- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Kenzan_Hun #8291 üzenetére
Ha a nevedben ott van a "HUN", akkor miért nem ezen a nyelven beszélsz?
-
fbandy72
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun #6896 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy nem a játékban sokszorozza neki hanem a merevlemezen akarja másolni egy másik helyre és akkor többszörözi meg és ezért van az, hogy átnevezi a számokat a nevében vagyis sorszámozza. Szerintem valami vírus lehet vagy esetleg nem tudom mivel másolta volna lehet valami beállítási probléma pl. a TotalCommander-ben. Esetleg meg lehetne próbálni másik vírus irtóval is kerestetni.
-
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #6498 üzenetére
Editorban keresd meg a loadPlaces sort a Scenegraphban
ezen belül ha lenyitod a + jelet találsz többet pl loadPlace1 ... stb
ezeket kell áthelyezni az általad kívánt pozícióba -
LaMazZz
tag
válasz
Kenzan_Hun #6053 üzenetére
Nagy köszönet nagyon jó lett
most már játszható.
Ha orrsúlyt pakolsz rá akkor még stabilabb kicsit 1500kg-os súllyal néztem. De ha még nagyobbat raksz rá akkor még lehet stabilabb lesz a kanyarokban nagyobb súllyal még nem próbáltam, de majd kipróbálom.
1500kg-os súllyal legnagyobb ekével a játékba ami van, így szántottam vele és jól ment nem volt gond. -
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #6060 üzenetére
akkor ugyanott tartunk ahol eddig, a fűnyírásra nem lehet bérelni munkást
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #6053 üzenetére
Én is megkaphatnám?
-
LaMazZz
tag
válasz
Kenzan_Hun #5999 üzenetére
Megpróbáltam, bemásoltam a useWorldXZRotation="true" > de nem sikerült végén már nem is engedte megvenni a gépet a játékban.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Kenzan_Hun #5840 üzenetére
Köszi nekem is az van letöltve de azért elég bonyolult!
-
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #5768 üzenetére
menü sorban kattints a Terrain Foliage Paint Mode ikonra és jobb egér gombot nyomva tartva tudod törölni a réteget
a foliage layer sorban a legördülő menüből lehet kiválasztani a megfelelőt, például kövek, rövid fű, stb.
-
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #5766 üzenetére
itt csupa szerény ember van senki nem gondolja magáról, hogy nagyon ért bármihez is
szerintem tedd fel a konkrét kérdést, aki tud válaszol, és mindenki tanul belőle
-
puhoska76
tag
válasz
Kenzan_Hun #4109 üzenetére
F1
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3773 üzenetére
leszedtem egy elvileg javítottat, de csak a vágóasztala jelent meg. a gép nem. báár, én TT-t szedtem le.
2011 verzión ez a kedvencem már, sőőt, át is szkineztem már rég a gépet, de sajna a többi cuccát nem sikerült még idő hiány miatt. -
tutikas
tag
válasz
Kenzan_Hun #3695 üzenetére
[link] probáld ezt
-
tutikas
tag
válasz
Kenzan_Hun #3692 üzenetére
[link] fent jobb oldalt a keresőbe ird be hogy pigs és ad ki mapot meg ha jól néztem modot is
-
toldi.makos9
tag
válasz
Kenzan_Hun #3543 üzenetére
Ezt tudtam eddig is. De ezek a betehető módokra értendő tudtommal.
Én azt szeretném megtudni, hogy az alap kombájn kapacitását át lehet írni -
Darius26
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun #3545 üzenetére
Üdv.most akkor nekem is meg kell lennie ugyanazoknak a traktoroknak,mapnak mint a haveromnak.
-
Darius26
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun #3533 üzenetére
Tessék itt a link.http://www.fsportal.hu/kepek/kep.php?id=1306&&page=1
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3398 üzenetére
Mondtam én hogy ügyes vagy.
-
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #3443 üzenetére
Nem arról van szó, hogy kit zavar és kit nem.
Ez egy fórum, nem chat szoba vagy kocsma, amit leírsz az itt marad. Sokan olvassák. Többen, mint ahányan ide írnak. Nem vitatom a segítőkészséget vagy a jó szándékot és a hozzáértésedet sem.Ha tudok én is segítek. A legtöbb kérdés már csak ismétlődik, sokan nem olvasnak vissza. Rengeteg az off.
Nem tudom jár-e erre moderátor (néha kétlem), de a saját érdekünk az, hogy a fórum átlátható és informatív legyen. Éppen ezért be is fejezem az offot -
wrox
őstag
válasz
Kenzan_Hun #3443 üzenetére
Ki akarnám próbálni ezt a mapot, amit feltöltöttél, de csak tölti, tölti, tölti, tölti, és ez így megy az idők végezetéig.
Most már a mentett állásaim sem töltődnek be.
Javaslat? -
wrox
őstag
válasz
Kenzan_Hun #3433 üzenetére
Összejött, köszönöm szépen.
A szecskaérés rövidítésre esetleg ötlet?
Illetve megnöveltem egy Jaguár és egy Lexion magtartály, illetve silótartály méretét.
A probléma ott van, hogy ugyanannyi idő és terület alatt szedi tele a 30000 litert, mint a 11000 litert. Gondolom valahonnan szed valami százalékot, az alapján teszi. Ahogy eddig pörögtek a százasok a mutatón, most ugyanúgy az ezresek pörögnek. Sajnos ez így nem frankó. Valaki esetleg tudja, hogy ezt hol lehet módosítani? -
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun #3434 üzenetére
Van beépített helyesírás ellenőrző. Csak ebben a négy sorban több mint tíz hiba van. Biztos nincs ékezetes billentyűd, meg külföldről írsz, de ez azért több mint zavaró.
Amúgy meg a szerző hozzájárulása nélkül megváltoztatni egy modot és utána közzétenni minimum aggályos. -
tutikas
tag
válasz
Kenzan_Hun #3410 üzenetére
Húúú szia ezt a mapot te csináltad? szuper nagyon bejön igényes szépen kidolgozott nálam hibátlanul megy köszi tudom ajánlani mindenkinek
-
toldi.makos9
tag
válasz
Kenzan_Hun #3410 üzenetére
Ez mi lenne???
-
toldi.makos9
tag
válasz
Kenzan_Hun #3408 üzenetére
Azt lehet látni, de ez a maghoz helyezi el a műtrágyát és lehet a föld alattit nem veszi észre
Ám nektek is vannak benne hibák mert nekem eddig 1 van benne. Az egyik pótkocsira 35ezer a térfogat és mikor beleengedi a takarmányt 38ezerig megy fel szóval 3000-et csal -
toldi.makos9
tag
válasz
Kenzan_Hun #3406 üzenetére
Akkor úgy veti el a magot, hogy a műtrágyázásnak semmi jele ( nagyobb hozam) ???
-
tgumis
tag
válasz
Kenzan_Hun #3403 üzenetére
Köszi és ez működik valyon az ominòzus pótnàl is? Bocs az idióta kérdésekért amúgy csak làtom te vàgod. Nem fogom feladni annak a pótnak a megcsinàlàsàt.
-
tgumis
tag
válasz
Kenzan_Hun #3383 üzenetére
de honnan tudod hogy 31 db elemet kell átméretezni?
Gondolom a rámpa az okay csak a rakfelület borítását kell nem? A kis keresztbe bordákat azokat duplikálom és annyi.Nekem nem esik szét pedig én is csak hirtelen buheráltam valamit csak azért nem mélyültem nagyon el mert kiderült hogy leesek ha ráálok és nem akartam addig tovább buherálni míg nem tudom mi az oka. Amúgy valaki nem tud segédletet mod szerkesztésekhez? -
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3393 üzenetére
csá. nem rég írtam be egy oldal nevét, korlátlan tárhellyel és másoknak is megoszthatók a feltöltések, vagy épp priváttá tehetők. 2 gigás cuccot is fel lehet tenni de ehhez a saját feltöltője kell az oldalnak.
Tessék még egyszer. [link]
jah, még annyit ismét. cseh oldal, így google chrome-t érdemes használni amivel fordítani is lehet a külföldi oldalt/oldalakat.
-
tgumis
tag
válasz
Kenzan_Hun #3381 üzenetére
Hali ùgy csinàltam ahogy mondtad megnéztem minden összetevőt de nem tudom mi van. A votato Kenzan szüleménye vagyis a szinezése ami egyébirànt nagyon szép.Szóval most mèg valami màst is elb*sztam mert fordulni se fordúl. Amúgy úgy kb 2szeresre akarom nyújtani. Ha foglalkoznàl vele megköszönném. Persze a megoldàshoz vezető utat majd oszd màr meg velem. Majd szeretném leìrni és megosztani màsokkal is na meg szerkesztgetni.
-
zarew
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3372 üzenetére
Na nehogy már nem hekkelte még meg senki. Nincs olyan kombi ami báláz is? Régen mintha láttam volna a földeken ilyen gépet igazit....
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3334 üzenetére
Hali!
http://www.ulozto.cz/
Én ezt használom, és 2 gigás méretű cuccot is fel lehet tölteni, plusz, korlátlan tárhelyű oldal. Van egy downloader programjuk azt kell letölteni a 2 gigás méretű feltöltésekhez. Amolyan torrent féle program.
Be lehet állítani amúgy akár azt is, hogy a keresőben megtalálható legyen e az adott mappa (neve). Plusz, azt is, hogy bárki letölthesse, vagy épp, teljesen priváttá is lehet tenni többek közt. Több féle lehetőség is van ilyesmikre. Igaz, nem magyar, de google chrommal fordíthatók a nem magyar oldalak, én ezt használom ilyenkor. Amúgy meg a Mozillát. van skydrive-om is de ott 300 megás korlátozás van, plusz, a tárhely is korlátozott ami 7 gigányi, ez ingyenes így. De aki akarja, kb 2000 forintért megnövelheti több gigányival és úgy, hogy ez az összeg 1 éves díj! De én az ulozto-t ajánlom chromeal.
Az ulozto cseh oldal amúgy alapban, de már a fordítást nem is igen használom, mert annyira hamar megjegyeztem hogy mi micsoda.
Legalább is azt, amiket használok.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Kenzan_Hun #3265 üzenetére
Rendben Köszönöm a választ!
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #2092 üzenetére
A modhoster.com oldalon fent van ez eredeti pack. 1 zipbe van sajna csomagolva minden rész.
De ha van skypeod akkor át tudom neked küldeni, hogy tuti egyezzen a gép.
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #2076 üzenetére
Egy Claas Lexionnak az 1200-s vágóasztalát ami kukorica vágásra való, és egy hozzá való/csomagolt Tam Leguan Quatro vágóasztal kocsit. Vagyis a kocsinál csak azt a részét kellene ami a vágóasztallal érintkezik 3 darab kis kar féleség, ami a legtöbbnél Zöld vagy Sárga. (nekem van kék-fekete vágóasztalkocsim is). Csinálhatok egy képet ha gondolod arról a részről, amit gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest