- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Button után 2 mp-re voltak Vettelék. Simán meglett volna Kubica-nak. Elkapkodta egy kicsit. A kopott lágy gumis autó elé így beállni. Szinte biztos volt hogy Vettel meg fog csúszni.
Ha befutott volna Vettel akkor leiskolázta volna Webbert. Akiről az egész futam alatt nem hallottunk semmit. Nem semmi gyerek ez a Vettel. -
-
iguana
őstag
-
-
Integra
titán
mert barmok, és senki sem rúghatja őket onnan ki, ezért mondhatnak minden ökörséget...
foglamam sincsen hogy honnan hitték, kimi ahogy kijött meglátta és már taposta is a féket, mert tuda, hogy valami nincsen rendben..
de szerintük még biztosan féknyomáskor is az előzés járt a fejében...
meg aztán hogy néz ki ez a szabó a stúdióban?? most nem írom ide a véleményem, mert biztos pár moderátornak nem tetszene.. (bár ők is egyetértenének velem) -
iguana
őstag
én merem vállalni, hogy volt olyan időszak, amikor szórakoztató volt a közvetítése számomra.
komolyan.
(jó sok évvel ezelőtt kb. a hová tűnt "démonhil" érában.)
azt is értem, hogy a telefonos amőbázástól hihetetlen sokra vitte, (az nem is érdekel, hogy hogyan, vagy miért, mivel semmi rálatásom sincs)és megnőtt az arca.
rendben.
de könyörgöm! miért kell ilyen infantilis, végtelenül fárasztó, végtelenül irritálónak lennie? bármilyen szereplése, ami nézőknek szól, egyszerűen ciki. még azt sem tudom mondani, hogy csak ripacs.
magánemberként nem ismerem, szakmailag nem ismerem.
kíváncsi lennék, milyen lehet pl. vele dolgozni? amikor nincsenek kamerák, nincsenek mikrofonok.
...és ha már valaki ilyen pozícióban van, nincs egy "sztájlisztja", egy személyes tanácsadója, vagy bárki, aki esetleg visszacsatolhatna neki, hogy lacika, ez sok, ez gáz? -
JJános
addikt
Emlékszem erre, bár nem a legszebb emlékem. DC ráfékezett az esőben, és Sumi belerongyolt. Sokáig utáltam ezért DC.-t. Aztán Sumi három keréken is gyorsabb volt, mint DC. Így ütötte el Sumit a pontszerzéstől. Ha jól emlékszem Hakkinennel vívtak, és így lett hakkinen világbajnok. Ha nem jól emlékszem bocs.
-
venember83
nagyúr
De ezt nem bizonyitottak a telemetriai adatok, meg a gazelvetelt is nehez volt kimutatni, szoval az nem a skot hibaja volt, kulonben sem nezem ki belole, meg nem is lathatta maga mogott Schumit, honnan tudta volna mikor fekezzen? Csapat sem mondhatta, h Allj ra a fekre, mert akkor az ismet bizonyithato lett volna radio miatt, ugye. Ez is leragott csont, mas?
-
manutdzoli
senior tag
Arra én is nagyon kíváncsi lennék.Kicsit bosszantó hogy amíg kimi versenyzett a mekiben mindig valamilyen hiba hátráltatta,és nem tudott vb lenni.Eligazol a ferrarihoz,és hamilton a mekiben egyből vb lesz.Semmi technikai hiba.De még alonsónál sem.Kicsit furcsa.Dehát ilyen az F1,valamit nagyon eltalált a McLaren.Remélem jövőre összejön kiminek a vb cím
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest