Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

válasz perge666 #6889 üzenetére

Bizonyára nagy élvezet úgy keresni pénzt, hogy nem dolgozol... a valós életben. De a játékban?!? Mi a jó benne? Van 293 millió Euród? Vaaa! Király! És mit csinálsz vele? Mondogatod magadnak, hogy "haj, de csaszi csávó vagyok"? Vagy mi?

Vannak olyan pályák, ahol összesen 12000 Euród van kezdésre, nulla darab géppel és bevetetlen táblákkal. Na, itt elegánsan becsalok magamnak én is egy kis kezdőtőkét, mert másképp lehetetlen elkezdeni bármit is csinálni (esetleg 1 eurós gépekkel tudsz kezdeni valamit, de hát az is csalás). Kicsi pályán (ahol kisebb és olcsóbb gépek kellenek) 3 milliót, nagyobbakon 5 milliót. (De van olyan pálya is, ahol bőven elég a kezdéshez a banki kölcsön is) Egyszerűen nem tudok annyi gépet venni, hogy elfogyjon ez a kezdőtőke! Ha jól csinálod, akkor harmadik naptól van értékesítésből származó bevételed, tizedik napra visszajön a becsalt pénzösszeg. Innentől fogva a gazdaság önfenntartó. Akkor meg minek a sokszáz millió?

Öreg vagyok (vagyis nem, mert azért még a munka a büdösebb... :) ), nem értem. De szerencsére nem vagyok egyedül az értetlenségemmel...

Új hozzászólás Aktív témák