- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
zed1983 #9842 üzenetére
Na na!
Hátrább az agarakkal! Ne személyeskedjünk már!Egyébként kérdésedre a válasz hogy nem.
Nem egy ember miatt néztem F1-et soha.
Igaz kb 6-8 éve elég felületesen követem csak a versenyeket, de mikor anno indultak a közvetítések 86-ban hatalmas rajongója voltam ennek a sportágnak kb másfél évtizeden át.
Azóta leszoktam róla és találtam magamnak sokkal izgalmasabb, cselekmény dúsabb, látványosabb szórakozást sportberkekben.A nemi identitás kérdésének felmerülése részedről előttem a homályba vész, így kifejthetnéd miért is érdekel ez téged?
Vagy csak "mondjunk nagyot és durvábbat" alapon hoztad fel? -
Peat;)
veterán
válasz
zed1983 #9796 üzenetére
Az elején nem csak időhatározó lehet. Hátrébb voltak csaták, még a Lotus Virgin között is(persze sokaknak ha nem győzelemért megy egy előzés az nem számít, mindenki más...).
Ami még feltűnt, hogy Alonso kipattant a kocsiból és gyakorlatilag ha elindult volna maratont futni nem lepődtem volna meg. Az elmúlt két évben amikor mutatták jobban meg volt viselve fizikailag egy egy futam után, ebben a kocsi (valószínű legtöbb pilóta jó eredményt érne el a jelenlegi Ferrarival, olyan simának tűnik a vezetése) meg a taktikázás is benne van(ez mindenkinek, van hogy nem a határon kell menni...).
Egy futam után hülyeség hisztizni a hello kittys zsepibe szerintem, ez az idény más lesz és kész, aki zúzdát akar látni az ne f1-et nézzen.
-
kd
aktív tag
válasz
zed1983 #9785 üzenetére
Én viszont a 94-95 körüli szabályokat vezetném vissza , még hogy költség csökkentés ezzel a mindig újra tervezett autokkal nem sokat spórólhatnak (előbb utóbb csökken a néző szám ezzel eggyütt a reklám bevétel is akko meg mit spórolnak?) Akinek nincs pénze f1 -et építeni az ne akarjon.
-
brownus
veterán
-
válasz
zed1983 #9808 üzenetére
Csatlakozom. Én ki nem állhatom Alonsot. Ha nem lennének ilyen elöl, mint most, akkor ha másnem annak szurkolnák, hogy a Massa elverje Alonsot
Most se volt semmivel sem gyengébb nála, és mernék fogadni, ha nincs az az első kanyaros előzés, akkor most Massa végzett volna élen. Csak mert Alonso 2x-es bajnok, attól még nem biztos, hogy jobb is.. -
Oliverda
titán
válasz
zed1983 #9803 üzenetére
A 3 cserével is valszeg mindenkinek egyforma lenne és a lehetőség sem nagyon lenne meg arra, hogy az egyes autók és pilóták közötti gumikoptatásbeli különbségek hatásai megmutatkozzanak.
Amúgy a rajt után a 4es vagy az 5ös kanyarokban lehetett valami kis balhé Massa és Hamilton között amit a bamba bahraini rendezők nem mutattak, mert amikor elvették a képet Hamilton még Massa mellett volt, majd mikor ismét képbe került akkor már Rosberg mögött.
-
törölt tag
válasz
zed1983 #9785 üzenetére
Pont azért akarják mérsékelni a boxban tölött időt hogy ne az legyen a verseny hogy a szerelő bácsik milyen gyorsan csipkedik magukat.
Akinek unalmas lenne az F1 tavaly még nekem is ez jelentette az autó sportot. (a versenyek khm... beszerezhetők)
Nekem most az egyetlen bajom az F1-el a kevés verseny Szerintem 1 évi 25-öst nyugodtan futhatnának.
-
Oliverda
titán
válasz
zed1983 #9785 üzenetére
Figyelj már, nem azt mondtam hogy érdekes volt csak most pár ember aki félálomban nézi a Forma1-et azzal jön, hogy ez így most unalmasabb mint tavaly pedig ezt még így nagyon nem lehet kijelenteni.
Páran úgy nyilatkoznak mintha már nem lenne több verseny az évben.
Volt nem egy olyan futam az elmúlt években ahol egy darab (értsd zéró) előzés sem volt, csak ezt most hirtelen mindenki elfelejtette mert most lehet azzal dobálózni, lehet abba kapaszkodni, hogy ez most biztosan a tankolás betiltása miatt volt ilyen unalmas.
Most történt pozícióváltás a mezőny legelején meg Barrichello is előzött egyet illetve Liuzzi is. Ergo ez még mindig messze van a legunalmasabb versenyektől.
Unalmasabb futamok pedig mindig lesznek bármilyen is lesz a szabályzat. A pályáktól is sok függ és Bahrain nem éppen az az izgalmas versenyhelyszín. A top 3 legunalmasabb pályában szvsz benne van ami az idei 19 helyszínt illeti.
Pár komment a tavalyi évről: [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link]
"3 kötelező kerékcserét vezetnék be a futamon...hogy érdekesebb legyen, mert ezen már tényleg lehet aludni"
Szerintem nem lenne semmivel sem érdekesebb mert akkor mindenkinek mindig jó lenne a gumija és szépen menne a vonatozás.
bambano:
"Nekem régebben ms volt a kedvenc, de ha így folytatja, ez pár hét alatt változni fog."
Neked csak addig kedvenc valaki ameddig jó autó van alatta?
-
Peat;)
veterán
válasz
zed1983 #9785 üzenetére
Voltak előzések csak nem az elején, szerintem simán hozta a tavalyi átlagot. Az már más kérdés hogy a cél az volt, hogy onnan lépjenek előre. No de miért lenne cél az? A csapatoknak az a jó ha a legjobb autó=a győzelemmel, így kifizetődő. Pl. a Kers sem véletlen hogy kikerült, drága drága mondták a csapatok, a már kifejlesztett és tesztelt, bevethető eszközökre, ezért a sarokba dobták ezeket a ki tudja hány milliós cuccokat, így a rajtnál sincs az a kavalkád ami nekem tetszett tavaly. Én simán kikötöttem volna hogy mehet a Kers, de mindig csak a követő autójában lenne aktiválva, FIA gps rendszerével összehozni, ha van az autó előtt valaki lehet nyomogatni, ha nincs akkor nem működik. Ennyi. De ez csak nekünk lenne jó.
Új csapatok ameddig pályán voltak semmi problémát nem okoztak, a Lotusnak van egy erős alapja amit lehet fejleszteni.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #1370 üzenetére
Sztem is jobb lenne. Egy komoly "vérátömlesztés" nem ártana Kiminek. Csak hát nekik nem lenne elég pénzük Kimi-t megfizetni. Igaz a Mc-i sem nagyon szeretne ilyen sztárgázsit kidobni az ablakon. Vannak más tehetséges pilóták is aki fele, harmad ennyiért is vállalnák.
D@ni88: Azért erre ne vegyél mérget.
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest