- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
ezt akkor szokta csinálni, ha a fájlt újabb verziójú editorral hozták létre, mint amilyennel szerkeszteni akarod
a következő képen ellenőrizheted le
nyisd meg az i3d -t valamilyen text editorral (notepad++ ajánlott annak aki sokat szerkeszt, főleg xml -hez)
de jó a sima jegyzettömb is
az elején találod a következő bejegyzést:
<Asset>
<Export program="GIANTS Editor" version="5.0.1"/>
</Asset>egyébként is ajánlott a legfrissebb verziójú editort használni
-
őstag
őstag
-
apach
senior tag
Hali!
NEM mind1, hogy hogy teszed be azért. Lehet hogy ami nem jelenik meg, az a mappa nem is Zip formátumú mappa, hanem RAR. akkor lesheti bárki hogy megjelenjen, max a logban jelez hibát, hogy nem tudta beolvasni vagy értelmezni a játék az adott fájlt. emellett, nagyon SOK olyan mód is van, aminél ha letöltöd, zip formátumú, viszont, lehet, pl hogy az egy adott kombájn, pl egy Claas Lexion 780. Igen ám, de lehet, hogy külön csomagolta a feltöltő a kombájnt is zipbe, és másik zipbe tehette akár a vágóasztalt, és szintén másikba a kis kocsit, amin az asztalt szállíthatjuk. Ezért, MINDIG bele kell nézni a letöltött mód mappájába, mielőtt betesszük. Ha RAR formátumú ami szintén sűrűn előfordul, akkor Én sima üres mappát csinálok asztalra, belemásolom a RAR mappát, és benne kicsomagolom. Nem egyszer találkoztam olyannal is, hogy az XML fájljai, a DDS összes fájlja csak simán egyből RARba lett csomagolva. Ilyenkor jó, ha sima mappába lett kicsomagolva, mert legalább nem kell összekotorászni a szétszórt fájlokat pl asztalon, vagy akár a mods mappában. Ilyenkor, sajna Neked kell Zip mappába csomagolnod! Emellett, azt IS kell nézni, hogy az ÖSSZES Textúra kép fájlja a módnak, DDS formátumú e, mert akkor akár tele is pakolhatja Errorral a log fájlod, amit szerintem sosem nézel meg. Én mellesleg, mindig törlöm játék mentés után. Akkor is, ha Multiztunk, és Én voltam a szerver. Most pl, van egy map, amiben a növényeknek HD textúrája van, és pl, a búzáé kegyetlenül bántja a szemem amikor mellette megyek el géppel. Zavarja a szemem valamiért. Warningnál NEM minden esetben kell kidobni a módot, mert pl utánfutóknál fordul elő, hogy pl úgy csinálták, hogy tudjon szállítani vele az ember pl szóját. viszont, az adott mapon, mint pl a gyári eredeti mapodon, NINCS ilyen növény, akkor ezt 100%-k hogy Warning szóval kezdődő sorral jelzi! Ilyenkor NEM kell vele foglalkozni.
Jah, am meg, bocs hogy külön válaszoltam nektek, de így jobbnak ítéltem, és könnyebben kobogarászható is! Amúgy se sűrűn fordul elő.
-
őstag
őstag
Ha egyáltalán nem jelenik meg akkor lehet, hogy a tömörített fájlon belül további tömörített fájlok vannak az a mod és ki kéne előtte csomagolni.
Az is lehet, hogy nem 2013 -as mod, hanem 2011. További lehetséges okokért nézd meg a log.txt fájlt.Ha nem tudod megvásárolni, vagy lefagy, akkor lehet, hogy more realistic mod és nincs fent a more realistic game engine, vagy olyan amihez 2.0 patch kell és hiányzik a patch. Frissítsd a játékot. És itt is igaz, hogy a log.txt további információval szolgál a hiba okáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest