- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #39145 üzenetére
Reggel 8h00
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #38333 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy most már sorozatosan "benéznek" dolgokat. És nincs olyan hétvége, amikor ne brillíroznának.
Kimi dobogóra is fel jött volna szerintem. Csak hát ekkora szembeszéllel nem tud.
A többikkel ellentétben ő tájfunt kapott. -
mexx0407
tag
válasz
manutdzoli #38319 üzenetére
pancser ? nem ők tehetnek róla szerintem!
-
copin
őstag
válasz
manutdzoli #36820 üzenetére
A "kers feltöltősdi" jó ürügy a gonoszkodásra. Sonka hozza az egocentrikus formáját. Soha nem tér észhez az az ember. Ember...
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli #36829 üzenetére
Nekem az is elég ha 10-et nyer.
De valahogy az az érzésem, hogy nem lesz neki meg a VB cím és visszavonul. De ne legyen igazam.
-
mrlujoak
veterán
válasz
manutdzoli #36820 üzenetére
...Ráadásul a másik Toyotával (Hamilton, Trulli mögött) versenyző Glock is elrontotta azt a kanyart, csak nem annyira, mint Trulli.
mrlujoak
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli #36797 üzenetére
Tavaly sem tetszett soha, hogy valakiket safety car miatt hátrány ér és emiatt örülök hogy ma meg tudták oldani az SC-t, úgy hogy minimálisan szóljon bele a végeredménybe.
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli #36790 üzenetére
És ezzel megakadályozták, hogy Buttont jogtalan hátrány érje az SC miatt. Tulajdonképpen fairek voltak.
Még így is hátrány érte egyébként mert elvesztett sok mp előnyt, ami akár az első helyébe is kerülhetet volna, ha nem esik ki Kubica. -
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli #33371 üzenetére
Benkő Dániel színvonal
-
No One
csendes tag
válasz
manutdzoli #28749 üzenetére
Sztem itt az történhetett, h rutinból, mikor befejezték volna a tankolást, azaz rántották (volna) ki a tankolócsövet, akkor kapta a zöld jelzést, majd miután beragadt a tankcső, akkor adta a pirosjelzést, de Massa ezt már nem láthatta, mert ki akart még férni az éppen beérkező autó előtt....
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #28749 üzenetére
egyértelmű sztem...ki akarta engedni az az autó előtt akinek aztán majdnem neki is ment Massa.
Gyászos dolog és bőghet is mint gép, mert ilyen kiélezett szituban ennyivel a vége előtt ilyen hiba nem fér bele...nem fér bele.
Lehet emberi oldaláról közelíteni, és akár sajnálni...de én egy cseppet sem akarom megérteni, sajnálni Massa-t tudom, mert ő hibátlant hozott több területen is a hétvégén, és bírja/bírta a nyomást...hát akkor bírja más is, vagy ha nem akkor nem oda való.
Tök mindegy hogy Massa megvígasztalta vagy sem, ez szép gesztus Massa-tól, de ez a dolog benne marad a srácban. Nem elég hogy olyan elhívatott hogy bőg ilyenkor...a fele PH Ferka tábor boldogan nyomná azt a gombot és bőgne ha elrontotta.
A különbség az, hogy az ott lévő embernek hiba nélkül kell teljesítenie....jön egy autó és szoros lesz? Nem engedem ki.
Nem fogok kapkodni...és ha számonkérik hogy miért kellett Massa-nak 1np-t várnia akkor elmondom hogy én hogyan láttam.
De semmiképpen sem sodrom veszélybe a pitudvart, szerelőket, Massa-t...a VB-t, csak azért mert kapkodom. -
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli #28744 üzenetére
Most is van "nyalókás ember", csak nyalóka helyett gombokkal.
Na most ha ez a konkrét emberke balf@sz, nyalókával is balf@sz marad... -
Oliverda
titán
válasz
Szerintem Albers-re gondoltál.
A motor is ugyanaz.
-
Chip
aktív tag
válasz
Szponzor ugyanaz és akkor is bal pole-os pálya.
-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #27574 üzenetére
máváffánkúúúlo!
Azért szerintem érthető a sikoltozása. Ha valaki nincs hozzászokva a versenyszerű kanyarvételekhez, könnyen eltolódhat az ijedtség a halálfélelem felé, az pedig nem egy játékos érzés.Ráadásul szerintem egyáltalán nem fair dolog ilyet csinálni valakivel, ehhez képest még egész viccesen fogta fel a dolgot.
-
válasz
manutdzoli #100 üzenetére
Tökéletesen igazad van,egyébként a Torro-Rosso már egészen versenyképes
-
janeko
őstag
válasz
manutdzoli #25419 üzenetére
lehet
ahogy elnézegetem néhány másik fórumot, szinte mindenhol lewis bőr színével vannak a kifogások.. mintha tehetne róla.. mind1 ne is menjünk bele ebbe a témába -
laci666
senior tag
válasz
manutdzoli #25339 üzenetére
Remélem én is
Nem kell még leírni Kimit ha Massa nem tudja önerőből megelőzni akkor szerintem nem fog félre állni.Csak akkor lesz valami segítség ha Massa Kimi sorrendben mennek akkor talán nem fogja támadni ennyibe ki is merül a Kimi segítség.
Na meg ugye a Hami is kieshet még -
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #25349 üzenetére
Ott a csapat hibázott! Nem is kérdéses. Massa csak ment mikor engedték.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
manutdzoli #25339 üzenetére
de még mindig reálisabb lenne 5 rajthelyes büntetés,vagy x pont levonás a csapattól,mint 10ezer euros bünti.SZVSZ
-
Dragbajnok
tag
válasz
manutdzoli #25289 üzenetére
Nem kellett volna még egy kör sem csak még két kanyar és megnyerte volna.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #25260 üzenetére
Ez pontosan így van! Még sok van hátra.
-
mexx0407
tag
válasz
manutdzoli #25260 üzenetére
ne nyerjen semmit se ....
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #24264 üzenetére
Majd holnap jonnek ok.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #24248 üzenetére
Nem 13 pont miatt temetik. Hanem azért amit "művel" vagyis nem művelt az elmúlt 3 futamon.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #23850 üzenetére
igazából nekem sem tetszett a futam, az időmérő sokkal jobb volt...mert szeretem az ilyen pályákat, de sajnos az F1 milyensége...a kis kockázatvállalás versenyeztetése az nem tesz izgalmassá egy ilyen pályát.
Mindenesetre nekem tetszettek az onboard felvételek, és tetszett ahogy húzták az íveket az autók...maga a versenyzés az nem volt nagy szám...mert nem nagyon volt
A Ferka büntetést full jogosnak tartom, de max a pénzbüntetésig...ami azért büntető erővel hat persze, szal ez így tök jó szvsz.
..Glock taktikáját is sztem az hozta elő, hogy ők talán büntire is számítottak a Heidfeld-s eset után, így inkább nem is erőltették a q1-t.Hamilton-n lehetett látni az első kiállás előtti gyors körén, hogy ezt tudja letenni az aszfaltra, és ha nem elég, akkor be kell nyelni a 8 pontot...több nem juthat önerőből.
Massa irgalmatlan erős volt a hétvégén. -
lúzer
veterán
válasz
manutdzoli #23800 üzenetére
pedig de
lesz jövőre, van értelme?vagamo: köszi
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #23800 üzenetére
Pedig az elmúlt 3 futamon pépé verte.
-
asthma
tag
válasz
Pontosan, de most talán toyota elkapta a ritmust
Barrichellot és Buttont sajánlom a hondanál
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #22179 üzenetére
Biztos sokat tankoltak neki "megint". Úgy mint az elöző futmon....
-
gV
őstag
válasz
manutdzoli #22179 üzenetére
az h raikönnen mit csinál azt nem tudom, de a F1ben van egy Räikkönen és Ő a 6. lett
a q2-ből kiindulva esély van a Ferrari győzelemre, csak jól sikerüljön a holnapi nyitó etap
-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #21924 üzenetére
Az egyéniségéből fakadó férfiasság, határozottság lehet benne vonzó egy nő számára, de a külseje egy huszon-harmincas nőnek nem hinném, hogy bejön. A kettő együtt meg csak pénztárcával együtt billen át könnyen pozitívba.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #21526 üzenetére
Kimi nem második számú. Ez nonszensz!
Sajna Maszat Sumi barátja volt, és Sumi miatta hagyta abba a versenyzést, mert neki kellett a hely.
Én úgy látom, hogy Massa nem a nyerő fajta, és láttam, ahogy keménykedett Kimivel szemben. Egy csapatnál sem kell ilyen ember!
És nem is nyerő tips. El fog bukni, amikor nyerni kell. Nem tudja elviselni, ha lelépi valaki.
AMD POWER: Légyszi helyettem is drukkolj, és vigyél feltétlen egy angol zászlót!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #20299 üzenetére
Pedig biztos nem a verseny miatt volt ideges, csak a cuccán térdelt a paparazzi. Én taknyán is vágtam volna.
Két hét mulva német nagydíj. Kimi esélyes. szvsz.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
manutdzoli #19184 üzenetére
Néztem a táblákat:
Kimi nyert eddig 2-t, és 2x esett le az 1. helyről önhibán kivül... az 4
Massa nyert 3-at, de ez lejön amit ajándékként pottyant hozzá, akkor ezt nem nyeri meg, és igy 2
Hamilton 2-t nyert.. nem volt önhibáján kivült 1. helyről 0-ás
Kubica 1-et nyert, de az lejönne a önhibáján kivül kiminek, igy neki 08 verseny után a relativ állás:
Kimi - 4
Massa -2
Hamilton -2
Kubica -0A valós:
Kimi - 2
Massa -3
Hamilton -2
Kubica -11. Felipe Massa BRA Ferrari 48
2. Robert Kubica POL BMW 46
3. Kimi Räikkönen FIN Ferrari 43
4. Lewis Hamilton GBR McLaren 38Így jó esélyel Kubica még megy lejebb, és Kimi, majd vmivel lasabban Massa fog feljönni, és valoszinű igy Hamilton is feljön 3.ra...
-
válasz
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #18219 üzenetére
A 2 esetet mégcsak nem is szabad egy lapon említeni.
-
ronaldo
őstag
válasz
manutdzoli #18140 üzenetére
Mert lehet, hogy nem is akarta...
b-type: Hamilton nem számolt arra hogy meg kell állni a lámpánál...
Ja... Kár. Pedig az F1 az egyik legkiszámíthatóbb sportok egyike. Annyira egysíkú az egész.
Az már csak olaj a tűzre, hogy ebből kismillió kalamajka adódott már. Annál megérteném ezt a hibát, aki most csöppent be az autóba és fogalma sincs a szabályokról. De még annál is érthetőbb, aki ennek a boxutcai mezőnynek a közepében araszol mert ott kevésbé átlátható. A 6. és 7. autó között levő 20m 60-70km/h-nál pillanatok alatt eltűnik, nincs idő fékezni. Itt csúnyán volt.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #18140 üzenetére
Nem tudom. Pedig az mindenkinek jobb lett volna. Ha tudta volna akkor oda "állt" volna.
-
simonzé
addikt
válasz
manutdzoli #18107 üzenetére
Ez milyen már? Egy F1 versenyzőnek nem kell szerénynek lennie. Még szimpatikusnak sem. Alonsót is mindenki hispánkutyázta, mert arc volt. Most azért nem nagyképű, mert nem ő a tamburmajor manapság. Asszem Mansell vagy Senna mondta, hogy akkor kell abbahagyni a versenyzést, ha már nem hiszed el hogy te vagy a legjobb. Na Alo, Hami, Rai, Massa, sőt még Piquet is elhiszik hogy ők a legjobbak, így kell ezt csinálni! Ha nem bízol vakon magadban, akkor ne versenyezz!
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #18107 üzenetére
De tényleg ilyet elrontani. Ez olyan mint tavalyi utolsó futam mikor "elváltotta" magát.
Ilyen nevetséges buta hibákat elkövetni. 1x nem szabad! Főleg nem úgy ,hogy közben másokat is lebont!
simonzé: Én sem Kimit sajnálom. LH-t ,hogy ilyen jó esélyekkel kecsegtető futamot elszúrt.
-
Jofi81
őstag
válasz
manutdzoli #17692 üzenetére
Igen.
-
szállitó
senior tag
válasz
manutdzoli #15376 üzenetére
a dobogora mindenképpen fel fog állni (szerintem)
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #15376 üzenetére
Biztos, hogy jó lesz. Majd szépen körröl-körre tolja befelé ezerrel. Lehet kettős Ferrari győzelem. Remélem Hami dobogós lesz.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli #15062 üzenetére
Massa-ról nekem is valami ilyesmi kép áll össze.
tud gyors lenni, meg számolni is kell vele, de sajnos a teljesítménye nem az a hűmegha, hogy folyamatosan, futamról-futamra hozza a VB címhez szükséges teljesítményt
de ne legyen igazam, drukkolok neki is, de azért Kimi-vel nem 1 súlycsoportba vannak -
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli #14918 üzenetére
ezt én is néztem, valószínű nem lógott ki, az orrkúp ott volt, csak beleragadt a gumifalba, mikor kihúzták, akkor jött szét...
-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli #14336 üzenetére
azért csak beleszólok, gondolom ha valaki kérdez valamit, otthonról nem olyan egyszerű képben lenni, hol mikor ki mit csinált, mondott. ezért is kell, hogy ott legyen mindenhol az ember..
-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli #14334 üzenetére
gondolom az utolsó mondatot már nem olvastad el:
A béren kívül természetesen a szállás- és utazási költségeket is Alonso fedezi....namost e-mailt írni otthon is lehet, bárhol a világban, nyilvánvaló, hogy nem erről volt szó..ezt meg át kellene gondolni még egyszer:
Semmi köze nem lenne a versenyzésnek annak aki válaszol az e-mailekre
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #14332 üzenetére
Alonsoval együtt dolgozni legjobb élet? Szerintem érdeklődj a McLaren szerelőknél, illetve a Renault istállónál, mennyire jó is volt vele dolgozni, mikor hisztizett s mindenért a csapat volt a hibás.
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #13819 üzenetére
Ne bántsd kedvenc Lacinkat, legalább feldobja az unalmas futamokat
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #13816 üzenetére
Olvasd újra, hátha leesik. (koppint=lemásol)
-
venember83
nagyúr
válasz
koppintotta: másolta
-
lacafaca
addikt
válasz
nem lewis hátulját, lewis manőverét
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #13464 üzenetére
Valahogy csak összekuporgatják a Ferrarival karöltve.
-
sekli
addikt
válasz
manutdzoli #13464 üzenetére
na, de hova a fenebe sietett...?
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli #13455 üzenetére
malaysiaba odatette magát Kimi a rajtnál
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #13451 üzenetére
A poros ívről rajtolva nehéz dolga lesz, örülhet ha a mögötte lévők közül nem éri be valaki. Izgalmas rajt lesz az biztos.
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #13443 üzenetére
Kiminek előznie kéne ahhoz hogy jó eredményt érjen el. Az meg nem jön össze általában neki. Mclarentől mióta elkerült csak csúszik lefele a tudása külső laikus szemmel.
(egy volt Kimi rajongó) Versenysebessége még megmaradt szerencsére.
Gyors tipp: Massa
Kubica
Kova
Heidfeld
Trulli
Rosberg
Webber
Button v. AlonsoSzerintem is lesznek kiesések, meg összeakadások.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Szerintem is itt van az idő elásva.
Túl sokat tankoltak a Ferrarikba. Illetve Massa hibázott is, legalább 2-3 tizedet benne hagyott. -
proof88
addikt
válasz
Szerintem is alakítanak majd szépen holnap a Ferrarik, szerintem Kiminek ma amolyan "most nincs kedvem hozzá, majd holnap..." hangulata van, meg ugye ki tudja, mennyire volt tankolva.
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #13393 üzenetére
Mások hasonlítgatták és nem ő. Olvasgass kicsit mielőtt hülyeségeket írsz.
Rosberg
Massa
Hamilton
Raikkonen
Kovalainen
Trulli
Webber
Glock -
gV
őstag
válasz
manutdzoli #13322 üzenetére
Schumi titka abban rejlik h folyamatosan fejlodott (emberileg es mint versenyzo is) az evek soran, ezt kell most barkinek akit majd ossze akarnanak vele hasonlitani utanacsinalni (tobbekkozott)
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #13322 üzenetére
Mindenki olyan autóban kezd amilyenben tud. Nem vitatom a másik két pilóta képességeit, de ők nem lettek Formula 3 és F3000/GP2 bajnokok az F1-be kerülésük előtt, továbbá nem volt előszerződésük egy nagycsapathoz. Hamilton több mint tíz évig keményen dolgozott és hozta évről-évre a kiváló eredményeket azért, hogy ma egy McLaren-t csaphasson a gumifalhoz.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #13319 üzenetére
Lesz bizony. A Toyota hazaküldte Kölnbe Glock kocsiját egy kb. hasonló töröttségi szint után. A Mekinek ezt most itt helyben kell megcsinálni. Szóval az esti szieszta most elmarad.
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #13241 üzenetére
Premiere (ha jól tévedek) csak kisatírozta a logót
attisx: Nem az volt, láttam
-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli #13239 üzenetére
a tévében..
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #13149 üzenetére
Már nagyon vártuk, hogy leteljen a két hét. Már a héten több kemény összekapás volt, és szorgos moderátor kellett, hogy ne fajuljanak el a dolgok.
Én már a homokautóval is rajthoz álnák, egész jó lett. Bár azt mondják, hogy homokból itt lesz bőven.
Akkor pedig nem fog tapadni a pálya, és a technikás versenyzőknek kedvez.
A Ferrari előnye, vagy inkább Kimié sok lesz.Tippem: Kimi, Hami, Lonzi, Vettel. Tétre, helyre, és befutóra.
Az előbb láttam Bahreinről egy filmet a NG-on. Szép hely. Olyan felhőkarcolója van, ami iker, és a tornyok között három óriás ventillátor adja a zenergiát. ( a vízbül veszi ki ja )
-
Mezcal
addikt
válasz
manutdzoli #13084 üzenetére
Azt honnan veszed, hogy Massa nem jó az esős futamokon?
[link] -
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #13054 üzenetére
Menjen csak! Én már alig várom!
A legjobb az lenne, ha Massa megint nem szerezne pontot és a következő versenyre már helyet is cserélnek -
-
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli #12053 üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz
manutdzoli #12053 üzenetére
Idő mérö holnap reggel 7:00-tol
verseny vasárnap reggel 8:00 órátol -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #11889 üzenetére
Örülök neki. Komolyan zavart már. A Manutzoli nem okozott volna problémát, csak a d mindíg ott volt. Aztán tegnap Veszprémben jártam, és egy buszmegálló nagyságú betűkkel egy falra oda volt firkálva MAN UTD! Megfelelő színekkel. Leesett azonnal! Az én kedvencem is angol, de én inkább a pattantyúsokat bírom jobban, de a MU is tetszik. A ferrari meg szintén.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #11878 üzenetére
Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miért ez a neved. Manutd zoli. Ma rájöttem.
Man= M
utd= UM.U. drukker vagy! Eltaláltam?
-
gV
őstag
válasz
manutdzoli #11637 üzenetére
Massa helyére hozzátok már vissza Schumachert!!
Miért is?
-
Male
nagyúr
válasz
manutdzoli #11631 üzenetére
...és Sutil autójában meg az időmérő után cserélték a Ferrari motort.
-
bdav
őstag
válasz
"A McLarennek persze sosincs semmi hibája" ?!?!?! 2004?! 2005?! 2006?! McLaren 10 évig ipari hulladék volt megbízhatóság tekintetében, most tavaly meg idén végre nem pusztul meg az autó minden 2. versenyen. Kimi és Massa meg egyszerűen túl sokat hibázott ma, a motorpusztulás csak a hab volt a tortán.
Kovát sokkal jobban sajnálom, ő önhibáján kívül került hátra... Különben McLaren 1-2, ha a Ferrarik végigmennek, akkor is.
Respect Hamiltonnak, Heidfeldnek és Rosbergnek, ők jól tolták.
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #11637 üzenetére
Jobb a pilótapáros.
-
zolynet
veterán
válasz
1pont csak Kimi ölébe esett, hihetetlen....."szerencsés" flótás
csak sajnálni tudom Kimit, sztem rontás van rajtade hogy a szerencse szónál nem állt be a sorba az ziher
-
AMD Power
titán
válasz
Az biztos ,hogy a mai Ferka produkció nagyon gyengusz volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #11465 üzenetére
Nem
Reméljük a TV-ben menni fog, mert adás még nincs
-
poffsoft
veterán
válasz
manutdzoli #11465 üzenetére
hacsak az rtl nem adja online....
Mikor kezdődik?
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #11090 üzenetére
Lonzit én sem igazolnám le a Ferrari helyében.
Rosberg nekem is tetszik, és még sok fiatal. Azt hiszem a Ferrari helyében egy fiatal tehetséget igazolnék. Vettel? Rosberg? Ki tudja.
Mindenesetre egy olyan embert, aki nem csapatmunkás, lásd a tavalyi veszekedései, semmiképpen nem. Igazad van, szvsz.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli #11082 üzenetére
hát ja, azért mégiscsak egy 2x-es világbajnok.
én se csípem nagyon Alonso-t, de a Mekinél sajnáltam amit műveltek vele, remélem a Reanultnál megint normális körülmények között tud majd versenyezni, és azt is remélem hogy legalább 4-en partyban lesznek a VB címért, mert akkor nagyon izgi szezon elé nézünk.
(de halkam megjegyzem hogy a végén úgyis Raikkönen lesz happy)
-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli #11080 üzenetére
hát kell egy ilyen nagypofájú is, mert akkor unalmas lenne a maradék 5 nap, és nem tudnánk miről beszélgetni.
kár hogy az ilyen beszólásoknak nincs megfelelő következménye, mert hogy jön ő ahoz hogy valakit, aki tőle sokkal nagyobb ember, elkezdjen fikázni és kritizálni.
én az ilyen beszólásokat nem hagynám ennyiben, és lenne következménye.
taknyos kis újonc -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #11071 üzenetére
Párhuzamosan néztem hol a magyar 1-e, hol pedig az eurosportot. Az eurosporton este is volt futam a super géposztályban. Ott mondták, hogy kétszer is beállt a motor, vagyis megragadt a dugattyú. Úgy tudom volt már halálos baleset is ilyenből futamon.
Egyszer nekem is volt ilyen, kismotorral Bakonyszombathelyen 60-al kocogtam, azt megállt a dugattyú. 25-30 métert csúsztam. Remegett kezem, lábam, mikor leszálltam a motorról.
Ennek ellenére A mi Talmánk pontokat szerzett. Én sárga nadrágot tudtam volna esetleg összehozni.
Már tervezik a 2009-es ferrarit! Párhuzamosan a 2008-assal. Nem semmi.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli #10943 üzenetére
megelőztél ez úgy néz ki mint hami apja
-
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli #10919 üzenetére
Tudod, az elvonási tünetek...
De már nincs olyan sok hátra.Ha megnézed a nagyok is unatkoznak már
: [link]
-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli #10919 üzenetére
Jaja meg kosaras
-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli #10909 üzenetére
Igen most minden angol függetlenűl attól,hogy volt versenyzőről volt-e szó hami izéjét nyalja.Nem is lenne ezel probléma ha reálisan nyilatkoznának,de amiket mondanak hát kicsit durva szerintem
-
zolynet
veterán
válasz
manutdzoli #10816 üzenetére
ugyan...
Rosberg az én emberem amúgy is -
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #10816 üzenetére
Ne magadból indulj ki...
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #10782 üzenetére
Mester is who?
-
Thrawn
félisten
válasz
Nem véletlenül van ott az utolsó smiley. Azért páran vették a lapot
Motion_Blur: -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nagy M-el írja!
-
gV
őstag
válasz
manutdzoli #10744 üzenetére
pletyka.., ráadásul spanyol, egy lyukas garast sem tennék az igazságtartalmára
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli #10729 üzenetére
no para, a többiek valszeg behúzott kézifékkel mentek
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #10719 üzenetére
japánra elvből nem rakok ;P
-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli #10719 üzenetére
Nakajima a titkos favorit
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #10717 üzenetére
Rosbergnek érik az első futamgyőzelme idén;) meg is tippmixelem megfialtatok rajta egy tizest;))
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Oakley topic
- További aktív témák...
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest