- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
badd
tag
Az szerintem azért nem Ebay-es cucc, hogy mondjuk ne kelljen váltót cserélni, és ne legyen kommunikációs gond az időmérőn. Plusz azért az esős versenyek se gyakoriak, meg ha lesz is, akkor most már ismeri ezeket a gumikat, mert hogy ugye ő a pirelli esős gumiját nem igazán vezette a verseny kivételével.
A kényelem csak egy plusz extra lenne, ami valamilyen szinten egy elvárható dolog lenne, de ha mégse lesz meg, akkor se nagy gond, mert így is jól megy.
Egyedül a fejlesztések szinten tartása az ami lutri szerintem a feltételezésimből.
Nah, mindegy. Szurkolok Kiminek, hogy jó legyen, mert az látszik, hogy most nagyon élvezi a dolgot.
-
[CS]Blade2
addikt
Mezei nem találja ki, hogy mi lesz az eredmény, nem gyárt elméleteket a taktikákról, meg ilyen apróságok. Amit még ki kellene küszöbölni az a csapatrádió fordítás, meg nem lenne rossz ha felismerné az autókat és a sisakokat. Az olyan hibák, hogy 17 vagy 27 kör van hátra, még beleférnek 1-1x, de nem ennyi, amennyit legutóbb vétett.
-
proof88
addikt
pf nekem valami jútyúb videó is elég lenne de az a játék nincs meg pfpfpfpfpf
decibel: az mondjuk tény hogy a LeMans24 egyszer van 1 évben, de LMS-ből van néhány jópár 1 évben, bár még mindig kevesebb mint f1-ből az tény.
JColee: azisigaz. Bár ha bejönnek a fejlettebb motorok f1-be, mármint az újak 2014-től vagy mikor, akkor azok is kevesebbet fognak fogyasztani. Mindenesetre azt akartam mondani hogy egy F1 autónak főleg a fedetlen kerekek miatt jóval nagyobb a légellenállása és emiatt a fogyasztás sem túl jó.
-
Nowhereman
őstag
kb. ilyen színvonalú szabályszegésért már teljes szezonban elért eredménytörléssel egybekötött éves bant is kiosztottak már 84-ben a Tyrellnek [link], pedig ők akkor szimplán a túlélésért svindliztek. Persze a RB gond nélkül megússza ezt is, lévén egy ban esetén bőrni sógorjelölt szeme fényének ugrana a már biztos VB.
-
proof88
addikt
amúgy szerintem végig tudna menni, elvileg meg lehet csinálni szokatlanul magasra állítva a hasmagasságot, persze akkor nyilván a leszorítóerő csökkenni fog, de legalább nem ül fel a kocsi a buckákon. a pattogást meg a lehető leglágyabbra hangolt felfüggesztéssel megoldanák. De bizonyos helyeken eléggé rázna úgy is. Tény, hogy a kráterekkel nem nagyon lehet mit kezdeni.
-
prmcsk
addikt
Kezdődik az új Schumacher éra.
Ja, csak nála is az a gondom, hogy mennyi ebből a sofőr, mennyi az autó és mennyi az egy idényre eső szerencse, hogy VB. lehet valaki az F1-ben.
Az elmúlt időkből is van sok olyan, aki soha sem tud még egyszer VB. lenni.
" A vastyúk is talál szeget"...
-
szőröscica
addikt
Te mivel magyarázod, hogy mind Hamilton, mind Alonso elmaradt a Q2-es idejétől (illetve utóbbiban nem vagyok biztos), de a szünet után egyikük sem tudott normális kört menni. Ez nem volt tiszta edzés. Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek, hogy megfogta volna Hamilton Vettelt, azt a kört nagyon elkapta.
-
Oliverda
titán
"Boritékolom, hogy nem Én fogok meglepődni..."
Ez rendkívül sokat mondó volt.
"Tavaly Kubica volt a "Red Bull verő" a szabadedzések alapján, a kvalifikáción oda is fért a 2. helyre. Sőt az első 2 szabadedzést Alonso nyerte. Most még csak 1 sikerült neki a kettőből, bár ott van még a szombat."
Tavaly 2010 volt, most pedig 2011 van.
"Csodák nincsenek!
Ez a Forma 1."
"Na de ha te már
az elsőa második FP alapján kiosztod a rajtrácsot akkor kár is érdemben beszélgetni erről"Veled ellentétben én nem osztottam ki semmit.
-
Oliverda
titán
Azt?
A szektoridőket nézted? Rosberg pl. nem nagyon tudott tiszta kört futni.
Másrészt az előző hétvégén 1.237-tel volt lemaradva az első RB-tól, most pedig fél mp. a hátránya. Na de ha te már az első FP alapján kiosztod a rajtrácsot akkor kár is érdemben beszélgetni erről.
-
Motion_Blur
félisten
"Monacóban a pilóta számít, a kocsik között különbségek nem jönnek ki annyira a tetű lassú kanyarok és a hihetetlen fos, bukkanós aszfalt miatt."
Ez egyszerűen nem igaz, csak annyit szajkózzák a 'szakértők' hogy már lassan mindenki elhiszi. Már hogyne számítana az autó! Mindig is számított! McLaren pl. 2007-2008-ig nagyon erős volt itt, ahogy Monzábanban is, mert az autó jól gyűrte a kerékvetőket és a sikánokat (jó volt az autó mechanikus tapadása). A Ferrari ezzel szemben gyengélkedett, még 2004-ben se volt kellően erős a győzelemhez. Szal igenis kell ide autó, Trulli nem egy top pilóta, főleg nem klasszis és mégis nyert Monaco-ban, kellett alá nagyon a Renault. Ugyanannyira számít az autó mint más pályákon..
-
Motion_Blur
félisten
-
-
Male
nagyúr
Ha kész lenne, akkor nem ugráltak volna. ( az FIA magától nem foglalkozott vele, úgy tűnt )
...vagy kész van, de nem működik... viszont azt láttuk volna pl péntekenként, mert teszttilalom van.Utólag nincs bünti, mert átment a teszten, és szabályosnak is minősítette az FIA... ( plusz nem akarják, hogy a Red Bulltól még jobban leszakadjon a mezőny )
-
P00By
nagyúr
A Safety Carhoz igazítják a limitidőt
Erre gondolsz?
-
MPowerPH
félisten
LOL, ez jó volt.
A végén érdekes hangot hallat, lehet nem kellene azt elindítani.
Henkei: Alonso nem volt benne a Singapuri csalásban, legalábbis nem az ő agyszüleménye volt. Azt csinálta, amit a boxbol mondtak neki. Mit gondolsz, mikor Schumi keresztben állt Monacoban az IM-en azt maga találta ki? Egy fenét, akkor is a csapat keze lehetett benne a dologban, kódolt üzenet, előre megbeszéltek formájában.
Egyébként ez minden világbajnok sajátja, mármint az e féle disznólkodás. Lásd Prost vagy Sennát, akik egymást követő évben toltak ki egymással. Először Prost kivezette Sennát az akkori csapattársát, és asszem utána Sennát büntették pálya levágásért, ezzel Prost lett a VB. Aztán következő évben Suzukában Prost ment Senna előtt, és Senna direktbe kilökte őt, mindketten feladták a futamot, Senna lett a VB. Később Senna még be is ismerte, hogy szándékosan csinálta. Vagy ott van 98 -as Belga futam, ahol Schumi körözte Coulthardot, ő meg szépen megnyomta a féket. Schumi kiesett, az a VB cím azzal a futammal ment el. Nagyon sok ilyen volt régen is, és most is. Nekem csak az nem tetszik, hogy Hamilton minden idei stiklijét megúszta.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest