- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
JJános
addikt
Igen, és ez szerintem még kibírhatós. De Te minden kijelentésemre így fogsz reagálni?
Sziszi: Lehet, hogy így lesz, én báni fogom, bár anno Suminak drukkoltam, és tetszett, hogy nem lehet a nyomába sem érni. Még az ugyanolyan autóval körözgető, nagy tehetséggel megáldott brezil(brasil) csoda sem. Aki 6 idényben 9 futamgyőzelmet aratott.
-
Ez is egy érdekes kérdés, és ennek is szerepe van abban miért alakultak így az események.
Szerintem négyféleképp vizsgálhatták volna azt hogy mi történt:
1, A befutó után, beidézik Hamiltont és a McLarent, akik egyértelműen kijelentik, hogy rádión utasítást adtak Hamiltonnak hogy engedje el Trullit. (a. Immediately after the race and before Lewis Hamilton attended the Stewards Meeting he gave an interview to the Media where he clearly stated that the Team had told him to let Trulli pass. b. Furthermore, the radio exchanges between the driver and the Team contain two explicit orders from the Team to let the Toyota pass.
)
Ítélet: Helyben hagyják a végeredményt 3. Trulli 4. Hamilton, a másnapi újságcikkek: 'Hamilton jobban ismeri az f1 szabályait mint a mclaren' 'csapata félreértelmezése miatt csúszott le a dobogóról Hamilton'2, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent, akik elmondják, hogy Trulli visszavette tőlük a poziciót, és nem említik a fenti rádióbeszélgetést. Az FIA ezután meghallgatja a rádióforgalmazást majd félrevezetés miatt kizárják Hamiltont és Trulli 3.
3, Előzetesen a FIA meghallgatja a rádióbeszélgetéseket, beidézik Hamiltont, rákérdeznek az adott beszélgetésre, majd helybenhagyják a végeredményt. Trulli 3. Hamilton 4. + 1-es pont újságcikkek
4, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent akik nem említik a rádióbeszélgetést, az FIA elmulasztja a rádiókomm. ellenőrzését, és megbünteti Trullit. Majd a nyilatkozatok után ájön, hogy nem járt el kellő alapossággal és innen már ismerjük a történetet...
Szerintem a nézők és a szurkolók szempontjából a negyedik megvalósult változat a legrosszabb, én bármelyik másik három megoldási módot korrektebbnek tartottam volna. Így szurkoló legyen a talpán, aki követni tudja az eseményeket és az utólagos poziciócseréket.
-
-
Superman
nagyúr
Teljesen igazad van. Szerintem viszont nem mosolyterápia ez, inkább irritáló, ami itt folyik. Régebben még szakmaiság folyt itt, de azok az emberek, akik igazán objektíven nézték, nézik az F1-et és habár szurkolnak valakinek, de a másik, nekik nem tetsző pilóta sikereit, érdemeit is elismerik, fokozatosan elmaradtak az ilyen primitív hozzászólások miatt.
Egyébként meg Hamiltont azért nem szeretik itt a legtöbben, mert színesbőrű, csak ugye az általában vett rasszizmust fájdalmas bevallani, mintahogyan a cigányozást, zsidózást is (bár ez utóbbi külön kategória).
-
PazsitZ
addikt
Persze büntessék meg Webbert mert elindult és ott tudott lenni a második helyen, ő futotta a 3. leggyorsabb kört. Ráadásul kilökték. Tök logikus dolog
Egyébként a mai kommentátori teljesítmény megint katasztrofálisan sz*r volt. Ezért a teljesítményért amúgy pénzt is kapnak? Jobban járnánk ha a pénzükért kussolnának szvsz
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest