- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
zed1983 #46911 üzenetére
Ha jól olvastam tegnap egy részletesebb cikket, csak a 'hamis' William's-es ruhák árusait fenyegeti üldözés és bírságolás a hatóságok részéről, a viselőit nem. Magyarul, a Williams egy deka merchandise-t se adhat el szabályosan, se semmilyen forgalmazójuk, de az alkalmazottaiknak, szurkolóiknak nem kell megválniuk a 'hamis' Williams-es cuccaiktól.
Ez nem kis bevételkiesés lehetne a Williams F1-nek, feltételezem a William's tartja a markát azért, hogy cserébe védjegy-használati jogot adjon a Williams-nek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #46654 üzenetére
Arra, hogy az olasz nagydíjjon szokták bejelenteni a jövő évi felállásukat. Akkor kiderül lesz-e jövőre Alonso-s Ferka vagy csak '11-ben.
Azért erre ne fogadjatok, hogy Kimi odaér a dobogóra a Hungaroringen...
Főleg azután, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy a jövőévi verdára koncentrálnak már.
-
andy83
aktív tag
válasz
zed1983 #46654 üzenetére
Jaja, régebben, ha elkapta a fonalat, akkor nagyon ment neki a szekér. De ez idén sehogy sem akar összejönni.
Az volt a legnagyobb poén, mikor idén (asszem) a 3. futamon félbeszakították a versenyt a nagy eső miatt, mindenki kint ázott a rajtrácson, Kimi meg bent itta a kólát és ette a jégkrémet!!!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #46565 üzenetére
Ha nem derogál visszalépni akkor marad. Rallyban azért nem olyan jó sztem (még). Bár ha azt nézem hol van most a Ferrari, akkor egyáltalán nem visszalépés a Brown, max presztízsben.
(Jah, az a bajom, hogy első fokozaton túl könnyű, a másodikon meg már néha túl nehéz. De amúgy nagyon jó játék, és még csajozni is lehet benne.)
mod:
Barichello rájött ha pattog csak maga alatt vágja a fát mégjobban. Link Bár sztem így is úgy is cserélik. Talán kap még egy esélyt vmi kezdő csapatnál, mert a rutinja órási ami egy kis kezdőcsapatnál nagy-nagy kincs (akár pilótaként, akár tanácsadóként marad mint Shumi pl a Ferkánál).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #46553 üzenetére
Alonso Schumacheres Ferrari-istállót épít
Jó az avatarod! Pont most tolom a Witchert
-
MPowerPH
félisten
válasz
zed1983 #46505 üzenetére
Igen, Kimi ha nem zavarja senki, akkor pokoli gyors. Sajnos mostanában kiment belőle az agresszivitás, ami régen erősen benne volt. Azért 2005 -ben a McLaren nagyon jó volt, leszámítva a megbízhatatlanságot. És akkor volt motiváció, volt akarat, és kegyetlen agresszív volt, nem beszélve arról, hogy ha kellett akkor brutálisan tudta nyomni, kihozta a 110% -ot is az autóból.
Most nincs motiváció, szar az autó, azért nem is pozitívan áll a dolgokhoz, amióta VB lett, annyira nem izgatja az F1, utálja is a sok hajcihőt. Nem véletlenül kezdett el Rally -zni.De szerintem ő már nem lesz a régi, itt az F1 -ben legalábbis nem.
2005 -ben még motivált volt, 2006 -tól én már nem látom benne a tüzet.
Rossz ezt kimondani, mert ő a mezőny leghiggadtabb pilótája, és talán a leggyorsabb is. Alonso pedig a legtaktikusabb.
-
Sanya595
senior tag
válasz
zed1983 #46505 üzenetére
Az pont nálunk a ringen volt és 3 kör volt hárta.Kár érte.
Én csak azt sajnálom amitt a minap a mekisek is nyilatkoztak(ha kell megkeresem),hogy most már 4 csapat lehet merci mocival,de ki akart volna merci motort 2004-ben?Senki és ha akkor ilyen motor raknak össze,minden más lenne.De tudjuk,hogy a HA itt nem nyerö.
Csak pl elég a legtöbb leggyorsabb körökett vissza nézni az évek során.Mindenki mondja,hogy az egész futamott elaludta és a végén fut egy leggyorsabb kört.De azt ki tudja,hogy egész futamon nem-e kellett visszatekert motorral mennie a megbizhatatlansága miatt?A végén meg minden mindegy alapon futhatott gyors kört. -
Ijk
nagyúr
válasz
zed1983 #46470 üzenetére
Azért én nem vennék mérget arra, hogy Alonso mellett Massa háttérbe szorul. Ne feljtsük el, hogy két éve Hamilton elkalapálta Alonsot csapaton belül, pedig a szezon elején nyilván a spanyol indult kedvezőbb hátszéllel. Szerintem lesz jövőre cirkusz a ferkánál Alonso személyiségét ismerve, csapatsorrend nem lesz mivel Felipe is letett már ezt-azt az asztalra, és attól függetlenül, hogy szerény versenyző nem fogja hagyni magát.
-
Oliverda
titán
válasz
zed1983 #43193 üzenetére
Az oldal alján megtalálod a végeredményt.
Kategória-ötödik lett a BMW Team Hungary a 24 óráson
Laci nagyot ment. -
-=Sziszi=-
aktív tag
-
hunnylander
őstag
válasz
zed1983 #37489 üzenetére
Mondjuk nekem se tetszett, tavaly mi rosszat csináltak? És most őszintén az F1-ben olyan ritka és meglepő, hogy ferdítenek, sumákolnak, csalnak, hazudnak pontokért? Na ne már, ennyire naívak ne legyünk. Akkor miért van most is egy komoly tárgyalás kitűzve. Profánul fogalmazva ilyen komoly csapatok, mint Renault, Ferrari, BMW gondolják 3 csapatról, hogy csalnak és meg is tették a jogi lépéseket, továbbá azt is szeretnék, ha betiltanák a csalásaikat.
Ok, nem szép dolog amit a McLaren tett, de isszák is a levét, de azért ne essünk már át a ló túloldalára, és ne álszenteskedjünk már.
(#37490) Motion_Blur: Nekem is feltűnt, és nem normális, remélhetőleg az FIA technikai szekciója (Jo Bauer) felhívta rá a figyelmüket, hogy javítsák ki a hibákat ezügyben.
-
-
Dragbajnok
tag
válasz
zed1983 #34335 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogyha más az autó akkor más beállítások is kellenek hozzá.Márpedig az idei autó nagyon más a 2008-astól.Főleg a gumik terén nagy a változás.Ugye már nem barázdáltak és a bridge változtatott a keverékeken is.Amiatt hogy slick gumik vannak az autón és az első kerekek futófelületének méretét nem csökkentették jelentősen megnőtt a tapadása ezért sokkal nagyobb mértékben lehet rájuk terhelni.Előrébb kell hozni az autó súlypontját.Ezért az autók inkább a túlkormányzottság felé hajlanak.Ráadásul a hátsó kerekek tapadása is nagymértékben megváltozott mert a hátsószárny már nem termel annyi leszorító erőt mint tavaly és az előre tolt súlypont is terhelést vesz le róluk.Tehát nagyon más a két autó nagyon sok mindenben.Ezért nem lehet összehasonlítani őket.
Már megelőztek.
-
wildrain
addikt
válasz
zed1983 #34335 üzenetére
A gumi felmelegítésének/használásának foka a konstrukciók sajátossága, amin beállításokkal vagy lehet többé-kevésbé változtatni, vagy nem. Mivel az F60-as egy teljesen új cucc, nem a tavalyi továbbfejlesztése, így ha gondjuk is lesz a gumi felmelegítésével, annak köze nem lesz ahhoz, hogy tavaly volt-e ilyen problémájuk vagy sem.
De ahogy te is írtad, amíg el nem telik pár futam, addig nekünk kívülállóknak (ebben te is benne vagy!) fogalmunk sem lehet róla, hogy hogyan használja a gumit. -
Pompi
nagyúr
válasz
zed1983 #34211 üzenetére
Akkor tessék, pl.: f1hirek.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest