- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Superman #32532 üzenetére
Tudom én mi történt, Hamilton nem fogadott szót Withmarsh-nak ezért lett a 2., Button meg nyuszi volt meglépni ezt és Withmarsh el is intézte neki a 7. helyet.
A viccet félretéve holnap érdekes lesz a buli az tuti, Lonzi és Massa nagyon jól tud rajtolni, Haliton is szépen el tudja kapni, holnap olyan dir-dur-pif-puf RBR/Ferrari/Mclaren lesz, hogy ihaj-csuhaj. (csak tankolják jól meg Hamiltont)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Superman #32487 üzenetére
"Csak olvasom és követem ezt a topikot, mert nem akarok személyeskedésekbe bonyolódni, de ritkán értek ennyire egyet egy posttal, mint ezzel..."
Maradhatott volna ez továbbra is így...
Hringen be sem jutnak a 107%ba....sőt azt olvastam hogy el sem utaznak időpocsékolás,sőt f1live most közölte le a hírt - igaz nem forma1es hír,de alapjaiban rázta meg a föld minden lakóját így érthető hogy leközölték - hogy Superman a világon az első aki ténylegesen a jövőbe lát.
Pá : BBC Stream ha még nem túl késő. Érdemes lementeni ezt a VIpBox-os linket itt mindig adják a szabadedzéseket is az időmérő és a verseny mellett.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Superman #19063 üzenetére
Nem tudom és Lewis nyilatkozatából se derül ki pontosan ,hogy mi volt a konkrét baja Q3-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Subaru topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest