Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
Sajna akkor neked is átírta valamelyik hitvány mod a terméshozamokat és még örülhetsz, ha csak a szénáét.
Nekem minden fajta növény terméshozama átíródott a többszörösére, 10-15 méteren megtelt a kombájn 12500 literes tárolója még repcével is. Valahol a fórumban már leírták hogy hol lehet visszaállítani, de nekem nem volt hozzá türelmem. Töröltem az egész hóbelevancot és újból raktam a játékot. -
-
pavika
tag
A rottal mapban most hirtelen én sem találtam meg. Én ezt a külön álló scriptet használom, hogy beállítsam a terméshozamot.Ez lenne az.
-
pokers
senior tag
Az odáig rendben van, hogy a Long Castle v4 mapban megtaláltam ezt a scriptet, de az elsőnek linkelt Rottalban nem

Sőt, átnézve a letöltött többi mapot, egyikben sem találtam, pedig átnéztem az összes lua scriptet, de egyikben sem volt "desc.literperSqm".Vagy valahol máshol tárolódik?
-
őstag
őstag
úgy tudom, hogy nem lehet a siló ürítési sebességét változtatni
az egyetlen módszer amivel eddig találkoztam, az egy mod, a neve silo speed, ez növeli a sebességet 7x
Ez egy pár soros script, amiben a 7x értéket átírhatod valamilyen 1 nél kisebbre és akkor csökkennie kéne
De ez a részemről csak egy ötlet, hátha más tud jobbat
-
őstag
őstag
Alap gombok vezérlik mint pl egy fűnyírót vagy kombájn vágóasztalt
v = leenged b= bekapcsolAz eredeti csomagban a Xerionnal meg a bódéval működik rendesen. Mivel ez mások munkája az engedélyük nélkül nem alakíthatom át és tölthetem fel, de saját célra mindenki azt tesz vele mit akar.
Szabvány első hidraulikával rendelkező traktorok nem engedik le eléggé azért nem vág.Ezt kell módosítani:
a xerimais.xml -ben megkeresed a 27. sorban transLimitScale="0 0.1 0"
a második számot átírod 0.1 -ről 5 -re,innentől kezdve le fogja engedni rendesen és akkor már vág -
apach
senior tag
Tessék, találtam is egyet.
-
apach
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

olyan kérdésem lenne hogy elmentem a játékot kilépek a Windowsba , majd kicsit később vissza és nincsenek meg az előtte megvásárolt gépek , miért van ez , vagy mi lehet a hiba oka ?