- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Nagyon nem érted a helyzetet.
Webber nyugodtan tovább ment volna az esőben, mert sokkal több pontot is szerezhetett volna, ezt az angol nyelvű BBC közvetítésben el is mondta. Neki ott az volt a dolga, hogy körbekérdezze az összes még versenyben levő pilótát, mit tartanak helyes döntésnek, majd ezt az álláspontot képviselni, nem pedig a sajátját. Ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
nagyúr
Kicsit rápörögtél erre a dologra. Mark Webber a pilóták érdekvédelmi szervezetének (GPDA) egyik vezetője. Ha jól tudom ennek fényében járt közben, a pilóták érdekeit - egészségét szem előtt tartva. Többször elhangzott már, nemigazán járt jól a dologgal - legalábbis a pontversenyben. De kitudja mi lett volna, ha újraindulnak és lesz egy nagy baleset a látási viszonyok (sötédedés) és a víz miatt. Ne felejtsük már el, hogy fontos a biztonság.
Feel Good Inc.
-
PazsitZ
addikt
Talán örüljön neki?
Én sem örülök annak ha valaki jobb nálam abban, amihez "értek".
A múltkor amúgy pont ezt nyilatkozta, hogy pont, hogy legalább megvan a versengés köztük...
De nyilatkozott bármi ilyet?De oké akkor legyen neked siránkozó, ha ez megadja a lelki békédet
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
PazsitZ
addikt
Vettel ellenes siránkozása
Erről hol lehet olvasni?Egyébként lassan már ott tartunk, hogy egyedül Webber miatt nem futották le a futamot.
De amúgy 5 másik pilóta konkrét nyilatkozata alapján kiderül, hogy ők sem értettek egyet a folytatással
Holott (bár úgy tűnik csak read only megy) már 2-3 ember, általam úgy 3X lett leírva, hogy ennek a futam lefújásnak Webber volt az egyik vesztese.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
frame>24
addikt
Szerintem viszont bazi unalmas, hogy a postok egyharmada arról szól, mekkora f*sz is Ő...
Igen, beszél hülyeségeket. A stílusának viszont van olyan része, amin lehet (jó értelemben)nevetni, PERSZE csak akkor, HA valaki még nem hízlalta magában vérsere az ellenszenvet. (mint itt sokan)
Ha már itt tartunk, a Gyuszi sokkal szánlamasabb, az még viccesen sem tud hozzászólni, csak "Híííjj"-egni... (mégsem őt oltják legtöbben)Összefoglalva: nem hinném, hogy a jelenség megéri a folytonos sírást, bocsánat.
talán be lehetne tenni az utálat tárgya mellé valakit, aki a telemetria adatokat kommenteli folyton, akkor lenne valami féle "egyensúly"...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Oliverda
félisten
-
MPowerPH
félisten
Már bocsáss meg, de tönkretették a versenyét. Mit szenvedjen ott kint. Még ha előtte nem babrál ki vele a saját csapat. De így mit vársz?
Tök utolsó egy előnyös pozícióból. Én a 4. kiállásnál már kiszálltam volna a verdából.
Nah, ennyi volt. További szép délutánt mindenkinek.
Don't Tread On Me
-
ronaldo
őstag
Nem emlékszel, hogy az 5. helyen autózgatott?
S mint ahogy leírtam már, nem egy gyorsabb autó volt mögötte. A környéken talán még Hamilton volt az, aki szintén trágya autóval "versenyben" volt.
Más: azon sem csodálkoznék, ha jövőre senki nem menne ki a nézők közül... Persze, 2 órás limit, meg a reklám és a tv-k tartanak sakkban mindenkit, de a legnagyobb kibaszás a helyszínre kimászó nézőkkel szemben történik. Ők úgy látszik baromira nem számítanak... Vesszen az egész...
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Nem gondolom.
Boxban, ha egy 176 kilós, háromajtós vadállat mellé beraknak egy 70 kilós gilisztát, az így járt. Esik, és safety car? Azt még csak lenyelem, mert eléggé esett, de hogy le is intsék . . . ez LOL. Mint anno Amerikában, amikor a csapatok egy kör után visszatértek a boxba. A nézők helyében - az eső után - rájukgyújtanám az egész pályát!
Yahhler: és mégis kit izgat, én hogyan vezetek? Nekem nem fizetnek, körém nem épül sportág, de én nem is szállok ki nyivákolva, ha beszakad a körmöm . . .
szerk: de legalább tisztességből, safety car mögött, 30-as tempóban körözzék már le a két órát . . .
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Oliverda
félisten
Hamilton alázatosan beismeri ha hibázik, már nem ez az első eset és minden bizonnyal nem is az utolsó. Mondjuk szerintem ez a hozzáállás szvsz annyira nem evidens. Legalábbis már láthattunk pár ellenpéldát erre a múltban. Ott szúrta el hogy mindenben hallgatott a csapatra
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
laci666
senior tag
Várom én is szerintem ott fog kiderülni,hogy ki hogy áll pontosan.Mert az egy rendes verseny pálya nem úgy mint ez.
Gumikról meg annyit ,hogy szerintem Malájba már bridgestone nem fogja elbénázni a gumi keveréket.Mert ha ez marad akkor ez a szuper lágy ott nagy hőségbe már 3 kör alatt elfogy.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
laci666
senior tag
Meg lett volna az első hely is 100%
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
laci666
senior tag
Hát itt most Brawn GP-nek fújtak a birok
1.Barikát már az elején meg kellet volna büntetni.
2. Az első sefticar-nál is tököltek meg várták mire kijönnek a boxba és után jött be.
Nem mintha enélkül nem nyert volna Button de Barikát minimum meg kellett volna büntetni.
A Ferrarik meg eláshatják magukat kegyetlenül szarok voltak.
Vettel meg még túl forró fejű de szépet ment ő is csak kár,hogy elb@szta a végén ki ütve Kubicát a győzelemtől.
Mert ha elmegy Vettel mellett Buttont simán lenyomta volna 1,5 kör alatt.
Úgyhogy most a Disznósajtok mákot esznek.[ Szerkesztve ]
-
Ne vegyél, azzal se jobb. Ugy tűnt ez az egész kép baki, mintha nem tudnának egy 16:9-es adást 4:3-ra tenni. Én meg már széjjel állítgattam itt a tv-t, hogy mért nem megy rendesen
Érdekes egy időmérő ez
Úgy tűnik vissza kell térnem a Barichello fun klubba, mert nagyon ott van a BGP
Azért egy jó pont, hogy a Ferrarik az első 10ben, reméljük, holnap ennél csak feljebb lesznek
Hamilton meg aztán most tényleg megmutathatja mit tud, ha nem egy jó kocsit tolnak alá. Most legyen nagy sztár
Valaki már itt említette, és nekem is feltűnt, hogy több kocsinál is olyan a motorhang, mintha az egyenesekben össze vissza váltogatnának
felbőg, aztán nem, aztán megint.. ez mi ez?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
IreN!CuS
őstag
Motion_Blur:mégis LH-t rakták ki....
,de megpróbáltad,szép
Kéretik nem személyeskedni, nem érdekel, ki kezdte.
[ Módosította: Atlantis ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
-
-
De, nem tett érte semmit, ezt a futamot Kiminek kellett volna nyernie. Szerintem nem adta vissza neki azt az előnyt, amennyivel hátrébb volt a finn mögött, amikor levágta a sikánt - innentől fogva nagyon könnyű a következő kanyarban megelőzni...
A nyilatkozata meg igazi ripacs, amikor ő csinál ilyet, az nem baj, csak ha vele csinálják... undorító...
https://www.coreinfinity.tech
-
Iron Funeral
őstag
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest