Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Annyi az értelme, barátom, hogy ezzel a gépösszekapcsolással két munkamenetet kötök össze, így kevesebb időbe és pénzbe kerül a munka. Mellesleg ezt a módszert a valóságban is alkalmazzák, sőt van olyan kombájn is ami külön eszköz nélkül azonnal bálában nyomja ki a szalmát.

-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Olyan bálázóra lenne szükségem, amit kombájn után akasztva lehet használni. Megpróbáltam a gyáriakat, de ott nem lehetett egyszerre bekapcsolni a kombit és a bálázót. Kérem, hogyaki ismer ilyen bálázó modot, írjon ide egy linket.
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Ismer / használ valaki olyan bálázó modot, ami kombival együtt használható? Ha van ilyen, kérnék róla linket is.
Előre is köszi. -
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tudna linkelni valaki olyan John Deere traktort, amin fixálva van az elülső rakodókar? -
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan átrakó pótot ajánlani, ami garantáltan működik és 54 tonnánál nagyobb a befogadó-képessége? -
Greenfarmer
csendes tag
.
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egy működő változatot ehhez a modhoz?
átrakó pótkocsi -
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék a társasághoz, hogy a hivatalos weblapról letölthető "straw power plant" hogy fizet a játékban lévő alap szalmás csűrhöz képest? Kérem, aki tudja, írja meg a választ. -
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a Giants Editor 5.0.3-at, és esetleg az oldal is megbízható?
Vagy esetleg a játék telepítőlemeze tartalmazza a kompatibilis verziót? -
Greenfarmer
csendes tag
Ha erre gondolsz, itt a megoldás: ESLimiter & OperatingHours
-
Greenfarmer
csendes tag
Játszik itt valaki multiplayer-ben a TITANIUM EDITION-nal?
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Kérnék mindenkit, hogy olyan válaszoljon, aki tudja a választ.
A TITANIUM EDITION (4952) tartalmazza a 2.0 patch-et, vagy külön kell telepíteni? -
Greenfarmer
csendes tag
És a másik kérdésem, hogy multiplayer-ben lehet munkást felfogadni?
-
Greenfarmer
csendes tag
A TITANIUM EDITION csak egy bővítmény, vagy kibővített játék?
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy olyan pályaszerkesztőt, ami működik a 2.0-ás update-tel? -
Greenfarmer
csendes tag
.
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki olyan szalmaterítőt ajánlani, ami nagyobb, mint a játékban levő alap eszköz?
-
Greenfarmer
csendes tag
Ismer/használ valaki olyan szalmaterítőt, ami nagyobb, mint a "gyári" eszköz?
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki linkelni olyan pótot, amivel lehet vinni erjesztett szecskát?
Illetve kellene egy rámpa, ami tényleg működik, mert már hármat letöltöttem, de egyik sem jelent meg a játékban.

Ez volt az utolsó:http://www.modhoster.de/mods/rampar-for-manure
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki linkelni egy modot valamilyen rakodórámpával?
-
Greenfarmer
csendes tag
Valaki tudna véleményt mondani a lent feltüntetett modról? Ez egy szalmaerőmű. Valaki próbálta már?
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Megsúgom, de csak halkan, hogy amit ritkábban szállítasz eladásra, annak emelkedik az ára mert megnő iránta a kereslet. Amit pedig sűrűn adsz el, annak csökken az értéke, mert csökken rá a kereslet. Remélem segítettem.

-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
kalooria
üzenetére
1.: A sima levágott fű ugyanúgy erjeszthető, mint a szecskázott fű, takarmány vagy kukorica. (A játék nem tesz különbséget abban, hogy mit szecskáztál le.)
2.: Ha külön nem ismeri fel a játék a zip-eket, akkor másold be a pack-et egy zip-ben a pdlc nevű mappába. Ha ez sem működik, valószínűleg a moddal lehet valami gáz.
3.: A búza és az árpa egyaránt szalmát ad, be lehet bálázni és eladni a kezdőfarmon.
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igazából az hernyótalp, mert gumiból van. De ez nem lényeg.
Van egy égető kérdésem:
Ha a gyári mapon valahol el akarom tüntetni a füvet, hogy csináljam, hogy tényleg eltűnjön? Kitöröltem a pályaszerkesztőben, elmentettem, aztán amikor beléptem a játékba, megint ott volt. Kérlek írjátok le lépésről lépésre, ha tudjátok! -
Greenfarmer
csendes tag
Másik kérdésem pedig:
Az eső helyettesíti a permetezést vagy műtrágyázást?
-
Greenfarmer
csendes tag
A PDA-n az időjárás-előrejelzésnél mit jelent az az ikon, amin egy felhő van és alatta fehér pöttyök?
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Jó játékot mindenkinek! Sokáig nem játszottam a játékkal, de most megint elkezdtem. És most, hogy visszatérek a játékhoz, volna két kérdésem:
Lehet-e változtatni a PDA méretét, és ha igen, hogyan?
-
Greenfarmer
csendes tag
Helló mindenki!
Tud valaki egy olyan bálázót, aminek a modellje a Krone Bigpack bálázójával azonos, de szélesebb a rendfelszedője? Nagy szükségem volna rá.

-
Greenfarmer
csendes tag
Volna egy kérdésem olyan játékosokhoz, akik megfelelően értenek a pályaszerkesztőhöz:
Mit kell tenni ahhoz, hogy a map módosításai megjelenjenek a már meglevő mentésekben?
-
Greenfarmer
csendes tag
Mit kell ahhoz csinálni, hogy a meglevő mentésben megjelenjenek a pályamódosítások?
Nem egészen értem, hogy miért nem látszik semmi abból, amit órák alatt bohóckodtam össze. 
-
Greenfarmer
csendes tag
Mennyire gáz az, ha map módosítása közben eltűnik a szalmaátvevőhely?

-
Greenfarmer
csendes tag
Hogyan tudom gyorsítani az időjárás változását? Tudja valaki?
-
Greenfarmer
csendes tag
Most meg nem lehet elindítani a mentést, pedig nem csináltam semmit.

-
Greenfarmer
csendes tag
És mi lehet a gond, ha már régen kitörölt fáknak nekiütközök a járművel, és csak annyi látszik, hogy a traktor b****a a levegőt?
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki segíteni nekem? Épületek másolásával akartam szórakozni egy kicsit, de sajna kevés sikerrel.
Kijelöltem az épületet, lemásoltam, de aztán sehogy sem tudtam beilleszteni a lemásolt objektumot. Kérem, hogy aki tud, segítsen. Mi lehet a probléma? -
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Bocsi a link miatt. De a szövegéből le tudjátok olvasni a helyét és tartalmát.
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mindegy, hogy melyik földön vetsz kukoricát, csak úgy jobban megéri, ha a biogázüzemhez közel veted. Ilyen szempontból megteszi a 4-es és 5-ös föld együtt használva.
Egy kis segítség: A játék a sima levágott füvet is szecskának veszi

Ehhez jól alkalmazható a Krone Big M500 és ez a betöltőkocsi: http://ls-planet.com/mod/krone-zx550-custom-silage-wagon
-
Greenfarmer
csendes tag
És akkor most én is kérdezek:
Hogyan lehet épületeket (pl a krumpli- és cukorrépa-tárolót) lemásolni és sokszorosítani Giants Editorban?
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mellette, a 7-es földön kell kukoricát vetni, azt learatod és leborítod az egyik tárolóba. Ezt egy kanalas rakodóval tömöríted, majd ha teljesen betömörödött befeded az "R" gombbal. Miután teljesen megerjedt, a kanalas rakodóval beöntöd a fehér kupola melletti téglalap alakú gyűjtőgödörbe(zöld vasak vannak az alján).
Ekkor kapsz pénzt, közepes játékmódban kb 800 Euro/tonna. -
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdett el érdekelni a pályaszerkesztő, és legelőször azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok mászkálni a térképen a Giants Editorban?
-
Greenfarmer
csendes tag
Boldog új évet és bő termést kívánok mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulnék a közösséghez:
A kikötő mellett melyik földön éri meg jobban cukorrépát termeszteni? Azért kérdezem, mert ugyan az 1-es mező a maga 10 hektárjával szép nagy, de gyanítom, hogy egy kombájn nem végezne rajta időben. A másik opció a 3-as mező. Szerintetek melyiken érdemes elkezdeni? -
Greenfarmer
csendes tag
Egy másik téma:
Nemrég törlődött a mentésem és a pénz moddal visszaállítottam a gépeket meg a földeket. A kérdésem pedig:
Mennyi idő után kezdenek a birkák hígtrágyát termelni? -
Greenfarmer
csendes tag
Akadt egy kis problémám az egyik moddal:
Ez egy nyerges pótkocsihoz csatlakoztatható vonókapocs, "Ringfeger" felirattal. A probléma abban mutatkozik meg, hogy amikor megveszem, a bolt előtt a vonókapocs a beton alá kerül és nem tudom csatlakoztatni.
Használ valaki hasonló modot? -
Greenfarmer
csendes tag
Ez előtt 5 perccel beléptem a játékba, és olyat tapasztaltam, amilyet eddig még soha. Azt hittem nem térek magamhoz, mikor beléptem és azt láttam, hogy eltűnt a mentésem az eddigi több, mint 120 órányi játékkal együtt. hát kérdem én:
HOGY TÖRTÉNHET MEG ILYEN???!!!

-
Greenfarmer
csendes tag
Mi lehet a probléma akkor, ha a birkáknál 0% a termelékenység, és nem tudok tölteni az etetővályúba és a trágyatároló sincs tele? Tud valaki megoldást erre?

-
Greenfarmer
csendes tag
Ha a golfpálya mellett az egyik kupachoz füvet borítok le, azért kapok pénzt?
-
Greenfarmer
csendes tag
Betöltőkocsival le lehet borítani a füvet a birkák elé?
-
Greenfarmer
csendes tag
Tud valaki egy megbízható helyet, ahonnan letölthetnék egy elhelyezhető műtrágyatartályt? Nagyon hálás lennék érte.

-
Greenfarmer
csendes tag
.
-
Greenfarmer
csendes tag
És még egy dolog:
Milyen eszközzel lehet füvet adni a birkáknak?
-
Greenfarmer
csendes tag
Volna két kérdésem hozzátok:
1.: Mire való az a kék henger alakú cucc, ami van a biogáz-üzemben és a marhák legelője mellett?
2.: Van-e annak maximum kapacitása?
-
Greenfarmer
csendes tag
Tud valaki olyan kombájnt, ami mögé lehet bálázót kapcsolni, és kipróbáltan működik a mod? Nemrég találtam egy hasonló példányt, de az nem jelent meg a játékban.

-
Greenfarmer
csendes tag
Hali!
Most kezdtem el kukoricával foglalkozni, és a kérdésem a következő:
Normális az, hogy a segédek nem tudnak kukoricát aratni? -
Greenfarmer
csendes tag
A gyári Deutz kukoricavágó csak az azonos típusú kombájnnal együtt használható, vagy másikkal is???

-
Greenfarmer
csendes tag
Van valakinek infója esetleges jövőbeli patch-ekről?
-
Greenfarmer
csendes tag
A Deutz 7545 RTS kukoricavágó használható más kombájnokhoz?
pl.: Deutz 6095 HTS
-
Greenfarmer
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a kezdő farm melletti silóknak mennyi a befogadó-képessége egyenként?
-
Greenfarmer
csendes tag
Helló mindenki!
Tudnátok ajánlani egy oldalt ahol szép számmal vannak működőképes modok?
Amiket eddig letöltöttem, azoknak kb. 8-10%-a működött.
-
Greenfarmer
csendes tag
Amikor már betakarítható a termés nagyobb mennyiséget kapok belőle, ha későbbi érési állapotában aratom le?
-
Greenfarmer
csendes tag
Van valakinek ötlete arra, hogy miért nem tudom módosítani a modokban az xml fájlok tartalmát?

-
Greenfarmer
csendes tag
Az AMAZONE Cayena 6001 vetőgéppel tényleg lehet műtrágyázni is?
Új hozzászólás Aktív témák

- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kijelöltem az épületet, lemásoltam, de aztán sehogy sem tudtam beilleszteni a lemásolt objektumot. Kérem, hogy aki tud, segítsen. Mi lehet a probléma?