Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
-
Tomcsi2012
tag
-
fbandy72
csendes tag
-
luise178
tag
igen, jól láttad, rosszul álltam a dologhoz. most már minden világos. köszi a választ.
végeztem 1 tesztet, vetten egy erőművet, és 1 napig figyeltem a termelést:
a szélkerék 48.000 eurot hozott, míg az ára 1,2 milla, a napelem 4560 eurot, míg az ára 125 ezer euro.ez azt jelenti, hogy a szélkerék 25, a napelem 27 nap alatt térül meg. titanium alatt végeztem gyári pályán.
ui.: a szélkeréknél ha bank of hagenstedt segítségével veszed a kereket, a nyereségnek pont a felét viszi el a kamat. szal 50 nap alatt térül meg. na meg persze a termény ára...

-
apach
senior tag
Az errort egyszerű kijavítani!
ezt keresd meg! F939VarioDirtV3/textures/locked_icon.png
vagyis, a locked_icon.png képet. lehet már ddsben van csak rosszul lett átkonvertálva a PNG ből. Leszedjem megnézzem? Leszedtem mindjárt ránézek.Gab.68 van nekem olyan modom, ami ESLimiter. Szépen és hibátlanul működik. annyiból jó, hogy MINDEN gép és stb ESLimiteressé válik tőle. mods mappába kell betenni mivel mod és ennyi. Hiba egy szál se vele. csak annyi, hogy nekm eddig a KP + és - gombokkal működött pl a Deutz 7250 gépem, de ettől a PgUp és Down gombokra került át, de mindennél szépen működik.
-
őstag
őstag
Az error -t az ESLimiter okozta egy hiányzó fájlra történő hivatkozással. Az egész ESLimitert kidobtam belőle a manual ignition -nal egyetemben (tök felesleges, nem tudom egyes modderek minek erőltetik ezt a két extrát, utoljára 2011 -ben volt értelmük) helyette mindkettőből a globálisat kell használni.
A sebességet beállítottam 59-61 közé.
Át kellett hangolni a tömeget, a nyomatékot a gyorsulást, és némileg a futóművet is.
Pótoltam a hiányzó kürt hangot.
Kijavítottam az indoor sound -ot.
Felcseréltem a kamerákat, igazítottam a nézeten
Raktam bele digitális sebesség- és fordulatszámmérőt.
Még hiányzik valami l10n szöveg. Lehetne még dolgozni a modon, elég szedett-vedett munka, össze-vissza dobálva a fájlok a modon belül. De végül is ez a használhatóságot nem befolyásolja.
Ennyire futotta tőlem. -
őstag
őstag
Ezt nekem írtad? Igazából az volt a kérdésem, hogy milyen VGA- val fut legmagasabb beállítások mellett modokkal is akadás mentesen.
Nem említettem milyen konfig, azt sem mondtam, hogy akadna, csak a VGA-t kérdeztem.Nekem is 8 giga memóriám van, ebből mindenestül a teljes rendszer, böngésző 3-4 ablakkal és a játék egyszerre használ kemény 2.5GB -ot, erre írtam, hogy a játék nem igazán érzékeny rá.
Az SSD jó dolog de az a betöltést gyorsítja, a futásra nincs hatással, így semmilyen összefüggés nincs a megléte és a szaggatás között.
2 magos 4 szálas ivy bridge procim van, a két fizikai magot használja de nem megy 60% fölé általában 45-50
A szűk keresztmetszet a VGA, és főleg a kevés VGA ram.
egyébként GTS450 512MB DDR5 és közepesen nem szaggat csak magason de ott is csak éppenhogy és csak részletes modokkalpuhoska76 köszi a választ, akkor egy GTX 460 1GB elég
-
apach
senior tag
Hali.
Az a bajom csak nekem időnként, hogy vannak akik nem is akarják használni a google-t, inkább azt hiszik, könnyebb ha kérnek. Nem egyszer volt hogy 2 napon is kerestem valamit szinte fél napon át mindkét nap, hogy találjak!!!! De sajna vannak akik nem veszik a fáradtságot arra, hogy beírják ezt a gyatra szöveget a googleba hogy:
Nekem pl van olyan Kamionom, ami Itt a fórumozók közül, szerintem 1 kezem ujján meg tudom számolni, hogy hány tagnak van meg. Nem vagyok bunkó, mert az átlagnál többet segítek ha tudok!
Nem úgy, mint nekem amennyire segítettek/segítenek!!!!...........farmer simulator 2013 mod vagy mods. de be lehet Németül is írni, és akkor is lesz vagy 20 oldal.
20 oldalakat dobál ki, igaz, van hogy ugyan azt többször is beteszi a google, de inkább többször, mint 1 szer sem. A titanium kiadásból pl a 2 nagy Case kombájnt is pl véletlen, egy asszem lengyel oldalon találtam meg, az ursus addon pár cuccával együtt! Emberek, KERESNI KELL ÉS LESZ!!!!! De ha lesz némi időm, (nem pucolom a gépemről épp a cuccokat hogy utána újra telepíthessem), akkor bedobálok ide nektek 10 különböző oldal linket, és aki nem menti el őket a Böngészőjébe, azt tudom sajnálni!!
-
sunone
aktív tag
Ezt az abnormális mozgást nem tudtam felvenni, csupa feketeséget vett fel a felvevő.
Jobban megnézve az a probléma, hogy a mod traktorok rugózás nélkül pattannak minden hepe hupán, őrülten rángatva a képernyőt
míg az eredeti járművek elegánsan billegnek, finoman bólintanak. -
Pirkadat
csendes tag
Szia Vacs.
A szalma felhasználásra már rájöttem, de köszi a videót.
Nekem engedte a sima füvet, most arra várok, hogy kész legyen és be tudjam rakni az erőműbe, kíváncsi vagyok mennyit kapok érte. Utána kipróbálom a szecskázott füvet is, kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség.
Az "i" billentyűt, a PDA-t ismerem. de abban csak összesített összegeket találtam. Azt, hogy a tejért mennyit kaptam, külön nem találtam meg. -
drunkyboy
aktív tag
Jól néz ki. Ki is próbálom és találtam néhány mapot is, amit szintén megnézek, bár valami lengyel lehet nem egy a map, de kíváncsi vagyok milyen a grafikája nálam. Pl egy: Lodzinskie Klimaty
-
zsolesz0803
tag
Heló leirhatnád hogy hogy lehet beletenni modot a kihelyezhető dolgok közé
mert én próbáltam egy ilyen malacistálót [link] betenni de sehogy sem sikerül
vagy egyáltalán ezt hová kell tenni? Nem a mods mappába? Esetleg editorral vagy hogy lehet ezeket rátenni a mapra? Próbáltam már több kihelyezhető dolgot betölteni kicsomagolva is és simán betéve is de sehogy nem jelenik meg! Köszi a segítséget előre is! -
GrooveHero
addikt
Na jó, csalással nekem is gyorsan menne ám. De abban mi az életszerű, hogy 80-nal megy a kombájn, meg van neki 100 köbös magtartálya, meg egyszerre learat 150 méter széles területet. Nem szeretem az ilyen modokat
A claas ami nekem van, az 10,5m-ert arat, 12500 literes a tartálya és kb 6 vagy 8 mph-val megy. sztem ez elég közel állhat a valósághoz, legalábbis az első két adat stimmel
Nagyon jó kis kombján 
-
Tomcsi2012
tag
szia !
Ugy értelmezem,hogy 1.3 és 1.4 verzio maps ot fut,vagy futna a gépen?igaz hogy csak az 1.4 es patch ot telepitetem fel a 1.3 nélkülöztem.Amugy nekem ez nemüködik a Őstermelő Agrár TSZ Map 1.0 Program verzió: 11,ez nem 11 es,valoszinü elirták,hanem 1.1 es,de ez sem müködik nekem.
-
SparrowHUN
tag
Hm! Zalaegerszegre...
Örömmel hallom, hogy vannak még itt zalaiak... 
Na szóval Steam. Csak idegen nyelven van meg ott, semmi magyar. De szerintem ennél a játéknál nem számít sokat a nyelv. De annyi biztos, hogy 2szer annyiba kerül, mint a boltokban. Viszont előbb jutunk a béta patchekhez és pl. a 2.0-ás patch-hez nem kell valami szedett-vedett torrent verziót leszedni.
Mondjuk Nekem minden játékom Steamen van, pont ezért ezt is ott vettem meg, előrendelésben.
-
apach
senior tag
No, ennek örülök!
Remélem nincs harag, és lesz olyan hogy csatlakozol hozzám/hozzánk. Holnaptól megoldható lesz már a multizás.
Csak még most tesztelgetek pár módot, és Big mapot. vagyis 4 szer nagyobb mapokat mint az eredeti játéké.
Egyedüli játékra is jobban szeretem, mert lehet fogyasztani a pénzt rendesen, üzemanyagra, stb. 
Egyik ÚJ szerzeményem.: [link]
Hibátlan mód.
Csak még a Modus részt át kell írnom, mert a D gombbal lehet állítani, és hát, az épp a jobbra kanyarodás nálunk ugyebár itthon.
A gép amúgy nem igen található oldalakon, mert Amerikai oldalakról szedtem le több félét tegnap előtt. 
Infó mindenkinek, aki esetleg nem tudná. Lehet egyedi rendszámot szerkeszteni böngészős oldalon, és miután kész, a megjelenő kész rendszámra kattintva le lehet menteni png formátumú képben a gépre. Csak 1 baja van, hogy Német rendszámot lehet csinálni Eu-st, de képszerkesztőben lehet ezen már alakítani, ha találtunk egy Magyar Eus jelzéses rendszámot.
Ki kell csak vágni a megfelelő részeket, átilleszteni menteni és kész. 
-
apach
senior tag
Te figyi, inkább le se írtad volna hogy feltört hamis játékkal nyomod! Utálom az ilyet már bocs, aki nekiáll játszani tört játékkal, és panaszkodik a hibák miatt, és még sorolhatnám, azok NE is írkáljanak ide! Emellett, csak hogy tudd. WAREZNEK számít, ami a fórumról való kitiltással IS járhat tudtommal!! Úgyhogy én a helyedben gyorsan eredetit szereznék! Ha nem vagy annyira becsületes, hogy megvedd az eredetit, akkor ne is irkálj. Köszi.

Még annyit. remélem multizgatni nem akarsz, mert azt az életben nem fogsz tudni hamis játékkal!
Én kibírtam a 4000-t, akkor más is kibírja. Ha nem, akkor gyorsan hagyja abba a játszást bármelyik játék tört verziójával!!! Leg kevésbé panaszkodjon hibák miatt, ugyanis a feltörés miatt sérül a játék és AZÉRT nem működnek dolgok, vagy jelez hibát a játék náluk. Így tuti hogy nálad is! Lehet azért szarok a módok nálad mert tört szarral játszol!!!!!!!!!!Még annyit. Nem tagadom le hogy nekem is megvolt tört verzióban, de nyugtat a tudat és becsületesnek mondhatom magam, hogy NEM játszottam vele, csak kipróbáltam, és jelenleg EREDETIM VAN!! Így hamarosan multizáshoz keresek is 2-3 társat. Mapot és gépeket tesztelek egyenlőre előbb. (Téged is bevennélek HA EREDETID lenne!).
Jah és még valami. A 2011 verzióból, 2 sima EREDETIM és 1 Platinumos EREDETIM VAN!! Úgyhogy mondhatom azt, hogy felszólalhatok a tört verziókkal játszók ellen. Veled ellentétben ugyanis, nem tartósan játszottam vele! Tehát, remélem hogy leszel Te is és a többi másik is, aki tört verzióval játszik, olyan tisztességes és becsületes, hogy megveszi ezt az igen is jó játékot EREDETIBEN, és utána kérdezgeti itt a tagokat hibák miatt és stb miatt, már ha lesz ilyen!
(A nagy betűs részek, nyomatékosításnak értendők bárki felé!) -
-
apach
senior tag
Adnék én neked 2 modpakkot, ami 1 pakk, 2 részbe osztva, sehol máshol nem található meg modhosteren kívül, mert hogy én pl mindig megnézem, hogy nem e található meg máshol. ez egy Új és már tesztelt nagy pakk, teherkocsik, kamion és pótok hozzájuk. 1 pakkba vannak a kocsik, 1 másikban meg az összes pótjuk. ezért 1 a 2 pakk. jah és ezek nem az egyedüli ilyen módok, mert az elmúlt 2 napban többet is találtam ami máshol nem található meg. emellett, ha a zipes szöveget keresed meg, akkor tuti hogy csak az uploadról lehet leszedni, az pedig, tuti hogy 13-as verziós.
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
Tessék, ez is hasonló a korábbi válaszolóéhoz. én pl ezt szeretem, mert a gépek közt is ha jól emlékszem, lehet a ball shift+ asszem az Alt gombbal lépkedni vagy nem is tom.
Majd utána nézek ennek azért még én is.
[link]Jah, és ahogy egyik képen is látható majd ha az oldalt nyitod, hogy akár 20 gépet is tud követni.Vetőgépet is többek közt asszem ahogy a képeken látni. De az üzemanyag fogyást is írja asszem.
-
apach
senior tag
Hali!
Nekem már szintén rég megvannak, sőőt 2011 ből lettek átírva 13 ba. Ezeket hiányoltam nem rég itt a fórumban, ha van aki emlékszik még rá. Asszem ebből a Zöldet szkineztem át 3 kattintással pl.

Amúgy, aki tud szkinezni de nem tudja hogy kell a koszolódós szkinjét megcsinálni az írhat nekem bátran, és leírom hamar, ugyanis rájöttem (szokás szerint magamtól), hogy hogy kell. Csak ehhez a Gimp nevű program kell és az XnView konvertálós progi, esetleg a Paint.net nevű progi. A Gimppel csináltam szupi kis koszolódást a géphez pl Lexion 780- hoz.
Mindhárom Magyar nyelvű progi. És egyszerű is a kezelésük, legalább is az első 2 nek. Akinek kell, Linket is adok. -
apach
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bakker, múltkor is már kb 3 tól ott dekkoltam oszt majdnem 8 kor érkeztetek, zozo meg nem igen válaszolgat. így hagyom. utána meg lépek már. 
Remélem innentől rendben működik a ketyere.
de ennek ellenére is kivancsi vagyok,hogy milyen lesz, és remélem fog menni 8.1-esen is,

Nagyon jó kis