- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Integra
titán
-
puttputt
őstag
válasz
Xirtam #13659 üzenetére
Igaz, eleve nem is annak készült.
Elvégre a veszély (ismét ... ha még emlékszel... ) reális volt.
/Emellett Monacoban süt a nap, örüljünk neki./darál0w: Ha pedig hiányzik az első szárnyból egy darab, akkor még gyorsabb?
/Lásd.: Előző verseny->Ferrari./ (Ismét nem Massát szidom...) -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Xirtam #11388 üzenetére
Pont azt mondtam, hogy így nem volt vészes, de ha nincs az a jó IM, akkor bizony ugyan ez játszódik itt is le, mint Bahreinben. Mindenhol meg nem fog esni az eső.
kozmi55: Ha hozzáadsz egy áthajtásos büntit, akkor éppen csak pontszerző.
De őt engedték menni az elején, és Sutil-ig minden flappolt.
-
Oliverda
titán
válasz
Xirtam #10845 üzenetére
Mondjuk Button tényleg előzött párat tavaly meg a mostani Kubica-s előzés sem volt olyan rossz tőle. Mondjuk ott akkor már neki melegek voltak a gumijai tehát viszonylag nagy volt a sebességkülönbség. Hogyha tavaly az év második felében is ilyen produkciót mutatott volna akkor nem is szóltam volna rá egy rossz szót sem...
-
kisza25
félisten
válasz
Xirtam #10828 üzenetére
lehet arra ment el minden ereje és összpontosítása
igazából a külső szemlélő véleménye mindig sántít kicsit, hiszen mi csak azt látjuk, hogy mi történik és csak tlálgatunk, hogy miért, a kocsi, az idő, vagy a pilóta volt éppen a leggyengébb láncszem, ezt talán csak a csapat tudná megmondani -
Peat;)
veterán
-
proof88
addikt
Nyugodjál már le, már múltkor is mondtam, hogy az senkit nem zavart, amikor Schumiról is mindig jöttek a linkek, de ha F1-gyel kapcsolatban említeném meg Kimit, akkor is beszólnál, mert Kimi, ehh......
Ecclestone lánya sem F1 versenyző, mégis szerepelt a topikban nem 1x.
-
törölt tag
Nemá
Kimi most nem F1-s versenyző, de évekig meghatározó alakja volt az F1-nek, és egyenlőre nagy a sansz rá hogy jövőre visszatér.
Szigorúan véve igazad van persze, de nem egy idegenről van szó...sokszor átpörgettek 20<soros vitákat itt is.
2 hetente 2-3 hozszólás nem lehet nagy ár a 2007-s F1-s világbajnokért, nem? -
törölt tag
Az utcai változatnak ilyen a belseje: sls gullwing interrior
Az alsó LCD helyén CD játszó van illetve nem látni gombokat a váltó jobb oldalán. -
proof88
addikt
Tudom, hogy ki nem állhatod Kimit, de érdekes módon az sosem volt probléma senkinek, ha Schumiról ment a téma...
-
puttputt
őstag
Rosszra? Közös "mesterünk". Nemde? Hogy...? Na jó, ennyivel zárom is..., nehogy aztán.
Nem vagyok (mindig) ironikus.Az előbb pont nem.
Hirtelen rémlátomása lett a köv. szezonnal kapcs., ami miatt... talán ezért. Biztosan.
Magyarul. Őszintén sajnálnám, ha rosszak lennének az eredményei ebben az idényben. -
Oliverda
titán
A hátsó szárny például, de nekem ezen a képen a tengelytáv is elég kicsinek tűnik a többi autóhoz képest. A motorborítás is elég egyedi a többi autóhoz képest. Meglehetősen konzervatív az egész hátsó szekció szerintem. Vagy inkább az egész autó.
Az első szárny és a felfogatása viszont erősen hasonlít ahhoz mint amilyet még a tavalyi szélcsatornás képeken láthattunk. Kissé Toyota-s.
A Virgin sokkal jobban tetszett.
-
hunnylander
őstag
Ezek az autók folyamatos fejlesztés alatt vannak egy szezon során és ahhoz is, hogy minimalizálják a meghibásodásokat, egyfolytában szétszedik és összerakják őket (mert temérdek dolgot kell ellenőrizni vagy kicserélni).
-
hunnylander
őstag
Lehetséges, de a dolog az átfogó konspirációs szabotázs illetve a bődületes gyártási- és ellenőrzési hiba kategóriákba kerülne, amelyeknek esélye közelít a nullához.
A McLarennél és más csapatnál is ezen autóknak az az 'életük', hogy szétszedik és összerakják, de rengetegszer. Hogy más csapatnál hogy van azt nem tudom, de a McLarennél ezen szerelgetések során az autók monocoque-jai ide-oda mennek a két pilóta között, vagyis nem tartozik exkluzívan egyik pilótához sem.
De olyan dolog volt tavaly, mikor a pilóták és az egész csapat (sőt a sajtó) tudomása szerint is eltérőek voltak az autók. Pl. a Ferrarinál Kimi kapott egy könnyebb kasztnit jobb súlyelosztásért, mert ő nehezebb pilóta, vagy a McLarennél Heikkinek nem jutott teljes nürburgringi update. De erről tudnak a pilóták.
-
hunnylander
őstag
Állítólag még becsülik is egymás üzemanyagmennyiségét a motor hangja alapján. Állítólag.
A motor hangja, elméletileg változhat, a tömegtől függően, márpedig az idei autók nehezebbek, továbbá a légbeömlők is lettek hangolva a jobb fogyasztásért, a kasztnik is újak, 'mint rezonátorok'.
-
Oliverda
titán
-
Pá
addikt
Engem idegesítenek az új csapatok.
Alapvetően amellett vagyok, hogy legyen minél több csapat. De ennek a kínszenvedésnek semmi értelme. Mintha valaki kényszerítené őket, hogy vegyenek részt vagy nem tudom. De ha nem képes 1 tesztkilómétert sem megtenni szezon előtt, akkor mégis mit akar? Mi értelme elindulni?
Alapból a kiscsapatokkal nincs semmi bajom, mint régen a Minardi, Jordan stb. De nem szeretném, ha a nagydíjakat a 0 km-ert tesztelt autok lerobbanása miatti safety car, vagy a tök újonc, semmit se tesztelt piloták bénázása döntené el.
Pont az elmúlt években annyira összerázódott a mezőny, szinte mindenki profi volt stb. Ha tud még pár szintén profi felkészült csapat csatlakozni akkor annak örülünk. De, hogy ilyen befizetős pilóták kolbászoljanak összetákolt roncsokkal a pályán, annak semmi értelmét nem látom.
Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest