- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dzsozi0öt #28103 üzenetére
Ahoz előznie kell, Kimi-nek nem jött össze a mért kör. Hamilton sem érezte teljesen jól magát a keményen sztem...én arra tipppelnék, hogy neki jobban feküdt a lágyabb. De itt már nem nagyon lehet rizikózni.
Abból ahogy az elején ment a keményen...ahol nagyon közel is ment a falhoz..ott nagyon mozgott az autó még. Aztán lehet hogy jó lett, de ahogy Kovalainen lenyilatkozta egyszer, a lágy-szuperlágy eltérés az is lehet hogy máshogy melegítik a gumikat. Nem biztos hogy két versenyző egyforma autóban ki tudja autózni uazt a sebességet egy mért körre....és persze lehet hogy uaz gumit hamarabb el is használja hosszabb távon, az egy mért körön sikeresebb versenyző. -
-
Peat;)
veterán
válasz
Dzsozi0öt #19320 üzenetére
Tavaly jobban forogtak a dolgok, ő maga is beleszédült a falba
Szerintem nem élvez nagyobb kiváltságokat mint bármely mostani vagy egykori f1 csapat elsőszámú pilótája, aki mellett a csapat kiállt. Most Fiskó pl elengedésnél bénázott ami miatt Alo is elcseszte és elmehetett mellette Pique, Alonso csak minimálisan harcolt. Ezüstnyilaknál meg már nem egyszer láttam idén arra példát hogy Kova egyértelműen alárendelt szerepet játszik, vagy csak nekem tűnt úgy.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Dzsozi0öt #19274 üzenetére
Az sem Kimi hibája volt, hanem a Mclaené, nem ö épitette azt a taligát, a csapatnak kellet volna behivnia...
Most is elkerülhető lett volna a bünti ha szólnak a team radion, hogy
jogtalan előnyre tettél szert, enged el Vettelt mert ezért büntetést kapsz, ha nem teszed... ezt simán megtették volna...A gyulám vagy a Palik lenne a Mclaren vezetőségében, ők szóltak volna neki, mert nekik lesett, akkor nem tartom kizártnak, hogy nekik is, csak szunyin lapitottak ahogy szoktak, hátha meguszák.......normális körülmények között sem szerzett volna pontot a csoka, hisz azt a szet gumit amivel vaki 40 kört ment alig 10-12 kör alatt szarrá rongyolta a kifinomult vezetésével, igy ron bá megint benézte a számitásait..
még elörébb megyek, eleve nem szabálytalankodik -->nincs bünti
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest