- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Predator2 #48541 üzenetére
Dobogós tippem:
Kimi
Alonso
VettelPersze a sorrend nem biztos
"A hivatalos együttműködést keretében Kimi Räikkönen – aki Heikki Kovalainen mellett a Rovio szponzoráltja – és Romain Grosjean E20-as kódjelű versenyautója a hivatalos sajtóanyag szerint „szemet gyönyörködtető” dizájnt kap a Monacói hétvégére."
Kíváncsi leszek a design-ra.
-
törölt tag
válasz
Predator2 #48526 üzenetére
..az írott angolhoz még nem kell nyelvtudás sztem. De ez nem az én dolgom..én csak az f1live.hu-ra reagáltam.
Én a magam részéről nemzetközi oldalakat nézek, az itthoniak közül pedig az olyanokat szeretem mint a Görbe Tükör pl.
Szal én nem ajánlok semmilyen itthonit. A gyorsaság nálam akkor is vicces, ha még fordítani is kell, sokkal többet érsz egy ilyen topikkal, itt sec perc alatt beírja valaki aki olvasta...
Azért is van 'feketelistán' az f1live.hu pár topikban, mert annak sok értelme nincs hogy valami hülyeséget tök gyorsan beírjon valaki aztán vita legyen belőle. -
törölt tag
válasz
Predator2 #48502 üzenetére
Minek?
...ha gyors kell, akkor minek legyen Magyar?..kell a munkádhoz?
Az F1 live.hu az egyik legszrabb oldal, birkáknak való...és ahogy néha meg beleolvasok...mert a szigorú megítélés ellenére adok esélyt hogy megváltozhasson a véleményem..
..szal birkák is a látogatók meg hozzászólók, ott megtűrik, sőt még örülnek is nekik.Egy normális oldal előbb vagy utóbb kitermeli magának az általánosságban tájékozott, és nem bunkó viselkedésű hozszólókat. Ezen az oldalon ez nem működik és nem véletlenül.
A leggyorsabb oldal az szvsz egy hülyeség...legyen korrekt, pláne ha fordítania kell.
Nem igen tudok elképzelni olyan helyzetet ahol a gyorsaság a fontos kivéve ha az ember munkájához kell, de akkor meg alapvető hogy legyen megbízható is. -
Male
nagyúr
válasz
Predator2 #48475 üzenetére
Persze, hogy meg... abban a helyzetben vagy kockáztatnak, vagy visszahívják, és irány a 9. hely (vagy volt előtte már mért köre Hamiltonnak a Q3-ban???). Biztos lett volna aki ugyan ezt választja, és olyan is, aki inkább visszahívja.
A nem voltak biztosak benne mondjuk érdekes... ha ezt nem tudnák biztosan megmondani, akkor jópár büntetés lett volna már időmérő és futam után elégtelen üzemanyag minta miatt... szóval itt szerintem a bizonytalanság abból jött, hogy nem akarták elhinni az adatot.
-
Zso2
őstag
válasz
Predator2 #48235 üzenetére
Mák-od neked van,hogy ide bejutottál. Most már akár arrébb is mehetsz...
Örülök ennek a dobogófelállásnak , ha nem is lett 1. Alonso ...
Ezt a Mezei Dani, hogy mekkora hülyeségeket mondott megint, Wéber Gabi már majdnem kiröhögte..A következő versenyre javasolnék egy szájzárat+ egy F1 ismertető könyvecskét neki.
-
hunnylander
őstag
válasz
Predator2 #47403 üzenetére
Azért, mert a jelenlegi McLaren csapat Ron Dennis 4-es Projektjéből is ered, amely egyesült/megvásárolta a Bruce McLaren által alapított csapatot, amely valószínűsíthetően ment volna a süllyesztőbe, ha nem egy Ron Dennis karolja fel. Az M akkor még a Marlborot takarta, manapság hivatalosan is McLarent rövidít.
Szóval leginkább tiszteletadás Ron Dennis szerepének, aki tulajdonosként is megőrizte a fiatalon elhunyt csapatalapító nevét.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest