- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Aki picit jobb minőséget szeretne és nem idegenkedik a német nyelvtől. ORF1 és német RTL.
-
Superman
nagyúr
Harmadik szabadedzés, Vettel 1:12.460, Button 1:12.547....
Visszaolvasva b-type-nak teljesen igaza van. Vettelnek a profizmusát nem vitatom el, de ha Mansell '92-es Williams-Renault-járól azt mondták, egy idomított majom is tudna vele VB címet nyerni, akkor ez igaz az RBR-re is.
Olyan helyeken mennek át "teli gázzal", ahol Gombosnak, Hamiltonnak, vagy Lonzinak már trükköznie kell, ha mégis megpróbálják, megcsúszás a vége.
Úgy tűnik, megint RBR első sor lesz, kivéve, ha Webber elbénázza....
-
Superman
nagyúr
válasz
#70869248 #34196 üzenetére
Anno Mansell is behúzott egyet Senna-nak és köztudomású volt, hogy nem nagyon kedvelték egymást. Ez tettlegesség volt.
Aztán Prost is azt nyilatkozta róla, hogy legközelebb lelöki a pályáról, ha olyan manővert csinál, ami nem tetszik neki.
Nelson Piquet meg egyenesen becsületsértően nyilatkozott Mansell-ről, meg a családjáról anno.
Amivel csak annyit akarok mondani, hogy igazad van: ezek az emberek tényleg nem grál lovagok, ám a teljesítményüket nem ezek alapján kell megítélni, mint ahogyan egy színész teljesítményének alapjává sem azt teszem, hogy a magánéletben milyen ember.
-
Superman
nagyúr
1989-ben, amikor egyesek még nem is gondoltak rá, hogy nézzék az F1-et, Mansell egy Ferrarival megnyerte az évad nyitó futamát. Mindenki azt gondolta, hogy a McLaren Hondákat most sarokba lehet szorítani, akkora volt a fölénye.
Sajnos ez nem jött be, mert a második versenytől megint taroltak a Hondák. Szóval én megvárnám a Magyar Nagydíj végeredményét, aztán meglátjuk, mennyit fejlődött a McLaren...
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32698 üzenetére
Én személy szerint örülök, hogy Hamilton nyert.
Örülök annak is, hogy nem jött be, amit gondoltam az előjelek alapján. Ha ez tartós lesz, akkor tényleg jó úton halad a McLaren.
A "ha"-val kezdődő mondatoknak meg nincs értelme. "Ha melegebb lett volna, akkor ez meg az lett volna..."
Lehet, de az is lehet, hogy nem.
Egyébként egy verseny alapján azt állítani, hogy W. remek fickó...szerintem többet bénázott, mint nem, de te biztosan bennfentes vagy. Végül is ez házigazdai előjog.
Ha talán néha más véleményét is tiszteletben tartanád, biztosan nem esne le a gyűrű az ujjacskádról, igaz? De mindegy, itt mindig ez a színvonal...
-
Superman
nagyúr
Erre nem számítottam. Nagy respect Hamilton-nak
, Button nem tudom mit csinált.
Remélem a McLaren tudja tartani ezt a tempót versenyben is.
-
Superman
nagyúr
Kicsit tévedtem, de az 1:30.9xx megvan.
-
Superman
nagyúr
Tévedtem.
A Mclarenek nem lesznek az első tízben. Alonso és Rosberg nagyon szépet futott, remélem a kvalin is tartani tudják.
Alonso, ezzel az 1:31.1xx-el jobbat futott, mint Hamilton a múlt évben...
-
Superman
nagyúr
Most kezdődik a harmadik szabadedzés, s habár nem szoktam ilyet csinálni, de megtippelném a kvalifikáció végeredményét.
1. Vettel - 1:30.990 (Szokásos sínautózás, senki a közelében...)
2. Webber - 1:31.1xx
3. Alonso - 1:31.4xx
4. Massa - 1:31.9xx
5. Rosberg
6. Schumacher (Ha nem baltázzák el neki, vagy ő magának...)
7. Petrov
8. Sutil
9. Hamilton
10. ButtonS ha az agyondicsért Whitmarsh hoz még egy-két agyament döntést (kopott gumikon kiengedni valakit a Q3-ban...), akkor H. és B. még lejjebb végezhet.
Ami azért tragikus, mert a Hungaroringen - ha ez így folytatódik tovább - 2mp-t fognak kapni a Red Bulloktól.
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32474 üzenetére
Látom nem értesz meg. Lehet, hogy így lenne, lehet, hogy nem. Mindenképpen fognak találni valakit, akire rákenhetik, mert a két versenyző nem béna és nem felejtett el vezetni.
Esetleg még héberül leírhatom, ha nem világos....mire gondoltam.
Más dolog az, hogy W. szerintem egy béna kacsa, de ez magánvélemény.
-
Superman
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #32459 üzenetére
Hmmm...ez sem semmi....
"Martin Whitmarsh csapatfőnök rámutatott, hogy a pénteki edzésnap célja éppen a kísérletezés, és az új fejlesztések tesztelésében mindig benne rejlik a meghibásodások kockázata. "A mai nap alapjában véve az adatgyűjtésről szólt, amit az éjszaka során ki fogunk elemezni, hogy felkészülhessünk a holnapi időmérőre" - mondta."
A halálos betegségnek öt fázisa van: elutasítás, düh, alkudozás, depresszió, belenyugvás.
Hamilton és Button még az első fázisban van, kíváncsi vagyok, mikor jön a többi...
-
Superman
nagyúr
Whitmarsh esetleges távozásáról (amelyek felmerültek a katasztrofális silverstonei hétvége után) Hamilton és Button nyilatkozatai:
"Teljesen esélytelen, hogy ez megtörténjen" - szögezte le Lewis Hamilton a Daily Starnak. "A csapaton belül jobb a hangulat, mint valaha. Folyamatosan fejlődünk. Biztos vagyok benne, hogy nincs tervbe véve a távozása." Hasonlóan nyilatkozott az ügyről Jenson Button is, aki "szomorúnak" nevezte, hogy az emberekben egyáltalán felmerült Whitmarsh menesztése. "Ez abszolút hülyeség" - fogalmazott."
Kíváncsi vagyok, ez a "folyamatosan fejlődünk" kiszólás azt takarja-e, hogy H. ennyire optimista és elégedett az autójával, vagy a GP2 színvonalára gondolt...
-
Superman
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #32444 üzenetére
Engem már nem nagyon érdekel sem az időmérő, sem a verseny.
Igazából a hétfői/verseny utáni Whitmarsh nyilatkozatra leszek kíváncsi, meg arra, mikor kezdi el burkoltan a két világbajnokot hibáztatni...
-
Superman
nagyúr
Rosberg és Schumacher is Hamiltonék előtt. Sőt, Sutil is....
Persze aztán lehet magyarázni, hogy csak tréfa volt, mert a beállításokat próbálgatták...
-
Superman
nagyúr
válasz
hunnylander #32428 üzenetére
Számomra a döntései inkább bénának tűnnek, minthogy egy remek csapatfőnök képe bontakoznék ki előttem. Mondom számomra, de ez relatív....
Biztosan félrecsúsztak a fejlesztésekkel, de ez már nemcsak ebben az évben van/volt így.
Tudom, mi a különbség technikai igazgató és csapatfőnök között. Ráadásul, ha nem derült volna ki, kedvelem Buttont és Hamiltont is, éppen ezért bosszantó, hogy egyre hátrébb kerülnek.
S int tudjuk egy idő után bűnbakot kell keresni. Vagy Whitmarsh lesz az, vagy a technikai igazgató.
Visszatérve erre a hétvégére: meg lennék lepve, ha Hamilton/Button ötödiknél jobb pozíciót szerezne, de még ez is kérdéses....
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32424 üzenetére
Nem az általad felsorolt évekhez hasonlítgatom a mostanit, hanem a beígért fejlesztések függvényében egyre rosszabb autót kap Button és Hamilton.
Egyre távolabb kerülnek a Red Bull-tól, de most már a Ferraritól is. Ha ez nem visszalépés, nem tudom, mi. Hamilton nem hogy második sorba, de lassan a harmadikba sem lesz képes beférni, ha ez így folytatódik....
Nyilván te sem úgy gondolod, hogy Button és Hamilton elfelejtett autót vezetni és emiatt kerülnek egyre hátrébb, versenyről-versenyre....
-
Superman
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #32418 üzenetére
Tudom ez összetettebb folyamat attól, hogy csakis Whitmarsch-on múljon, de nem véletlenül elégedetlen Hamilton és Button is. Ráadásul most mintha visszafelé haladnának a fejlesztésekkel. Ha ezt lehet annak nevezni...
-
Superman
nagyúr
válasz
Nowhereman #32411 üzenetére
Csak olvasom és követem ezt a topikot, mert nem akarok személyeskedésekbe bonyolódni, de ritkán értek ennyire egyet egy posttal, mint ezzel...
Még annyit tennék hozzá, hogy a McLarenek teljesítménye most is harmatos. Ha a vezetőségnek lennék Whitmarsch-t már menesztettem volna az állandó magyarázkodásaival, hogy éppen , miért mennek úgy a kocsijaik, mint egy Trabant....
-
Superman
nagyúr
Nem tud valaki online időmérő edzés nézési lehetőséget? Munkahelyen vagyok, ügyeletben, jó lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest