- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
Viktor77 #48692 üzenetére
Sztem aki Schumi fan az vmennyire Ferrari fan is, és aki Ferrari fan, az Kimi fan is. Nekem eszembe nem jutna őket összehasonlítani, sztem a legtöbb rajongó nem fog foglalkozni kettejükkel, inkább Hamiltonhoz képest fogja mindenki néz, meg hogy általánosságban hogy megy neki.
-
JJános
addikt
-
bambano
titán
válasz
Viktor77 #48019 üzenetére
tán csak nem szőröznének a jogsival, ha 19 éves ifjoncokat is a pályára engednek... van pár teszt, amit produkálnia kell (pl. x másodperc alatt ki kell tudnia szállni a kocsiból meg ilyenek), ha azokon átmegy, jogsit kaphat. Szerintem. Azt is gondolom, ha összeeresztenék a magyar fociválogatottal, lefutná az egész bandát, mint a pinty.
Csak a kérdés az, mit csinál egy lezárt karrier újralangyosításával... ő csak elrontani tudja itt a renoméját, javítani nem, annak meg semmi értelme.
Szerk: Exodus: esni már tud, azt bemutatta
-
hunnylander
őstag
válasz
Viktor77 #47623 üzenetére
És felvetődik a kérdés, hogy a tesztelés betiltásának vannak e veszélyfokozó hatásai.
A gyári rázópad nem ugyanaz, mint az autó éles használata a pályán, és a szabadedzéseken nem tudnak annyit futni mint a tesztnapokon szoktak, ahol a hosszútávú megbízhatósági teszteket is elvégezhetik.
-
-
remington2
senior tag
válasz
Viktor77 #43545 üzenetére
Schumacherrel centire pontosan ugyanezt csinálták. Alávágták a mezőny legjobb autóját, és nyert.
Mi ebben az új?
szerk:
(#43531) brownusEz meg LOL, azt vágod, hogy ez egy egyszerű sztereotípia? Azt hittem, hogy itt relatíve normális színvonaló társalság folyik, ez az első eset, hogy vérszemű formula 1 fanklubhoz hasonló hozzászólást látok itt. . . . (a ferraris flamek nem ide tartoznak). Jó vicc lehet, ahogy mondják, boldogok a lelki szegények, egy ilyen képen nevetni, és abban a biztos tudatban írkálni ide, és fröcsögve imádni xy csapatot, hogy tudod, a 'felsőbbrendű' sportot nézed. . . vagy legalábbis azt hiszed.
-
puttputt
őstag
válasz
Ez tényleg hülyeség... mármint Buttont Schumacherhez mérni... ég és föld, még mindig.
Az a VB sorozat meg nem egyhamar fog megdőlni, főleg, ha a címvédő világbajnok rendszeresen fog szenvedni az amúgy, állítólag "élcsapatában".Más:
Ma reggel hallottam a Retek-Fókuszban a következő mondatot:
"Találkoztunk Mark Webberrel is, aki szintén a világbajnoki cím várományosa..."Igen... várományos még Massa, Raikkonen, Hamilton meg talán még Sutil is...
Én nem vitatom kedves druszám autóvezetési képességeit - hiába, valóban "több mint a fél szezon hátra van" - interjúból -..., de ez azért enyhe és költői túlzás
Mondjuk, biztos ezzel hálálták meg, hogy szóba álltak velük - mármint a Red Bull. -
-Mike-
addikt
válasz
Alávágják a mezőny legjobb autóját és nyer? Egy kész csoda ez az ember. Erre senki más nem lenne képes.
Bizony, senki más, Rubens nem tud vele menni, úgy ahogy ő. Engedd ki magadból a fáradt gőzt és nevess. Button eddig mindenkiek megmutatta, hogy tökéletesen vezet, a verseny kulcspillanataiban megy hibátlanul, kiautózza azt, amire sokan nem képesek. Hogy marad e végig ilyen szinten, vagy az év vége felé a nagyobb nyomás alatt hogy fog teljesíteni az még a jövő zenéje, de ha eddig nem győzött meg valakit azt azután sem fogja. Hasonlítani pedig mindig az adott sportban legtöbbet elért emberhez lehet, jelenesetben Michael Schumacherhez.
-
!Overdose!
őstag
válasz
"Alávágják a mezőny legjobb autóját és nyer? Egy kész csoda ez az ember. Erre senki más nem lenne képes."
2003 óta van a csapatnál, talán ennyi idő után megérdemel egy győztes autót. Nem csak ő, hanem mások is hasonló helyzetben. Mellesleg nem vágták alá az autót, hanem részt vett a fejlesztésben, ahogy tudott.
De, persze más is képes lenne rá, de nem biztos, hogy más is megnyerne 6 futamból 5-öt. Barichello rögtön nem. Tavaly Kovalainen 1-et mákolt be a mezőny egyik legjobb autójával és még sorolhatnám.
Brawn sem hülye teljesen. Az ilyen nyilatkozatok jól esnek Button-nak, jó a szponzor kereséshez stb. De ha semmi alapja nem lenne, akkor nem mondaná.
-
JJános
addikt
válasz
Viktor77 #32906 üzenetére
Pázsit2:
Én ezt az egészet nem tudtam, mint ahogy azt sem, hogy a maszat név kit irritál. Csak azt gondoltam, hogy valami más értelme van. Nekem a Maszat nem irritáló, és nem negatív. Nem igaz, hogy nem lehet velem ezeket megbeszélni. Én hajlandó vagyok bárkit bármiképp nevezni, ha arra kérnek. nem akarok senkit megbántani. Csak nekem estetek, én meg közben nem értek semmit.
Én tisztelek, és szeretek minden embert, ebből fakadt ez a dolog. Bánom is én ha sonkáztok, vagy HAM-oztok. Én is szeretem a sonkát, és a HAM konzervet is.
Ha valakit sért amit irok, közölje velem, én készen állok arra, hogy változtassak. Csak azt gondoltam sértő, vagy rossz indulatú a sonka név. -
JJános
addikt
válasz
Viktor77 #32897 üzenetére
Elnézést kérek minden Massa szurkolótól, és mindenkitől akit irritál a maszat név. Bocsánat. Én már régen nem használom, de többet nem fogom. És bárkit rossz névvel illettem, bocsánatot kérek.
Egyébként ezt a nevet átvettem. Még akkor, amikor nem volt probléma a topicban a becenevek miatt. Akkor szinte minden vezetőnek volt beceneve. Ez azonban eldurvult.Nem sorolom fel a neveket. De azt aki akarja, láthatja, hogy igyekezek minden márkát, és minden versenyzőt tiszteletben tartani. Én sosem ferkáztam. Nem tudom, hogy sonka mit jelent, nem is akarom tudni, de irritál. Van neki rendes neve.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viktor77 #32091 üzenetére
Massat a saját csapata hátráltatta a VB cím megszerzésében, ez volt a legnagyobb hátránya. Ha rajta múlott volna már idő előtt övé a cím. Hungaroringen az élről esett ki, de az évkezdés se sikerült a ferka megbízhatatlansága miatt. Singapur -ban meg a csapat tolta el a versenyét.
Asszem Haminek ilyen gondjai nem voltak. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #28882 üzenetére
Sztem hülyeség...megnéztem pár pályát, 40-50 kör között szoktak kint lenne az élcsapatok is, pl. Spa-ban az már szinte versenytáv.
Szükségük van a beállításokra..
Másfelől meg pénteken még nincs felgumizva a pálya,..és ezen a pénzdíjjazású időmérőn sem a nagycsapatok fognak kimenni felgumizni.
Szal ideális beállítások híjján, egy még elégtelen tapadású pályán 1millás időmérést futni...Ez már megint kinek jó?...mert a kiscsapatoknak nem, a nagycsapatoknak meg nem feltétlen van szüksége arra, hogy a hétvégét kockára tegye egy esetleges 1milláért...
Ez csak a nézők leültetése lenne a tévé elé valami nézhetővel. Az év ezen szakaszában megnézném, hogy mondjuk a Ferrari, de akár a McLaren meghajtaná a motorját...nem látom értelmét, azok nem jönnének akik tömegeket mozgatnának meg, azok pedig még így sem kapnak pénzt akiknek igazán szükségük lenne rá. -
proof88
addikt
válasz
Viktor77 #28882 üzenetére
Szerintem inkább azért lobbizzanak, hogy majdnem minden helyezés érjen pontot, ne csak az első 8.
Ezeknek a pénteki versenyeknek nem örülnék annyira, úgyse lenne rá időm élőben megnézni. A mostani szabadedzések meg számomra izgalmasak, mert jó újra látni x hét után őket, ahogy gyakorolnak a köv. pályán. Szerintem, akit érdekel, az nézi. Persze értme én, hogy nézettséget kell növelni, de most ennyi erővel mindenféle más, unalmas műsorban be lehetne vezetni dolgokat, csak hogy nézettebb legyen.
Most úgy tűnik, mintha én egy konzervatív, maradi ember lennék. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor77 #28885 üzenetére
Ha jól tudom jövőre megszűnik a pénteki, illetve szombati napijegy (legalábbis nálunk). Lesz vasárnapi meg weekend
Árakban minimális eltérésekkel természetesen. Mondjuk ennek én csak örülök, mert idén annyian voltak kint pénteken és szombaton is, hogy majd összetaposták egymást az emberek. Legtöbb embernek persze fingja sem volt az egészről, kijött 5K-ért Super Goldra f.szverni, sörvirslizni. Ezek maradjanak is otthon, aki meg komolyan gondolja és fontos neki, az meg úgyis ki fogja fizetni...
Ennek ellenére én jövőre valszeg nem megyek ki, mert Spa az új célpont
-
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor77 #25283 üzenetére
Reméljük erre nem kerül sor.
Oliverda: Ez egy jó ötlet!
Hamilton győzött, a Ferrari óvást helyezett kilátásba1.Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 44 -
2 Felipe Massa Ferrari 44 +14.4
3 Nick Heidfeld BMW Sauber 44 +23.8
4 Fernando Alonso Renault 44 +28.9
5 Sebastian Vettel STR-Ferrari 44 +29.0
6 Robert Kubica BMW Sauber 44 +29.4
7 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 44 +31.1
8 Timo Glock Toyota 44 +56.5
9 Mark Webber Red Bull-Renault 44 +57.2
10 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 43 +1 Kör
11 David Coulthard Red Bull-Renault 43 +1 Kör
12 Nico Rosberg Williams-Toyota 43 +1 Kör
13 Adrian Sutil Force India-Ferrari 43 +1 Kör
14 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 43 +1 Kör
15 Jenson Button Honda 43 +1 Kör
16 Jarno Trulli Toyota 43 +1 Kör
17 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 43 +1 Kör
18 Kimi Räikkönen Ferrari 42 +2 Kör
Ret Rubens Barrichello Honda 19 +25 Kör -
tuskooo
addikt
válasz
Viktor77 #20626 üzenetére
Nem feltétlenül belekötés ez sztem. Csak annyit kér mindenki, hogy linkelje inkább. Egyáltalán nem nehéz sztem. És ha nem is a net miatt, én pl. utálok rengeteget görgetni a képek miatt. Ja és én személy szerint meg is köszöntem, hogy linkel, szval nem tudom, mire alapoztad, hogy észre se vesszük, h mit csinál...
-
AtiGef
senior tag
válasz
Viktor77 #20227 üzenetére
én is csak ennyit láttam
Ilyen körülmények között nehéz menni. Hamiltonak azért volt könnyebb dolga mert nem ment előtte senki.(azért tényleg szépen vezettet és gratula neki)
Kimi kihozta amit lehetett.
Izgalmas volthunnylander, te állat tenyésztő vagy? Netán Greenpeaces? Lehet csak vega
-
Carpio
tag
válasz
Viktor77 #16787 üzenetére
Most nem azon van a hangsúly, hogy valakit kilökött, hanem, hogy kit lökött ki.
Ez a Sutil gyerek egész életében azon ügyködött, hogy vmi hasonlót produkáljon, mint most és jött ez narkós, mákos finn és tönkre teszi egy élet munkáját. A hangsúly az élet munkáján van. Mindezt úgy mondom, hogy Sutil nekem csak egy, a pilóták közül. -
JJános
addikt
válasz
Viktor77 #12929 üzenetére
Jó, rendben igazad van, bár nem teljesen. Abban biztosan, hogy nem kellene személyeskedni, de ezt ő is teszi, sőt, pimaszul, és újra, és újra leírja a valótlan dolgokat.
Kimiről ilyet leírni ? Ez nem vélemény, hanem provokálás, szvsz.
Én most be is felyezem az ilyen jellegű hsz.-t. és bocsánatot kérek. És inkább engem csukj be, mint a topicot.
Aztán az ilyen fanatikusok miatt hagyja ott az ember a kedvencét, mert ha ő is neki drukkol, akkor én köszönöm szépen, de elhatárolom magam. Bár szerintem, csak provokált.
-
hummertime
csendes tag
válasz
Viktor77 #12877 üzenetére
Miért nem lehet normálisan elmondani a gondolatokat? Úgymint Te, vagy hunnylander teszi, vagy ahogy én is. Olyan nehéz dolog ez egyeseknek? Mellesleg volt más fórum, ahol velem is elszaladt a cérna korábban, időnként lementem majdnem lacafaca stílusába, de azóta felnőttem, rájöttem, hogy ezzel nem lehet szintet tartani a fórumokon. Én nem vagyok a bannolások híve amúgy, csak ha már nagyon mélyre megy valaki.
Ami ON, a brazil üzemanyagos eset abszolút cirkusz kategória volt. Sztem nem is létező dolog volt, csak el kellett terelni a figyelmet a kevés negatív hangról, meg a csapatutasításról, amivel Kimi tulképp nyert. Ha még nem is volt bunda, ha mindez valóságszerű volt, akkorsem ér a vb cím semmit, merthogy csapatutasítással szerezte meg a világbajnoki előnyt Raikkönen. Erre pedig a Forma-1 bajnoki címei között nem volt példa.
Részemről lezártam. Aki megértette, amit mondok, annak sikerült, aki nem akarja, az úgysem fogja sosem.
-
hummertime
csendes tag
válasz
Viktor77 #12864 üzenetére
Ezzel már sokan próbálkoztatok, sokszor el lett mondva, hogy ez benne volt a pakliban és a Ferrarinak tennie is kellett érte. Ha 20 pontos hátrányban vagy 4 futammal a vége előtt, amikor a kémügyben a döntés és a bunda születik, akkor nem elég hogy a másik megáll a pályán. Célba is kell érned. A Ferrarinak ez sikerült. Ha nem sikerült volna, akkor maguknak köszönhették volna. A lényeg, hogy a McLarennek minden tőle telhetőt meg kellett tennie azért, hogy ne vigye el az 1-es rajtszámot. Ha nem így tett volna, további felelősségvállalás követte volna mindezt.
Mellesleg Alonso is tud erről az egészről, de saját érdekében nem beszél, mert nyakik ült a kémügy fekáliájában. Helyette a csapata ellen megtett mindent, amit tudott, a szokásos hiszti, zsarolás, fityfene.
A McLarent és Alonsot nem sajnálom, Hamiltont igen, de tudom, hogy ő képes lesz nyerni még, mert a mai mezőny messze legjobb pilótája.
Ami zavar, hogy a szerintem középszerű, és kritikus pillanatokban mindig hibázó Räikkönen kapta meg a címet, ajándékba, részben csapattársi elengedéssel. És nem csak ez, hanem ami utána jött, hogy az addigis vad és goromba rajongótábora mégdurvább, mégnagyképűbb lett, lehordott mindenkit mindennek, Kimiből meg istent csinált. Engem leginkább EZ zavar.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest