno Hamilton-Glock Monza-ban.
Egyszerűen ez az arc csinálja a versenyt már 3 futam óta, ezért aztán el kell üldözni.
...még egy olyan büntetés ami után szabályt kell módosítani, ami alapján büntetnek, mint Spa-ban, és én el is filóznék rajta hogy itt hagyom a sorozatot és irány a Indy. -
Oliverda
titán
válasz
Tomics #11922 üzenetére
Itt a non-bulvár verzió: [link]
„A következő verseny más lesz, így meg kell vizsgálnunk, hogy miért történt mindez, és meg kell tennünk a szükséges lépéseket. A lassú kanyarok kijáratánál egyszerűen nem volt meg a hátsó tapadás. Az egész hétvégén szenvedtem ezeken a részeken. Meg kell vizsgálnunk az adatokat, és meg kell értenünk, hogy mi okozta ezt.”
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest