- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #19594 üzenetére
Nem az. Montoya 'teniszezese' volt nevetseges, nem is picit. Button triatlonozhat, koze nincs a VB cimhez. Lewis ezt a versenyt csak a szezon utan vallalhatja be.
Par napja Lewis reszt vett egy majd otoras hajoversenyen, es nem csak vendegkent, hanem dolgozott is a fedelzeten. Raadasul utkozott is a hajo. Nem hiszem, hogy a McLaren csapat odavolt az egesztol. Felesleges bizonygatni a fittseget a palyan kivul, es kockaztatni az F1-es szezonjat.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #19468 üzenetére
Nezopont kerdese. A hajot kesobb kizartak, de attol meg teljesitette a tobb mint 4 oras versenyt.
Lewis Hamilton completes Round the Island Race
Lewis Hamilton teljesitette a Round the Island Race-t a HUGO BOSS fedelzeten, amely az elso helyen ert celba (4 ora 23 perces idovel). Kemenyen dolgozott a hajon, es nem o okozta a hibat, ami az utkozeshez vezetett.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #19452 üzenetére
Tapasztalatbol beszel. Bar teljesen nem lehet tisztaban Lewis eletvitelevel, amirol leginkabb o is csak a bulvarsajtobol ertesulhet, az meg gyakran tavol all a realitastol. Tovabba Lewist a szponzorok rancigaljak kulonfele rendezvenyekre, nem kedvtelesbol megy olyanokra, hanem kotelessegbol.
-
sh4d0w
félisten
válasz
AMD Power #19289 üzenetére
Ebben az általad idézett mondatban csak az a baj, hogy ki van ragadva a szövegkörnyezetből. Ez az ominózus mondat ugyanis arra hivatott, hogy Hamilton-t védje egy olyan témakörben, ami alapvetően nem erről szól. Felvetették, hogy a tapasztalatlansága miatt hibázik sokat, erre jött vmelyik McLaren fejes ezzel a válaszzal... csak a kérdés nem ez volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power #19225 üzenetére
Nem tudom mit zizeg, amikor Whitmarsh is elismerte a büntetések jogosságát.
Néhány elvakult elhá fan még rugózik rajta, pedig inkább azzal kéne foglalkozni, hogy mit produkált a versenyen. Segítek: kifinomult vezetési stílusával elfékezett az elején egy szett gumit, csodálatos manőverrel megelőzte csapattársát, aztán beszürkült.
Na majd Silverstone-ban, a McLaren pályáján
-
copin
őstag
válasz
AMD Power #18551 üzenetére
Szerintem már most is túl sok van. Ebből a szempontból üde színfolt a Ferrari, hisz' róluk senki se mondaná hogy angolok, ellenben a Renault (Benetton múlt, supertec árnyék) már más tészta.
#18554 @ Abban benne lett volna, mert akkor besorolt volna melléjük. Azért nem csak ő akar nyerni.
-
Peat;)
veterán
-
-
válasz
AMD Power #18070 üzenetére
80km/h-val (vagy mennyivel kell menni a boxutcában) ez aztán a versenybaleset... aki már ennyinél sem tud figyelni, és megfogni az autót az mit keres egyáltalán itt.
mostantól hivatalosan is utálom ezt a kis hülyegyereket, kimi helyében biztos átszakítottam volna a sisakrostélyát. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Nem tudom, hogy mi történt pontosan.
hát nem tom hol járt a kis drágának az agya, de sztem valami F1 félén vett épp részt.Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
ez meg egy nagyon átlátszó mondat. érzi hogy bűnös, és hogy bünti lesz a vége
remélem 5 helyes bünti lesz majd belőle a következő futamon. -
shev7
veterán
válasz
huhuuu az a nem volt szandekos mondat miert van ott? Talan mar rakerdeztek nala?
VERSENYBALESET? a boxutcaban alltak. Az nem verseny volt
csak 80-rol kellett volna tudni megallni
az meg a nagyanyamnak is megy
MOD2: en meg szamitok buntetesre, mert ha nincs ott kimi, akkor o is kiment ovlna a boxbol piros lampanal...
-
Olcsi
senior tag
válasz
"Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
Szerintem a büntetés nem a szándékosságon múlik...Figyelmetlen volt, ennyi, ettől még kiszabhatnak neki valamiféle büntetést, bár nem tudom, hogy ki sértette meg jobban a szabályokat... Mert azért Raikonnen és Kubica egymás melletti haladása sem volt szerintem a legszabályosabb...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AMD Power #17553 üzenetére
csak ö ment üres tankos kört, mindenki más meg volt tankolva, és főleg kemény keverékün mentek, szóval szinte mindenki a versenyre gyur, mert nem lehet majd elözni.
0.200 a versenyen lesz vagy 150m-es hátrány,
most nagyon a fog dönteni, ki meri jobban megtankolni a kocsit a versenyre -
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest