- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hack69 #34351 üzenetére
Meg. Én kezdetek óta fikázom a pirelli gumijait, de ha megnézed, akkor ebben az idényben ha valamivel nem igazán találkoztál, akkor az a defekt. Ilyen téren piszok jó a gumi.
mod:
A Sumi klubhoz meg csatlakoznék, nagyon bíztam benne hogy virít valamit a hétvégén. Az időmérőn kicsit elkámpicsorodtam, de ma azért nem hazudtolja meg önmagát. Szóval +1 a Mesternek!
ja:
És Buttonnak dobogót! Éreztem előre hogy ezt fogja megint játszani. A silent killer
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hack69 #28807 üzenetére
Kb. én is így gondolom.
Idén sincs olyan RB dominancia, mint ami a pontversenyből levonható lenne. Ezen a hétvégén is kiderült, hogy időmérőn nagyon jó a Red Bull/Vettel kombó, de versenyen nincs meg ez az előnyük, sőt..
És ekkora pontelőnnyel már tényleg lehet taktikázni, Kanadában szerintem a McLaren nagyon erős lesz. Aztán ahogy előtérbe kerülnek az aero-pályák, valszeg visszatér a RB is. Vetteléknek eddig minden összejött, főleg a többiek bakijai és párszor a szerencse miatt is.
De emiatt fröcsögni.. 2002-2004-ben is szidta a sok okos a Ferrarit meg MS-t, pedig ők végezték a legjobb munkát. Az ilyet soha nem értettem.
(#28818) D@ni88: jah, Massa-nak ott rögtön el kellett volna kapnia a kormányt jobbra, hogy Hamilton arca beférjen a kanyarba
-
hunnylander
őstag
válasz
hack69 #28135 üzenetére
Nem tudok japánul, de úgy tudom, hogy Jenson sisakján "Jenson" és "JayBe/JB" feliratok vannak japán átírással.
Motion: JB-nek és LH-nak is klasszikusabb, egyszerűbb sisakdizájnjai vannak, amelyeknek fő jegyeit, színeit már régóta használják. Ha túlcsicsáznák, el is veszteni a fő értékét; miszerint egy egész karrierre választották. Vettel sisakdizájnja(i) egész más világ. Ott kezdődik, hogy neki nincs klasszikus állandója, sokat variálgatja és az ilyet lehet csicsázni. De az ilyen túlcsicsázottakat hamar meg is lehet unni, nem tudnak időtlen klasszikussá válni. De ez nem gond, mert előránt egy újabbat, ha már unja az addigit.
-
proof88
addikt
válasz
hack69 #17822 üzenetére
Márpedig nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha a vasárnapi futamon nem lesz eső, akkor Massa lesz az első, Lewis a 2. és Alonso a 3.
És akkor Lewis biztos nem fogja előreengedni Alonso-t. Mondjuk meglátjuk, hogy Button mit tud kihozni a pályából ... ma sztem lesz eső a met.hu-s térkép alapján.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- Egy óra, két rendszer
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest