- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
bandus #33872 üzenetére
Ne kezdjük már megint ezt, ha lehet. Még ha hülyeséget írt volna, érteném, hogy belekötsz, de semmi marhaság nem volt benne. Valenciában a BMW Kubica alatt pont ugyanilyen tervezett megállás volt, mint amit hunny második verziónak írt, szóval nem értem, megint mire ez a kötekedés.
-
hunnylander
őstag
válasz
bandus #33872 üzenetére
Az elektronikai meghibásodás a hírekben volt, IIRC a tesztriportjukba is bekerülhetett.
A második dolgot érdekességképpen jegyeztem csak meg, nem mondtam, hogy a tegnapi leállás az volt (de ha nem lesz ilyen több Melbourne-ig akkor...). Ilyen tesztprocedúra* létezik, és ilyenre amikor rákérdeznek az újságírok, a csapat azt mondja, hogy 'semmi komoly, blabla'.
Direkt odaírtam; (ha az volt, ha nem). Pont az ilyen visszakérdezések miatt, de nem sikerült az óvintézkedés.
*Ha ezzel kapcsolatban is felvetődne, hogy én ilyet honnan tudok; nem magamtól.
-
D@ni88
addikt
válasz
bandus #33576 üzenetére
hát de ez az ocsmány kicsi hátsó szárny eléggé furán mutat azzal a szemvakító pirossal
amúgy lehet hogy azért karcsúbb a Ferrari, mert úgy voltak vele hogy úgysem szerelik be KERS-t, és így keskenyebbre is tervezték, míg a többi azért szélesebb, mert nekik van, vagy be akarják tenni még az idei év során...
de látom megelőztek ezzel az eszmével -
MPowerPH
félisten
válasz
bandus #33032 üzenetére
Ha bevezetik az egységes motort és váltot, a BMW, Mercedes, Ferrari, Toyota, Renault biztos kiszállnk az F1 -ből, ugyanis ők ezért vannak ott a sorozatban. Ezzel csinálják maguknak a reklámot. Az FIA kicsit eltolta a dolgot, de fognak még sírni az ilyen baklövések miatt.
-
hunnylander
őstag
Teszteket nyerni akkor lehet, ha a pilóta és a csapat is szán rá időt, erőforrásokat és energiát. Kova említette, hogy kíváncsi volt hogyan megy az autó üres tankkal. A csapat engedett a kérésének. Hamilton szerintem nem akart belemenni egy dedós házi versenyezgetésbe (amit a csapat nem is nézett volna jó szemmel), ő nagyban gondolkozik és a munkájára koncentrált.
Azonkívül néhány csapattal ellentétben a McLaren-nek mindkét tesztelő autója már 2008-as. Kettővel több mindent lehet kipróbálni egyszerre, ezért néha jelentősen eltérhetnek egymástól, amit mi nem tudhatunk. Sem a csapatérdeket, sem Hamilton egyéni terveit nem szolgálná, ha házi versenyezgetéssé degradálnák a teszteléseket. A Meki a megbízhatósági és GP szimulációs tesztekre és a fejlesztésre koncentrál, ami sokkal fontosabb mint tesztet nyerni.
-
gV
őstag
Én tőle? semmit
Viszont mikor a Hondához került sok drukerük avval jött (nem itt) h most aztán mindenkit állva hagynak mert Brawn odakerült. Elösször vitatkozni akartam velük pont azzal amit Te írtál, de aztán rájuk hagytam és elfogadtam amit mondanak, hisz végülis akit én ismertem Ross Brawnként az a Ferrarihoz jött volna vissza, de mivel nem így lett lehet h végig félre ismertem mint embert (ez biztos) és mint mérnők egyaránt.Ami viszont a most a lényeg a stratégiát nem Ő fogja kidolgozni (ezt maga nyilatkozta) szal amihez úgy gondoltam h ért abban pont nem fog szerepet játszani, bár lehet h azért mégsem véletlen mivel a Hondánál nincs olyan technika (Ferrari) és nincs olyan pilóta (Schumi) aki a elképzeléseit meg is tudja valositani.
-
bdav
őstag
pont azért nyerte a legtöbbet amit mondtam. Alonso és Ham jól keresztbeverte egymást, hol egyik nyert hol másik. Massa ilyen szempontból jóval kevésbé volt tényező. Mekisek sokkal stabilabbak voltak viszont
ja és btw az évad 2. felétől (ferka ráncfelvarrás után) átlagosan a merciket éreztem a lassabb kocsinak, bár tény h. nagyon durván változott futamról futamra.
-
hunnylander
őstag
Magyar nagydíjon max. csak Ron Dennis ellen vétett (ez csapatügy, a benzinégetős hülyeségben, de ennek nem tudjuk az előzményeit, hogy miért, pl. Monaco-ban 'elnyomták') Nem akadályozta Alonso-t, hogy menjen egy jó időt, de ez fordítva nem igaz.
Japán; a kemény komponensű fékeket melegíteni kellett, kifeljezetten kemény fékezésekkel, nehogy felfényesedjenek. ezért ment a hosszú ívre. SC-os gumi és fékmelegítésekért, még senkit nem büntettek a történelemben, tehát most sem. Vettel vaksi volt, és pont arra nem figyelt akinek a nyakára mászott. Hami nem akart rosszat Webberéknek.
A gumibakihoz köze nem volt. A csapat hibázott, de a csapatot és ezzel őt is megbüntették, pénzbírság és egy garnitúra gumi elkobzása.
Daru: az akkori szabályok szerint az szabályos volt, mivel nem állította le a motort és nem szállt ki.
És most már fejezzük be.
-
Peat;)
veterán
Szánalmas de egy 100 millás bünti után valszeg minden csapatfőnök így tenne. Lehet ragozni hogy az nem is 100 milla, mert így meg úgy..de annyi az, ha nem hülyék akkor most +100 milla lenne a kasszában. Egy kiscsapat költségvetését közelíti meg ez az összeg. Szóval ez a dolga, amúgy úgysem lesz semmi szerencsére.
Alonsotól meg meglep a hangvétele, ha elmegy akkor nagyon korrekt a csapattal szerintem, ha nem akkor meg érthetőbb már a dologEgyébként szerintem a bmw! állhat az első helyen. Lenyilatkozta hogy nem a Renault lenne az elsőszámú. Így Toyota-vagy Bmw akik már raktak ki pilótát szerződéssel a feneke alatt, úgy hogy a teljesítményével akkor már nem is volt gond...
-
hunnylander
őstag
Hamilton-nal sem kivételeztek.
Az, hogy mi szánalmas és mennyire, az nézőpont kérdése. Ron-t is meg lehet érteni. Nem a te életművedet akarták megsemmisíteni. Megengedhet magának egy kis fricskát, tudja ő jól hogy ezzel nem lehet és nem is lenne jó nekik sem, ha címet szereznének. Ez csak kölcsön kenyér visszajár dolog. Ne kelljen már ismételnem magam.
Ilyen módon szerzett cím Hamilton-nak sem kellene, állandóan csak piszkálnák miatta. Ez a cím Kimié fog maradni.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest