- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz
AMD Power #28572 üzenetére
Ennyi.
Én sem vitatom hogy Vettel nagyszerű pilóta, a gép is elég jó alatta. Idén nem véletlenül nyert már 5 futamot, nem is véletlenül sziporkázik az időmérőn. De nem tudom ki írta, közel sem tartotta maga mögött Alonsot 50 körön át, maximum 10. Az is annak köszönhetően hogy körülbelül egy tempót mentek, mellesleg itt iszonyat nehéz előzni.
100% hogy ha nincs SC akkor Vettel a 3. helyre jó. 63 (-5) kört lágy gumival, úgy hogy üldözték mint állat nem lehet végig menni. Ha valaki képes azt állítani hogy igen, akkor csodát látott volna mindenki.
Amúgy meg grat neki, szerencséje is volt, de ismerjük a mondást.
-
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power #28333 üzenetére
Ha stabilan beérnék az RB-t és be tudnának húzni 4-5 kettős McLaren győzelmet, akkor Vettel előnye máris szertefoszlana. Persze ehhez kéne a kocsira egy jó nagy upgrade csomag. Én bízom benne, hogy szezon közepére összezár az olló az RB körül és elkezdenek veszíteni.
7600 GS: Az, hogy szuper lágy mennyi körre elég nézőpont kérdése. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány pokoli gyors kört lehet vele menni, akkor én azt mondanám, hogy 4-5. Ha azt szeretnéd tudni, hogy hány körig marad vezethető az autó a szuperlágy gumival, akkor akár igen 20 is lehet. A pályából adódóan itt nem akkora baj, hogy ha belassulsz, mert:
1. a mögötted lévőnek is épp úgy kopik el a gumija.
2. ha mégis jönne rád fel, akkor se tud csak úgy megelőzni.A rajtnál remélem Webo megint elalszik és rögtön az hetedik hely környékén találja magát.
LH meg örülhet, ha megússza koccanások nélkül. Ott a középmezőnyben azért elég sok olyan pilóta van akinek a rajton múlik az egész versenye. Lesz tülekedés rendesen.
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power #27544 üzenetére
Én viszont azon se lepődnék meg, ha jövőre is maradna. Az igazság az, hogy Suminak a visszatérés érdekében be kellett volna tolnia heti néhány ezer kilométert együlésesekben. Most meg hogy az elvárás és a teljesítmény közt hatalmas lett a szakadék, bizony egyre görcsösebb amit művel. Viszont én nem lepődnék meg azon, hogy ha jövőre is maradna. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a csapatfőnökök közül lassan már csak az öreg Sauber bácsi tudja megkülönböztetni a gyémántot a széntől(Kobayashi, Maldonado helyett Perez), a többi meg valami össznépi önhülyítéskeretében értékelik a pilótákat.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power #26267 üzenetére
Hamilton -ál fura a helyzet.... Mivel ő a pilóták közül az egyetlen, aki VB esélyes autóval mutatkozott be az F1-be. Persze, hogy savanyú a szőlő, nem ezt tapasztalta pályafutása elején. Nem kaphat ő sem mindig VB autót. Ezt nehéz neki megemészteni.
mod: Ahogy néztem a Ferka egyenesben is halott. Alonso megint csak 14....nem is értem.
-
-
Oliverda
titán
-
venember83
nagyúr
-
-
-
sekli
addikt
válasz
AMD Power #22164 üzenetére
"Mondjuk ha megnézzük LH sem tudta Kubicát." három apró különbség:
Nem is volt neki annyira fontos, mert egyrészt nem a VB múlt rajta, másrészt úgy is kiment előle a boxba
Kubica kicsit jobb, mint Petrov
Kicsit látványosabban próbálkozottegyébként tényleg elég jó volt a Renault
-
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #22164 üzenetére
Ha nem integetett volna, akkor az nem Alonso lett volna. Én pl. ezért is szeretem. Őszintén szólva te nem tudom mit vársz, robotokat? Távirányítású gokartversenyeket? Vannak ilyenek, ha jól tudom, körbenézel biztosan találsz ilyen bajnokságokat.
Idén mutogatott Vettel is, egyesek káromkodnak a rádióban, na bumm. Most hogy utolsó futam, előny a nem domináns autó ellenére, csapat elcseszi taktikát, az autó egész hétvégén gyenge volt és csoda hogy kiakad? A mclarennek sokkal jobban feküdt ez a pálya, Hamiltonnak csak az eszetlen versenyzés maradt az esélye, ennek ellenére ahogy írod ő sem boldogult. Ezért rázta Alonso az öklét a végén, mert nem hülye, tudta amikor meglátta a rönyó fenekét, hogy esélye lement 1%-ra a másik hibájára, nem rajta múlott a dolog, de közben csak hergelte a csapat hogy használja a tehetségét (LOL). Majd a rázás után, a világsajtóba odalökte: Petrov jól csinálta. Mekkora egy "bunkó"...
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
AMD Power #22153 üzenetére
Szerintem meg ezzel akart hírnevet szerezni magának a kis spekuláns. Egész évben rosszul ment, most meg éppen jól?! Tényleg a saját versenyét futotta, de azt is átláthatta volna, hogy a vb cím várományosával packázott akkor és jobb lett volna, ha csöndben marad, minthogy még jobban hergeli Alonsot.
-
cyberkind
félisten
válasz
Lehet hiányos a nevelése, mégis 4-szer harcolt a vb címért, ebből 2-őt nyert !
Petrov még álmodni sem merhet róla, mert ő csak a pénz, és a szponzorok miatt van ott !
Alonso-nak van valamit felmutatni, nagyon is van, és Petrov-nak, a pénzen, és a szponzorokon kívül ?
Ezt fűzném még hozzá !
Ennyi ! -
törölt tag
válasz
szállj már le alonsóról, kíváncsi lennék, te hogy néznél ki 10 másodperccel azután, hogy elbuktad az f1 vb címedet...
szerintem nem rosszabb fej, mint a többi versenyző. régebben nagy volt az arca, ezért nem is kedveltem, de mostanában már semmi bajom vele.(pesze ettől még utálhatod, mindenkinek lehet saját véleménye, de te állandóan ezt az egy momentumot hozod elő, ez nem tetszik nekem)
mod: és van egy olyan érzésem, hogy alonso nem is petrovra volt mérges, hanem inkább a csapatára
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest