- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Köszönjük Mosley és Bernie,jól elkúrtátok ezt az egész sorozatot Semmi izgalom
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Hánykor lesz holnap az időmérő?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #38473 üzenetére
Nagyon erősek,bízom benne hogy idén Glock nyerni fog legalább egy futamot.És bízom benne hogy észhez tér a Ferrari,mert eddig szánalom amit csináltak.
-
-
manutdzoli
senior tag
Hagyjad már Palikot Amikor ment a Heidfeld-Vettel csata,Heidfeldet egyfolytába Nakajimának nézte.Nem értem hogy nem lehet észrevenni.Mondjuk Gyula se mondta hogy az nem Nakajima
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
A Ferrarisok a legnagyobb pancserek!Kimi 5.helyen állt,csináltak belőle egy utolsót!Bravó,kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől!
-
manutdzoli
senior tag
Pofám leszakad.Mostmár minden verseny után kizárnak valakit? Nem lesz ez így jó.
Ez már tényleg egy nagy cirkusz![ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz !Overdose! #37097 üzenetére
Remélem nem igaz.Maradjon még legalább 2-3évet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz -=Sziszi=- #36830 üzenetére
Nekem is elég lenne,reméljük visszatér Kimi Ha nem ő fog nyerni összesítésben,akkor nyerjen Kubica vagy Vettel.Csak ne Hamilton
-
manutdzoli
senior tag
válasz -=Sziszi=- #36826 üzenetére
De sajnálom Kimit,jó lett volna egy dobogó Nembaj,elég ha megnyeri a maradék 16 versenyt
-
manutdzoli
senior tag
De kit érdekel hogy elveszti az előnyt?Tavaly,azelőtt meg azelőtt hány olyan volt hogy elvesztette az előnyt,és nem tettek semmit.Kíváncsi lettem volna ha egy ferrari vagy pl. Vettel vezet,akkor mit tettek volna.Gratulálok a Brawn csapatnak,de ne bízzák el magukat mert kubica nagyon elkapta volna őket!
-
manutdzoli
senior tag
Mocskos csaló banda az egész!Direkt megvárta a Safety Car hogy bejöjjön,és egyből utána lógatták ki a safety cat táblát.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #33362 üzenetére
Gyönyörű
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #33104 üzenetére
Tuti nem másnapos
-
manutdzoli
senior tag
Brawn jöjjön vissza a ferrariba
-
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #32775 üzenetére
Azt a nem nornális eget
-
manutdzoli
senior tag
Ez tuti bunda volt!Kubica bírt a száraz gumikon menni,Glock nem???Ezer százalék hogy nem a gumi volt a gond.Mind1,gratula Massának,nálam ő a bajnok!És gratula a ferrarinak is.aki ennyi hiba mellett is megnyerte a csapatvilágbajnokságot.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #30792 üzenetére
Mekkora kép
-
manutdzoli
senior tag
válasz Oliverda #28747 üzenetére
Bocs,akkor Albers
PazsitZ:Én úgy gondolom hogy aki ott áll közvetlenül az autó mellett,az jobban látja hogy levették már a töltőberendezést az autóról vagy nem.Aki a gombokat nyomkodja meg miért ad zöld jelet ha látja hogy még tankolnak??Nem értem
-
manutdzoli
senior tag
Sajnálom a Ferrarit hogy ez a futam sem jött össze.Vissza kéne hozni a jó kis nyalókásembert.Mostmár csak Massában bízhatunk,remélem megfogja hamiltont
Tavaly Sutil ugyanígy vitte el Magny-Cours-ban a töltőberendezést.sutil sutil2[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz soulcube #25334 üzenetére
Remélem raikönnen agyonveri a mezőnyt monzában.Tényleg megérdemelne már egy győzelmet.
IreN!CuS: Pl. a csapatot,konstruktőri pontok levonása.Ilyen esetekben ez lenne a reális.
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #25308 üzenetére
defekt....beszarok
-
manutdzoli
senior tag
válasz emre33 #25281 üzenetére
Ha lett volna még 1kör...........heidfeld Szépen megnyerte volna.
Egyébként láttatok már 2ilyen gyökér kommentárt?Kovalainennek a büdös életbe nem írták ki hogy boxutca áthajtásos büntetés,csak azt hogy vizsgálják az előzését.Két szerencsétlen,mind1 lenne ha innen PH-ról ülne oda két ember kommentálni a futamot.[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
Levan szarva hamilton.Megnyerte,kész.5futam alatt még rengeteg minden történhet.
-
manutdzoli
senior tag
Nem értem miért mindig raikönnen a balszerencsés? Massa sehol sincs kimihez képest,hiába dörzsöli a tenyerét.
-
manutdzoli
senior tag
Hamilton ma nagyon erős volt.Holnap remélem villogni fog raikönnen
Gyula beszólása:"Hamilton blokkolóra fékezte jobb első kerekeit"FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #24261 üzenetére
Raikönnen,Hamilton nem tesztel?
-
-
manutdzoli
senior tag
válasz #70869248 #23849 üzenetére
Nem értem miért massa kapja a büntetést,ha a csapatnak kell figyelni hogy mikor engedi ki a pilótát.Mind1,az a 10000euró nekik nem nagy szám.
Egyébként volt előzés a futamon?Végignéztem,de ilyen szar futamot még nem láttam.Alig van előzés,mindenki 0,5-1mp-re követi a másikat.Ennek semmi értelme nincs.Ha így folytatják,tuti esni fog az F1 nézettsége.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Nem hiszem el ami Raikönnennel történik Nem igaz hogy jobb nála Massa.
-
manutdzoli
senior tag
Most olvastam hogy a Hondához megy Alonso.Érdekes,nem gondoltam volna.Na kíváncsi leszek mit tud egy hondával,button az egyik kedvencem,vajon őt is verni fogja?
-
manutdzoli
senior tag
Megint csalódás ez az időmérő Holnap elhúz Hamilton és megnyeri a futamot Egyébként mit csinál raikönnen?Ebből így nem lesz bajnoki cím.Kíváncsi lennék mit csinálna alonso egy ferrariban.Nem szeretem,de elismerem hogy az egyik legjobb.
-
manutdzoli
senior tag
Gratula Haminek,nagyon gyors volt,a ferrarik nem tudom mit csináltak A vörösöknek most sokat kell javulniuk,ha itt elengedik hamit,és nem választanak egy 1.számú pilótát,elbukják a vb címet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #20274 üzenetére
Nagyon nagy
-
manutdzoli
senior tag
válasz 7Heads Drago #19338 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
Raikönnen megérdemelte volna a győzelmet.Nembaj,jó ez a 8pont,silverstone-ban javítunk
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #18224 üzenetére
Az gyönyörű volt ahogy a 3-4mp hátrány hirtelen eltűnt.Már kezdtem örülni,aztán jött sutil,safety car és hamilton
-
manutdzoli
senior tag
Azért ez a Hamilton eset sokkal másabb volt mint 2hete a raikönnen-sutil ütközés.Ott csoda hogy kimi megfogta az autót,mert coulthard ugyanebben az esetben elég szépen összetörte.Kommentár is egy nagy hülye volt,amikor azt mondta hogy raikönnen 50méterről akart előzni.Megcsúszott,így járt,sajnálom.
-
manutdzoli
senior tag
Szép volt Kubica!Megérdemelted!
Bravo Hamilton,megmutattad mit tudsz,gyönyörű!!A nagyképű nyilatkozatok helyett inkább figyelj hogy megállnak előtted te szerencsétlen! Pfff.Kimi sima győzelme lehetett volna.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Futamot előben adják?
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #16095 üzenetére
Az ott bukta
-
manutdzoli
senior tag
Massát itt nem lehet megverni Hihetetlen.Hamilton produkciója is szép volt.
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
Bravo Massa,nagyon vágja ezt a pályát.Kimit azért ne írjuk le,bármire képes
-
manutdzoli
senior tag
válasz Zé_Mester #15063 üzenetére
Hát nem egy súlycsoportba van massa kimivel.Kimiben azt bírom hogy tud tartalékolni,szóval nem megy fullon,de ha kell a maximumon megy.Pl.malajziában amikor a boxban megelőzte massát.Nem mondom massára hogy béna mert nem az,de egy normális előzést nem tud bemutatni.Vagy ütközik,vagy kicsúszik.Akkor idegeltem fel magam amikor 2006-ban a kínai nagydíjon(?) meleg gumikon nem tudta megelőzni valamelyik pilótát aki hideg gumin volt és vizes volt a pálya.Asszem alonso volt de nem biztos.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #14879 üzenetére
A második kép nagyon durva.Ott már kilóg az ember lába
-
manutdzoli
senior tag
Gratula Kimi
Alonsot kicsit sajnálom.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz !Overdose! #14346 üzenetére
Remélem hasonló eredményei lesznek mint az apjának
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #14333 üzenetére
Ez teljesen más lenne.Semmi köze nem lenne a versenyzésnek annak aki válaszol az e-mailekre.Na de mind1,ennyi pénzért egész nap írnám az e-maileket
-
manutdzoli
senior tag
válasz Fortissimus #14329 üzenetére
Király dolga lenne annak akit felvenne alonso.Menne vele mindenhova,minden futamra,kap havi 750000ft-ot.Legjobb élet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #14212 üzenetére
Ez hülyeség
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #14160 üzenetére
Az igen,rendesen odaverte a mezőnyt massa.Mi meg 2futam után temettük.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #13815 üzenetére
Az raikönnen nem lewis.
-
manutdzoli
senior tag
Érdekesen alakul a vb,kiszámíthatatlan.Ferrarinak gratula,meg a BMW-nek is.Hamilton nem tudom mit csinált a rajtnál,meg mutogat állandóan.Kinek képzeli magát?Pfff.Kezd elszállni magától,csak nehogy pofára essen.Go Heikki,gyűrd le lewist!
-
manutdzoli
senior tag
válasz (Kolombusz) #13468 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz proof88 #13444 üzenetére
Kimitől kitelik minden Malajziában is akkor volt gyors amikor ő akarta.Kivárásra játszik.Le kell rajtolnia Lewist,aztán követni massáékat,kerékcserénél pedig eléjük kerülni.Ilyen egyszerű
-
manutdzoli
senior tag
válasz Cosmic Gate #13439 üzenetére
Hidd el,jók lesznek a ferrarik.Kimi autójában lehet több üzemanyag van,az az ötvenhány kör pedig sok,akármi történhet.Nem hittem volna hogy hami 3.lesz.Bíztam benne hogy Kova elveri
-
manutdzoli
senior tag
Bravo Kubica.Szép volt.Ferrainak szurkolok,de amikor kubica megverte hamit,és jött massa a gyorskörön,azt kívántam hogy legyen a második kubica mögött. Megérdemelte.Érdekes futam lesz holnap.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #13325 üzenetére
Értelek,de akkor se hasonlítsa magát össze sennával vagy schumacherrel.
-
manutdzoli
senior tag
Alonso:
„Michael olyan dolgokat tudott kihozni az autóból, amiket mások nem. Per pillanat elképesztőnek tartom ezeket az összehasonlításokat. Ha Hamilton nyert hét világbajnokságot, akkor rendben, de öt futamgyőzelem után, amit a McLarennel - a legjobb autóval - szerzett úgy gondolom, hogy józanabbul kellene ítélni."[link]Sztem teljesen igaza van alonsonak.Hülyeség összehasonlítani a két pilótát.Az egyik szinte még újonc,a másik már visszavonult.Kíváncsi lennék hamilton mit tudna egy olyan kocsival mint a renault.Valószínüleg semmit.Szerencséje hogy a legjobb kocsiban kezdte meg pályafutását.Senki nem beszélne róla ha mondjuk a super agurihoz megy,vagy más gyengébb csapathoz.Alonso,Raikönnen se topcsapatban kezdte.Előbbi minardi,utóbbi sauber.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #13315 üzenetére
Aztaa..lesz munka mclarenéknél.
-
manutdzoli
senior tag
Ti hol nézitek a szabadedzést?
-
manutdzoli
senior tag
Tipp:
Raikönnen
Hamilton
Massavagy:
Raikönnen
Kubica
HamiltonFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz Adrián29 #12571 üzenetére
Istenek csak ne Alonsot Kimi-Alonso páros gyönyörű lenne.Rabolnák egymástól a pontokat és a végén egy 3.pilóta lenne a bajnok.Nekem ez nem kell.Vettel sztem még kicsit fiatal,rosberg lenne az ideális pilóta massa helyére.
-
manutdzoli
senior tag
Bravo Kimi,jó verseny volt.Massát sajnálom,2.helyen bejöhetett volna
-
manutdzoli
senior tag
Most nézem hogy megbüntették a mekiket Még ilyet
-
manutdzoli
senior tag
Most néztem délután az időmérőt és megvagyok elégedve.Ferrari 1-2.Ezt már szeretem
-
manutdzoli
senior tag
Mikor lesz pontosan az időmérő és a futam?
Aktív témák
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest